Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İyi geceler canım
Aslında kahvaltında da çok bir şey yok kısılacak ama ekmeği kaldırıp bol yeşillik eklesen belki o acıktırıyordur öğlene kadar

İyi geceler canım
Aslında kahvaltında da çok bir şey yok kısılacak ama ekmeği kaldırıp bol yeşillik eklesen belki o acıktırıyordur öğlene kadar
Ekmeği kıssam zaten super olacak.. akşam tüketmiyorum ekmek mesela.. çok acıkmıyorum aksama kadar.. ama ilk öğün saatim 12.30 oluyor ya o.saate kadar müthiş acıkmış hissediyorum. Yarından sonra bir süre evdeyim. Daha uzun süreli oruçlar deneyeceğim.. bakalim kac saate kadar dayanacağım... bu arada 50 saat için kocaman bir tebrik size.. valla takdire şayan bir durum..

İyi geceler
Sabah
150 gr Izgara tavuk gogus, 2 küçük salatalık
Ara
100gr Çiğ yer fıstık
1 tatlı Kasık hindistan cevizi yağı ile yapılmış Sade turk kahvesi
Aksam
300 gr etli taze fasulye ve 2 yemek kaşığı yogurt
Bol su saymadım
Spor olarak ilk önce evi temizledim sonra da yarım saat ağırlık çalışması.
Bu arada aksam yemekleri hep 4 5 arası yiyordum, artık 3 e çekmeye karar verdim. Aranızda 3 te yiyen var mı? Nasıl hissediliyor, sevdiniz mi

Mercimek ekmeğini bi denesene

Ama altındaki yazı çıkmadı
Acaba yeşil olan normal sınırlarda ondan mı ?
Çok teşekkürler zamanla oluyormuş galiba bende tahmin etmezdim bu kadar ilerleyebileceğimi
Eğer 12.30 a kadar çok acıkıyor isen ilk etapta daha uzun oruç değil sabah açılışı biraz erkene çekmeyi tavsiye ederim mesela saat 11 kahvaltı gibi
Sonra bu düzene alıştıktan sonra yavaş yavaş üstüne koymakta fayda var

Afiyet olsun ağırlık da süper
Ben şimdilik genelde 5-6 arası kapatıyorum

Herkese iyi geceler
18/6
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13.00
Canım cok ıstedıgı ıcın orta boy muz 2 adet hurma ve kuruyemıs
15.00 bir fincan kahve
18.30 19.00
Kendı yagında suyunda pısmıs baharatlı tavuk yogurtlu patlıcan kozleme
40 dk yuruyus 2 lt su

Çok teşekkürler zamanla oluyormuş galiba bende tahmin etmezdim bu kadar ilerleyebileceğimi
Eğer 12.30 a kadar çok acıkıyor isen ilk etapta daha uzun oruç değil sabah açılışı biraz erkene çekmeyi tavsiye ederim mesela saat 11 kahvaltı gibi
Sonra bu düzene alıştıktan sonra yavaş yavaş üstüne koymakta fayda var

Öğlen arası eve geliyorum yemeğe.. erkene çekersem işe biseyler götürmem gerekiyor. Bende süre uzun olsun diye eve gelince yiyorum. Aksama da çok acikmadigim için erken kapatıyorum yemek işini.. o yöndende iyi oluyordu.. ama neyseki bir süre izinli olacağım. Evde olunca daha erkene çekebilirim kahvaltı olayını..

Ağırlık süper ama çok da zor ilk gunun sabahı zor kalktım yataktan nasıl ağrım oldu inanılmaz

Bugun sabah haslanmis yumurta peynir zeytin salatalik oglen biraz badem aksam tavuk yogurt yedim . Chloe leslie eliptik yaptim yakladik 3 lt su cay kahve ictim . Guzel gecti bugun . 16/8 yapiyordum artik 18/6 yapiyorum . Ama cumartesi gunu aksam yemeginde misafir olacak yediklerime dikkat etsem de malesef saat biraz sorun o yuzde O gun tek ogun beslencem pazar gunu de yememeye caliscam . Pazartesiye de kismet bakalim tarti ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…