Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar Allah herkesin duasını kabul etsin gönlündekini versin bu mübarek günde
Bugün 400 grcık daha gitmiş çok şükür olmayan gömleğim oldu bugün mutlu birgün olsun inşallah
O zaman sade nescafe gelsin

Afiyet olsun

Afiyet olsun.
Süt, bir iki kaşık varsa yulaf bide kakao ile puding ? Hiç de beceremem Böyle şeyleri
Sagolasin canim süt muz tarçın bunlari robotta çektim ictim.. yanindada bi cıss yedim ama aslını ıstersen çok pişman değilim vücudumun tatlıya ihtiyaci vardi sanirim resmen yorgunlugum gitti. Cumalari tartiliyorumya ben bu sabah eksi ciktim cok mutluyummmmmmmm

desene bayrama fit gireceksin canım.cok sevindim valla.

ooyyyy süper valla... önceden olmayan kıyafetlere girebilmek müthiş bişey...

desene bayrama fit gireceksin canım.cok sevindim valla.
inşallah canım çok hevesliyim bu sefer baya azimliyim hergün spora gidiyorum biri dese 10 gün aç kal zayıflarsın kalacam öyle gaza geldim tabi ilerleyen zamanda azalacak gr gr zor gidecek ama günlük eksi görmek baya motive ediyor insanı inaşalalh bayrama kadar bende çok hevesliyim 7 günüm var bugunle hadi inşalah hep beraber

ooyyyy süper valla... önceden olmayan kıyafetlere girebilmek müthiş bişey...
sabah sabah evin içinde resmen dans ettim ya tartıda hem eksi görmek hemde kıyafetler olması süperr hep beraber inşalahh bol bol eksili günler olsun

Senin adına çok sevindim tebrikler cnm
Benimde hedefimde bir gömleğim var bakalım artık
gittim ilk sayfadan kaç kilosun diye baktım maşalalh sen bnm olmak istediğim kilodasın nerdeyse maşallah güzelde vermişsin az kilo kalınca daha zor oluyor demi ama beraberce başaracagız

Günaydın kızlar
Herkese keyifli bir gün diliyorum
Sabahtan işlerim vardı şimdi girebildim
50 saat orucu dün öğleden sonra çok hafif açmıştım. Bugün sabah da tartıldım 78 kiloyum yani oruç sonu -1 gitmiş
Bakalım pazartesiye kadar ne olur göreceğiz

iyi geceler
kahvaltı yumurta peynir zeytin salatalik domates 1dilim ekmek 1dilim karpuz

18.00 melemen salatalik
1dilim karpuz
3lt su
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım suyu biraz daha arttırsan, yürüyüş de yapıyorsun iyi olur
Ağırlık süper ama çok da zor ilk gunun sabahı zor kalktım yataktan nasıl ağrım oldu inanılmaz
Tahmin ederim ben de çok üşeniyorum yürüyüş kolay geliyor da ağırlık İçin adapte olamıyorum bir türlü
Hayırlı olsun 18/6 kararı iyi gelsin şifa getirsin
Cumartesi İçin harika karar vermişsin böylece sıkıntı olmaz
Umarım tartı da seni üzmesin
Canım çok tebrikler ne büyük mutluluk
Akşam çok az bilerek mi diye düşündüm ?
Afiyet olsun
Cısa rağmen eksi tebrikler bugün disiplinle devam aman ha
Bende pazartesi bekleyemedim tartıldım ve sonunda 89 u gördümm tam 5 günde - 1.1i gördüm
Ayyyyy bugün hep güzel haberler var pazartesi sallarız biz burayı
Senin adına çok sevindim tebrikler cnm
Benimde hedefimde bir gömleğim var bakalım artık
O gömleğe girilecek

gittim ilk sayfadan kaç kilosun diye baktım maşalalh sen bnm olmak istediğim kilodasın nerdeyse maşallah güzelde vermişsin az kilo kalınca daha zor oluyor demi ama beraberce başaracagız
Cnm hedefim 54 kg gecen sene indimde zaten o yüzden o hedefe ulasmadan buradan gitmicezzz

Aynen gireceğim, gireceğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…