- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.421
Ay süpersin valla yaaaaa
Ben son 5 gunu yapmicam
1 chloe
1 başka abla
1 de başka abla
Vs vs yapcam haahaha:)
aayyyy hayırlı olsun yaa...Günaydın arkadaşlar
Sabah 10 da orucumu oahvaltiyla açtım.1 kaşarlı omlet 1 dilim tahilli ekmek bol yeşillik.cay
Birde birşey sormak istiyorum.belim gerçekten inceldi kalca kısmım küçüldü ama göbek o kadar farketmedi.egzersiz yapan arkadaşlar sizin göbek sıkılaşması için önerebileceğiniz egzersizler var mi ?
Yaa birde çok mutluyum söylemeden geçemeyeceğim aslında pazartesi tartıda bildirecektim ama.uzuun zaman sonra 50 lere düşmüşüm inşallah böyle gider pazartesi artı çıkmazsam
Tatlım cvplayan oldu mu bilmiyorum ama genelde yatıp iki bacağımızı kaldırdığımız hareketler alt karın için işe yarıyor. Ya da youtubeda alt karın hareketleri dersen de çıkarGünaydın arkadaşlar
Sabah 10 da orucumu oahvaltiyla açtım.1 kaşarlı omlet 1 dilim tahilli ekmek bol yeşillik.cay
Birde birşey sormak istiyorum.belim gerçekten inceldi kalca kısmım küçüldü ama göbek o kadar farketmedi.egzersiz yapan arkadaşlar sizin göbek sıkılaşması için önerebileceğiniz egzersizler var mi ?
Yaa birde çok mutluyum söylemeden geçemeyeceğim aslında pazartesi tartıda bildirecektim ama.uzuun zaman sonra 50 lere düşmüşüm inşallah böyle gider pazartesi artı çıkmazsam
Ay bilmiyorum ama sanırım yeter miktarda su içildiği halde eğer koyu oluyorsa da yağ atıldığını duymuştumSimdi Size cok Komik birsey sorcam gecen yazinin birinde gordum yag yakiyosak Eger çişimiz de yagli oluyomus telefonun el feneriyle bakinca uste sivi yag dokmus gibi bi tabaka oluyomusbu konuda ne dusunuyosunuz ?
tesekkür ederim canım baktım şimdi buldumYoutube dan yapıyoruz canım
2 haftalık aylık programı da var mesela 1. Gün şu şu su videolar yapılacak diye
Ama bence youtube dan kafana gore takıl:)
valla idrarın rengi koyulaştıkça yağ atımı olduğu anlaşılıyor onu biliyorum ama hiç üstündeki yağ yabakasını incelemek nasip olmadı yani.. :))))Simdi Size cok Komik birsey sorcam gecen yazinin birinde gordum yag yakiyosak Eger çişimiz de yagli oluyomus telefonun el feneriyle bakinca uste sivi yag dokmus gibi bi tabaka oluyomusbu konuda ne dusunuyosunuz ?
Ay bilmiyorum ama sanırım yeter miktarda su içildiği halde eğer koyu oluyorsa da yağ atıldığını duymuştum
valla idrarın rengi koyulaştıkça yağ atımı olduğu anlaşılıyor onu biliyorum ama hiç üstündeki yağ yabakasını incelemek nasip olmadı yani.. :))))
tesekkür ederim canım baktım şimdi buldum
öyle bir link buldum 14 gün boyunca diye burdan bende bi 14 gün yapım bakalım sonuçları yazarım siiznle metre ayarlayacagım ölçüm alacagım inşalalhChloe Ting 2019 2 Weeks Shred Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 2019 2 Weeks Shred Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
Inşallah görebilirsin canım neden olmasın tabiki olur :)aayyyy hayırlı olsun yaa...bende 60 lı sayıları bi görebilsem artık çok sevinecem.. darısı başıma inşallah..
Tamam canim bakıcam teşekkür ederim :)Tatlım cvplayan oldu mu bilmiyorum ama genelde yatıp iki bacağımızı kaldırdığımız hareketler alt karın için işe yarıyor. Ya da youtubeda alt karın hareketleri dersen de çıkar
yesa Bi chloe listesi yapip paylasmisti valla ben o listeye gore yapiyorum bizden cok daha kilolu kadinlar yapiyor gerce onlar benden iyi yapiyo hareketleri bi kac gune alisirim gibi geliyo sende alisirsin ama dikkat et ben bugun az daha kolumu kiriyodum hala biraz sizliyo kolum .
tesekkür ederim canım baktım şimdi buldum
öyle bir link buldum 14 gün boyunca diye burdan bende bi 14 gün yapım bakalım sonuçları yazarım siiznle metre ayarlayacagım ölçüm alacagım inşalalhChloe Ting 2019 2 Weeks Shred Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 2019 2 Weeks Shred Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
Dedigim gibi bi yerlerimi kirmazsam tamamlarim diye dusunuyorumAzranın paylaştığı benimkinin aynısı canım
2 haftalık program
Ben son 5 gun yapamadım
Insallah ikiniz de tamamlarsiniz:)
Vallahi tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.pazartesi süper bir kilo bildirimi olacak senden desene.ama dikkat et tansiyon fln düşmesi olabilir.kendini çok da zorlama.Selam kızlar
8 kilometre yürüdüm geldim hala orucum
Hiç bir açlık ve sıkıntım yok hala
Sadece görünce evdekilere hazırlarken o anlık bir istek geliyor. İçten kendimi dinleyince hiç açlık yok. Halsizlik yok, enerjim ve moral motivasyon iyi. Olumsuz birsey arıyor insan egosu beyni ama yok
Şimdilik hersey yolunda hiç bir hedefim hırsım yok vücudüm ne derse onu yapacağım bugün
Valla anladım ki tek bir doğru yok herkesin kendine uygun bir sistematiği varkızlar ben 24 saatlik orucumu actim.oncesinde de tartildim.
dünden bu yana 100 gr vermisim.
denedim ve karar verdim.bana göre degilmis.ben yemedikce koruyorum kiloyum.
yine 20/4 e devam edicem sanirim.
24 saat sonucunda kahvaltida ne varsa saldirdim
hic olmazsa akşami hafif kapatim.