- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.541
aynen cnmmaşallah canım yine inersin daha önce olduysa yine olur sadece zaman ve sabıra ihtiyacımız var
bende düşündüm cnmkızlar
soğuk lipoliz yağları dondurma varmış ya yaptıran oldu mu hiç
Günaydın kızlar
Herkese keyifli bir gün diliyorum
Sabahtan işlerim vardı şimdi girebildim
50 saat orucu dün öğleden sonra çok hafif açmıştım. Bugün sabah da tartıldım 78 kiloyum yani oruç sonu -1 gitmiş
Bakalım pazartesiye kadar ne olur göreceğiz
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımsuyu biraz daha arttırsan, yürüyüş de yapıyorsun iyi olur
Tahmin ederim ben de çok üşeniyorum yürüyüş kolay geliyor da ağırlık İçin adapte olamıyorum bir türlü
Hayırlı olsun 18/6 kararı iyi gelsin şifa getirsin
Cumartesi İçin harika karar vermişsin böylece sıkıntı olmaz
Umarım tartı da seni üzmesin
Canım çok tebriklerne büyük mutluluk
Akşam çok az bilerek mi diye düşündüm ?
Afiyet olsun
Cısa rağmen eksitebrikler bugün disiplinle devam aman ha
Ayyyyybugün hep güzel haberler var pazartesi sallarız biz burayı
O gömleğe girilecek
yaaa harikasınnn maşalahh bende istiyorummm ya ama işe gidiyorum ya cesaret edemiyorum max 24 saat oluyor seni tebrik ediyorum bol bol eksilerin olsun inaşalahGünaydın kızlar
50 saat orucu dün öğleden sonra çok hafif açmıştım. Bugün sabah da tartıldım 78 kiloyum yani oruç sonu -1 gitmiş
bende kararsızım kullanan bir fikir veren olsa denemek istiyorum yag dondurup eritiyor cümlesi çok hoş geliyor kulağabende düşündüm cnm
trendyol dan 75 TL civarında ve nerdeyse 5000 kişiye yakın kişi almış. ama buradaki eczanelere sorduğumda 150 TL civarında fiyat çektiler. üstelik siparıs üzerine getiriyorlarmıs bende kararsız kaldım bu konuda
pazartesiye kadar oruçlumusun canımGünaydın güzel hatunlar bol eksili günleriniz olsun İnşAllah.
Limonlu suyumu içiyorum.
ardından 1 kupa yeşil çay olacak .
bakalım bugün bize ne gösterecek dün saat 16h30 da kapattım yemeyi . Pazartesi gününü iple çekiyorum
Çok sağol canım yayaaa harikasınnn maşalahh bende istiyorummm ya ama işe gidiyorum ya cesaret edemiyorum max 24 saat oluyor seni tebrik ediyorum bol bol eksilerin olsun inaşalah
Benim annem aldı ondan 2 hafta kullandı sadece 2cm inceldi zaten diyet ve spor yapıyordu oda arkadaşıyla birlikte almıştı arkadaşının tenine alerji kızarıklık yaptı faydasını görmedibende düşündüm cnm
trendyol dan 75 TL civarında ve nerdeyse 5000 kişiye yakın kişi almış. ama buradaki eczanelere sorduğumda 150 TL civarında fiyat çektiler. üstelik siparıs üzerine getiriyorlarmıs bende kararsız kaldım bu konuda
2 cm güzel bir rakam ama tabi o mu inceltti diyet spor mu oda belli değil tabiBenim annem aldı ondan 2 hafta kullandı sadece 2cm inceldi zaten diyet ve spor yapıyordu oda arkadaşıyla birlikte almıştı arkadaşının tenine alerji kızarıklık yaptı faydasını görmedi
hep beraber canim.azmin daim olsun.inşallah canım çok hevesliyim bu sefer baya azimliyim hergün spora gidiyorum biri dese 10 gün aç kal zayıflarsın kalacam öyle gaza geldim tabi ilerleyen zamanda azalacak gr gr zor gidecek ama günlük eksi görmek baya motive ediyor insanı inaşalalh bayrama kadar bende çok hevesliyim 7 günüm var bugunle hadi inşalah hep beraber
masallah canim.pazartesiye kadar 1 kilo daha gitse bayramda 75 i görürsünGünaydın kızlar
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımsuyu biraz daha arttırsan, yürüyüş de yapıyorsun iyi olur
Tahmin ederim ben de çok üşeniyorum yürüyüş kolay geliyor da ağırlık İçin adapte olamıyorum bir türlü
Hayırlı olsun 18/6 kararı iyi gelsin şifa getirsin
Cumartesi İçin harika karar vermişsin böylece sıkıntı olmaz
Umarım tartı da seni üzmesin
Canım çok tebriklerne büyük mutluluk
Akşam çok az bilerek mi diye düşündüm ?
Afiyet olsun
Cısa rağmen eksitebrikler bugün disiplinle devam aman ha
Ayyyyybugün hep güzel haberler var pazartesi sallarız biz burayı
O gömleğe girilecek
yok canım ben uzun süreli aç kalamam ufak ufak çocuk larım var eşimde yanımızda yok . Allah korusun zaten epilepsi hastasıyım o yüzden 18/6 yo yapıyorum benpazartesiye kadar oruçlumusun canım
Allah korusun canım en başta sağlık kesinlikle yemek yok deyince bian öyle anladımyok canım ben uzun süreli aç kalamam ufak ufak çocuk larım var eşimde yanımızda yok . Allah korusun zaten epilepsi hastasıyım o yüzden 18/6 yo yapıyorum ben
Kolay gelsin canım şifa olsunŞuan anlık bir kararla orucumu açmamaya karar verdim gittiği yere kadar bakalım zaten yarın tatilim şuan 20 ye geldim nerdeyse bakalım ne kadar dayanacağım akşam spor var
Tabi ki canım kolaylıklar ve iyi bayramlar şimdidenMerhaba arkadaşlar , sehir dısından misafirlerim var, bayrama kadar burada olacaklar.blondeaddict canım bayramdan sonrasına kadar izinli sayar mısın? Mümkün olduğu kadar dikkat ediyorum. Fakat katılım açısından buralarda olamam
Yok canım yanlış anlaşılmış .Allah korusun canım en başta sağlık kesinlikle yemek yok deyince bian öyle anladım