Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar Allah herkesin duasını kabul etsin gönlündekini versin bu mübarek günde
Bugün 400 grcık daha gitmiş çok şükür olmayan gömleğim oldu bugün mutlu birgün olsun inşallah
O zaman sade nescafe gelsin😋😋

Afiyet olsun 👍🥰

Afiyet olsun.
Süt, bir iki kaşık varsa yulaf bide kakao ile puding ? Hiç de beceremem Böyle şeyleri 🙈
Sagolasin canim süt muz tarçın bunlari robotta çektim ictim.. yanindada bi cıss yedim ama 😪 aslını ıstersen çok pişman değilim vücudumun tatlıya ihtiyaci vardi sanirim resmen yorgunlugum gitti. Cumalari tartiliyorumya ben bu sabah eksi ciktim cok mutluyummmmmmmm :KK76:

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar Allah herkesin duasını kabul etsin gönlündekini versin bu mübarek günde
Bugün 400 grcık daha gitmiş çok şükür olmayan gömleğim oldu bugün mutlu birgün olsun inşallah
desene bayrama fit gireceksin canım.cok sevindim valla.

Günaydın kızlar
ooyyyy süper valla... :super: önceden olmayan kıyafetlere girebilmek müthiş bişey...:KK36:

desene bayrama fit gireceksin canım.cok sevindim valla.
inşallah canım çok hevesliyim bu sefer baya azimliyim hergün spora gidiyorum biri dese 10 gün aç kal zayıflarsın kalacam öyle gaza geldim tabi ilerleyen zamanda azalacak gr gr zor gidecek ama günlük eksi görmek baya motive ediyor insanı inaşalalh bayrama kadar bende çok hevesliyim 7 günüm var bugunle hadi inşalah hep beraber :KK9::KK9:

ooyyyy süper valla... :super: önceden olmayan kıyafetlere girebilmek müthiş bişey...:KK36:
sabah sabah evin içinde resmen dans ettim ya tartıda hem eksi görmek hemde kıyafetler olması süperr hep beraber inşalahh bol bol eksili günler olsun:KK9:

Senin adına çok sevindim tebrikler cnm
Benimde hedefimde bir gömleğim var bakalım artık
gittim ilk sayfadan kaç kilosun diye baktım maşalalh sen bnm olmak istediğim kilodasın nerdeyse maşallah güzelde vermişsin az kilo kalınca daha zor oluyor demi :110: ama beraberce başaracagız

Günaydın kızlar 🥰
Herkese keyifli bir gün diliyorum
Sabahtan işlerim vardı şimdi girebildim
50 saat orucu dün öğleden sonra çok hafif açmıştım. Bugün sabah da tartıldım 78 kiloyum yani oruç sonu -1 gitmiş 🥰
Bakalım pazartesiye kadar ne olur göreceğiz 🙏

iyi geceler
kahvaltı yumurta peynir zeytin salatalik domates 1dilim ekmek 1dilim karpuz

18.00 melemen salatalik
1dilim karpuz
3lt su
Afiyet olsun 👍🥰
Herkese iyi geceler
18/6
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13.00
Canım cok ıstedıgı ıcın orta boy muz 2 adet hurma ve kuruyemıs
15.00 bir fincan kahve
18.30 19.00
Kendı yagında suyunda pısmıs baharatlı tavuk yogurtlu patlıcan kozleme
40 dk yuruyus 2 lt su
Afiyet olsun canım 👍 suyu biraz daha arttırsan, yürüyüş de yapıyorsun iyi olur 🥰
Ağırlık süper ama çok da zor ilk gunun sabahı zor kalktım yataktan nasıl ağrım oldu inanılmaz
Tahmin ederim ben de çok üşeniyorum yürüyüş kolay geliyor da ağırlık İçin adapte olamıyorum bir türlü 🙈
Bugun sabah haslanmis yumurta peynir zeytin salatalik oglen biraz badem aksam tavuk yogurt yedim . Chloe leslie eliptik yaptim 😂 yakladik 3 lt su cay kahve ictim . Guzel gecti bugun . 16/8 yapiyordum artik 18/6 yapiyorum . Ama cumartesi gunu aksam yemeginde misafir olacak yediklerime dikkat etsem de malesef saat biraz sorun o yuzde O gun tek ogun beslencem pazar gunu de yememeye caliscam . Pazartesiye de kismet bakalim tarti ne dicek 😂
Hayırlı olsun 18/6 kararı iyi gelsin şifa getirsin 🙏
Cumartesi İçin harika karar vermişsin böylece sıkıntı olmaz 👏🥰
Umarım tartı da seni üzmesin
Günaydın kızlar
Canım çok tebrikler 🤩🥰 ne büyük mutluluk 😍
Günaydııın dün olan menüm
12:00 klasik kahvaltı yumurta peynir salatalık 19:00 salata kapanış
Yemek aralarında kahve içtim ve 3 lt su dün sporum yoktu izin günü ilan etmiştim bu akşam inşallah sporuma devam edicem :KK76:
Akşam çok az bilerek mi diye düşündüm ?
Afiyet olsun 🥰
Sagolasin canim süt muz tarçın bunlari robotta çektim ictim.. yanindada bi cıss yedim ama 😪 aslını ıstersen çok pişman değilim vücudumun tatlıya ihtiyaci vardi sanirim resmen yorgunlugum gitti. Cumalari tartiliyorumya ben bu sabah eksi ciktim cok mutluyummmmmmmm :KK76:
Cısa rağmen eksi 🤩 tebrikler bugün disiplinle devam aman ha 🥰😍
Bende pazartesi bekleyemedim tartıldım ve sonunda 89 u gördümm tam 5 günde - 1.1i gördüm 😍😍😍😍
Ayyyyy 🥰🤩🏆 bugün hep güzel haberler var pazartesi sallarız biz burayı 🤩😀😍
Senin adına çok sevindim tebrikler cnm
Benimde hedefimde bir gömleğim var bakalım artık
O gömleğe girilecek 🏆🥰

gittim ilk sayfadan kaç kilosun diye baktım maşalalh sen bnm olmak istediğim kilodasın nerdeyse maşallah güzelde vermişsin az kilo kalınca daha zor oluyor demi :110: ama beraberce başaracagız
Cnm hedefim 54 kg gecen sene indimde zaten o yüzden o hedefe ulasmadan buradan gitmicezzz 😍🤣

Günaydın kızlar 🥰
Herkese keyifli bir gün diliyorum
Sabahtan işlerim vardı şimdi girebildim
50 saat orucu dün öğleden sonra çok hafif açmıştım. Bugün sabah da tartıldım 78 kiloyum yani oruç sonu -1 gitmiş 🥰
Bakalım pazartesiye kadar ne olur göreceğiz 🙏

Afiyet olsun 👍🥰

Afiyet olsun canım 👍 suyu biraz daha arttırsan, yürüyüş de yapıyorsun iyi olur 🥰

Tahmin ederim ben de çok üşeniyorum yürüyüş kolay geliyor da ağırlık İçin adapte olamıyorum bir türlü 🙈

Hayırlı olsun 18/6 kararı iyi gelsin şifa getirsin 🙏
Cumartesi İçin harika karar vermişsin böylece sıkıntı olmaz 👏🥰
Umarım tartı da seni üzmesin

Canım çok tebrikler 🤩🥰 ne büyük mutluluk 😍

Akşam çok az bilerek mi diye düşündüm ?
Afiyet olsun 🥰

Cısa rağmen eksi 🤩 tebrikler bugün disiplinle devam aman ha 🥰😍

Ayyyyy 🥰🤩🏆 bugün hep güzel haberler var pazartesi sallarız biz burayı 🤩😀😍

O gömleğe girilecek 🏆🥰
Aynen gireceğim, gireceğizz🤣🤣

X