-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.761
maşallah canım.cok güzel vermişsin.haftaya 7 li rakamlari görürsünGünaydın kızlarrrr
40. saatimdeyim birazdan bir muz yiyerek açıcam orucumu sonra da spor yapıcam inş
Geçen hafta :83,1
Bu hafta:80,9
Fark:-2,2
Çookk mutluyum haftaya inş 7 li sayıları görmeyi umut ediyorum
Bravo hepimize
#birliktedahagüçlüyüz
rica ederim.ne demek.Ya teşekkür ederimsizin dedikleriniz motive ediyor beni, bana iyi ders oldu bu, kesinlikle bu hafta bayram da dahil gevşemeyeceğim
kızlar yaaaa sımdıden bayaaa oldu benceeeeeeeeeeee
cok merak edıyorum aksam olsa da ogrensek :)
bugun kutlama serbest olsun mu hahdhajhshgsablondeaddict
maşallah canim.demekki biraz da sıksaydin 1 kilo daha giderdi.tebriklerGunaydinlar herkese ,
A aazra helal olsun 6 Kilo 1 haftada
Gecen hafta 83
Bu hafta 81.7
Belim olmus 83.5 alt karindan da 2.5 cm incelmis ohhh misbu hafta 2 gun biraz cozutunca sadece 1.3 Kilo gitti ve bugun tam 1 ay oldu , 1 ayin sonunda 87.7 den 81.7 ye dustum 6 Kilo toplamda . Koydugum hedefe ulasamadim gecen hafta takildigim icin ama bu hafta canavar gibin basliyorum
sorun değil canim.arti olmasindan iyiidr.Vayy coşmuşsunuz bu haftabeni toplam verilen kiloya katmayın bile
Geçen hafta 56
Bu hafta 55.8
Fark 0.2
Ancak henüz sanirim yolculuk dolayisiyla regl olamadigimdan ödem var bence. Bu yüzden sıkıntı etmiyorum
maşallah canim.benden evvel 82 lere indin.tebrikler
maşallah canim.demekki biraz da sıksaydin 1 kilo daha giderdi.tebrikler
sorun değil canim.arti olmasindan iyiidr.
teşekkür ederim canım darısı sana inşAllah moralini hiç bozma . Olacak İnşAllah beraberce 70 Li rakamlarında görecez hiç merak etme yeter ki pes etme .maşallah canim.demekki biraz da sıksaydin 1 kilo daha giderdi.tebrikler
sorun değil canim.arti olmasindan iyiidr.
ins görürsün canim.cok degil.1800 gr versen al sana 79.9.ah keskem bende görebilsem 7 li rakamlari.Aslinda cok tuttum da gecen hafta degil onceki hafta +900 cikinca hic kacamak yapmamama ragmen bi demorolize oldum yalan degilbide misafir falan da gelince birazcik yedim hedefim 1 ay sonunda 7 li rakamlari gormekti ama neyse artik . Bi dahaki pazartesi icin hedefim 7 li rakamlari gormek .
hosgeldin canim.kilon cok degil.biraz dikkatle 1 ayda 7 8 kilo rahat gider.emziriyorsan daha da iyi olur.yeterki burayi birakma.Kilo verenleri tebrik ediyorum beni de gaza getirdiniz 16/8 başlıyorum bende bugün. 6 Ay önce doğum yaptim 95 kiloyum. 25 kilo fazlam var Bana umut oldu cok güzel kilolar vermişsiniz darısı bana inşallah kadın isterse yapar diyorum ve herkese bol eksiler diliyorum
teşekkür ederim canım darısı sana inşAllah moralini hiç bozma . Olacak İnşAllah beraberce 70 Li rakamlarında görecez hiç merak etme yeter ki pes etme .
ben baklava yapıp satıyorum malum bayramda yaklaştıbir kaç siparişim olur kesin .
dün bir tepsi vardı sipariş İnan bana tadına bile bakmadım ben ki bir oturuşta 8 9 tane yiyen biri . Kapadım gözümü artık bayramda dahi yemem büyük ihtimal .
teşekkür ederim canım darısı sana inşAllah moralini hiç bozma . Olacak İnşAllah beraberce 70 Li rakamlarında görecez hiç merak etme yeter ki pes etme .
ben baklava yapıp satıyorum malum bayramda yaklaştıbir kaç siparişim olur kesin .
dün bir tepsi vardı sipariş İnan bana tadına bile bakmadım ben ki bir oturuşta 8 9 tane yiyen biri . Kapadım gözümü artık bayramda dahi yemem büyük ihtimal .
ins görürsün canim.cok degil.1800 gr versen al sana 79.9.ah keskem bende görebilsem 7 li rakamlari.
bende hemen pesindeyim.az kaldo
sabır etmekten baska caremiz yok.ins bayrama cozutmayiz
hosgeldin canim.kilon cok degil.biraz dikkatle 1 ayda 7 8 kilo rahat gider.emziriyorsan daha da iyi olur.yeterki burayi birakma.
Hoş buldukins görürsün canim.cok degil.1800 gr versen al sana 79.9.ah keskem bende görebilsem 7 li rakamlari.
bende hemen pesindeyim.az kaldo
sabır etmekten baska caremiz yok.ins bayrama cozutmayiz
hosgeldin canim.kilon cok degil.biraz dikkatle 1 ayda 7 8 kilo rahat gider.emziriyorsan daha da iyi olur.yeterki burayi birakma.
1 haftada mı verdinizGünaydın kızlar
Çok güzel bir hafta olsun inşalah bayram öncesi bol eksili tartılar olsun inşallah
Bendeki Sonuçlar
1. Haftam
Başlangıç kilom. 71.5
Güncel kilom 65.5
Fark. 6.0