Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

kızlar
soğuk lipoliz yağları dondurma varmış ya yaptıran oldu mu hiç
bende düşündüm cnm
trendyol dan 75 TL civarında ve nerdeyse 5000 kişiye yakın kişi almış. ama buradaki eczanelere sorduğumda 150 TL civarında fiyat çektiler. üstelik siparıs üzerine getiriyorlarmıs bende kararsız kaldım bu konuda

Zaten balik yapcam firinda . Bi tane balik yaninda salata yerim oldu bitti abartmam diye umuyorum sonra da pazartesiye kadar yemek yok bana illaki Diger seylerden de yerim azcik onemli olan tatliya hayir diyebilmek

yaaa harikasınnn maşalahh bende istiyorummm ya ama işe gidiyorum ya cesaret edemiyorum max 24 saat oluyor seni tebrik ediyorum bol bol eksilerin olsun inaşalah

bende kararsızım kullanan bir fikir veren olsa denemek istiyorum yag dondurup eritiyor cümlesi çok hoş geliyor kulağa

pazartesiye kadar oruçlumusun canım

yaaa harikasınnn maşalahh bende istiyorummm ya ama işe gidiyorum ya cesaret edemiyorum max 24 saat oluyor seni tebrik ediyorum bol bol eksilerin olsun inaşalah
Çok sağol canım ya
24 saat gayet iyi bir süre bence
Arada onu yapsan bence gayet yeterli gelecektir

Son düzenleme:
Benim annem aldı ondan 2 hafta kullandı sadece 2cm inceldi zaten diyet ve spor yapıyordu oda arkadaşıyla birlikte almıştı arkadaşının tenine alerji kızarıklık yaptı faydasını görmedi

Benim annem aldı ondan 2 hafta kullandı sadece 2cm inceldi zaten diyet ve spor yapıyordu oda arkadaşıyla birlikte almıştı arkadaşının tenine alerji kızarıklık yaptı faydasını görmedi
2 cm güzel bir rakam ama tabi o mu inceltti diyet spor mu oda belli değil tabi

hep beraber canim.azmin daim olsun.
zaten cok bi kilon yok.olur hemen.
masallah canim.pazartesiye kadar 1 kilo daha gitse bayramda 75 i görürsün
bu arada bendr tartildim bu sabah.dünden bu güne 400 gr vermisim.
demekki bana zengin kahvalti hafif aksam yemeği ve 20/4 uyuyor.
az yedim mi aç kaldigimla kaiyorum veremiyorum.cok denedim.artik böyle devam edicem.

Şuan anlık bir kararla orucumu açmamaya karar verdim gittiği yere kadar bakalım zaten yarın tatilim şuan 20 ye geldim nerdeyse bakalım ne kadar dayanacağım akşam spor var

Eklentiler

• 92E1F4D4-3307-4F46-A73D-C5D4B0893541.png
    124,4 KB · Görüntüleme: 20
yok canım ben uzun süreli aç kalamam ufak ufak çocuk larım var eşimde yanımızda yok . Allah korusun zaten epilepsi hastasıyım o yüzden 18/6 yo yapıyorum ben
Allah korusun canım en başta sağlık kesinlikle yemek yok deyince bian öyle anladım

Hayırlı cumalar kızlar
Kızlar yorumlarınızı okudukça pazartesi olmadan tartılan arkadaşlar ve başkan eksileri görmüşsünüz maşallah tebrik ediyorum bende gaza geldim 3 gündür bende orucum kilo vermişimdir tartılayım size müjdeli haberi vereyim dedim tartıya çıktım o da nee +300 gr almışım günlük 100 gr yaaaaaa ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum sabah sporumu yaptım ağlıyacam yaaa normalde 1700 kalori yemiyorum bile 900-1000 arası hamur işi tatlı zaten yok en fazla yediğim 2 dilim çavdar ekmeği oluyor eskiden bu kadar zor vermezdim noluyor bana yaaa 6 rakamları görmek ne kadar zorlaştı

Şuan anlık bir kararla orucumu açmamaya karar verdim gittiği yere kadar bakalım zaten yarın tatilim şuan 20 ye geldim nerdeyse bakalım ne kadar dayanacağım akşam spor var
Kolay gelsin canım şifa olsun
Tabi ki canım kolaylıklar ve iyi bayramlar şimdiden
Teşekkürler haber verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…