Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Herkese günaydıınnn....
Haftaya izinli olacağım için bugün elimdeki işleri yetiştireyim diye bayaa yoğun geçiyor günüm.. anca fırsat bulabildim buraya.. hemen dünkü menümü yazayım.
22.07.2020 tarih
17/7
12.30 : 1 tost ile klasik kahvaltı+ 1 anne kurabiyesi (aslında oğluma yaptım ama tadını bakayım diye yedim.) :)
ara yok
20.00 : 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği+2 kaşık bulgur pilavı+2-3 kaşık kadar turşu kavurması+karpuz
gün içinde 2,5 litre su+çay

aayyyy hayırlı olsun yaa... bende 60 lı sayıları bi görebilsem artık çok sevinecem.. darısı başıma inşallah..

Tatlım cvplayan oldu mu bilmiyorum ama genelde yatıp iki bacağımızı kaldırdığımız hareketler alt karın için işe yarıyor. Ya da youtubeda alt karın hareketleri dersen de çıkar

Simdi Size cok Komik birsey sorcam gecen yazinin birinde gordum yag yakiyosak Eger çişimiz de yagli oluyomus telefonun el feneriyle bakinca uste sivi yag dokmus gibi bi tabaka oluyomus bu konuda ne dusunuyosunuz ?
Ay bilmiyorum ama sanırım yeter miktarda su içildiği halde eğer koyu oluyorsa da yağ atıldığını duymuştum

Youtube dan yapıyoruz canım

2 haftalık aylık programı da var mesela 1. Gün şu şu su videolar yapılacak diye

Ama bence youtube dan kafana gore takıl:)
tesekkür ederim canım baktım şimdi buldum
öyle bir link buldum 14 gün boyunca diye burdan bende bi 14 gün yapım bakalım sonuçları yazarım siiznle metre ayarlayacagım ölçüm alacagım inşalalh

Simdi Size cok Komik birsey sorcam gecen yazinin birinde gordum yag yakiyosak Eger çişimiz de yagli oluyomus telefonun el feneriyle bakinca uste sivi yag dokmus gibi bi tabaka oluyomus bu konuda ne dusunuyosunuz ?
valla idrarın rengi koyulaştıkça yağ atımı olduğu anlaşılıyor onu biliyorum ama hiç üstündeki yağ yabakasını incelemek nasip olmadı yani.. :))))

yesa Bi chloe listesi yapip paylasmisti valla ben o listeye gore yapiyorum bizden cok daha kilolu kadinlar yapiyor gerce onlar benden iyi yapiyo hareketleri bi kac gune alisirim gibi geliyo sende alisirsin ama dikkat et ben bugun az daha kolumu kiriyodum hala biraz sizliyo kolum .

Azranın paylaştığı benimkinin aynısı canım

2 haftalık program

Ben son 5 gun yapamadım

Insallah ikiniz de tamamlarsiniz:)

Aynen ben de bu programa başladım.canim son 5 gün yapamadım

Çok güzel valla :)

Selam kızlar
8 kilometre yürüdüm geldim hala orucum
Hiç bir açlık ve sıkıntım yok hala
Sadece görünce evdekilere hazırlarken o anlık bir istek geliyor. İçten kendimi dinleyince hiç açlık yok. Halsizlik yok, enerjim ve moral motivasyon iyi. Olumsuz birsey arıyor insan egosu beyni ama yok
Şimdilik hersey yolunda hiç bir hedefim hırsım yok vücudüm ne derse onu yapacağım bugün

Eklentiler

• AC0AEA77-8FAE-4D60-A213-AF79C79584E3.png
    376,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 67E1FAC0-6FCF-4CDD-AE80-30B6ACD64964.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 31
Vallahi tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.pazartesi süper bir kilo bildirimi olacak senden desene.ama dikkat et tansiyon fln düşmesi olabilir.kendini çok da zorlama.

kızlar ben 24 saatlik orucumu actim.oncesinde de tartildim.
dünden bu yana 100 gr vermisim.
denedim ve karar verdim.bana göre degilmis.ben yemedikce koruyorum kiloyum.
yine 20/4 e devam edicem sanirim.
24 saat sonucunda kahvaltida ne varsa saldirdim
hic olmazsa akşami hafif kapatim.

Valla anladım ki tek bir doğru yok herkesin kendine uygun bir sistematiği var Mesele kendi sistemimize uygun metodu bulmak ve tabi uygulayabilmek sen bulduysan ne mutlu arkadaşım Bu grubu bu yüzden seviyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…