Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Afiyet olsun canım

Tebrikler canım adım adım yaklaşıyorsun hedefe
Canım ben zaten tek spor yürüyüş yapıyorum o da gününe göre 7-8-9 kilometre değişiyor ama bu süreçte hiç sıkıntı hissetmedim başka sporlarla ağır gelir mi bilmiyorum ama normalde uzun oruçlarda dinlenme esas illa spor diye bir şart yok ama iyi isen yaparsın
Ay baktır baktır merak ettim
Kötü olur mu -400 ya tebrikler pazartesiye kadar ilerler o

Ay tebrikler devam et disiplinle Çıkmaz artı
Biraz çeşitlilik olmuş tabi
Daha da bol su bugün
Vallahi tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.pazartesi süper bir kilo bildirimi olacak senden desene.ama dikkat et tansiyon fln düşmesi olabilir.kendini çok da zorlama.
Çok teşekkür canım dikkat ederim, bakalım bende merakla bekliyorum
Bu çok önemli ne yapacağına karar vermek
Canım birde o saldırı uzun süre vücudu alıştırdıktan sonra olmuyor inan. Ağır ağır ilerlemekte fayda var 14/10 16/8 18/6 iyiyse o
Zamanla arada “gerçekten istersen” denemeler yapılabilir bu bir süreç eğlenceli hale getirmekte fayda var

Maşallah canım çok güzel gidiyorsun uzun süreli açlıklardan sonra sıfır tuz olması gerekiyor çok az bile tuz alsan vücut ödem yapıyor aşırı şişiyor bilgin olsun canım(tecrübe konuşuyor )

Yaa kızlar bende sporda yanlış yapıyorum herhalde haziran 17 başladım bacaklarım inceldiği ama göbek duruyor kızım 2 hafta oldu chole ting tarzı spor yapıyor inanın baklavaları çıktı ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım

Sabah 2 haftadir giymedigim bi tisortumu giydim onceden yapisiyodu butun katlarimi belli ediyodu simdi beli gobek kismi falan baya bollasmis kiyafetlerde farklilik gorunce tartidan daha mutlu oluyorum

Ay canım bu tarz sporlar konusunda tecrübeli arkadaşlar mutlaka yanıt verir ben bilmiyorum ama eminim sende de Farklı bölgelerde incelme vardır hiç ölçü aldın mı ?
Sabah 2 haftadir giymedigim bi tisortumu giydim onceden yapisiyodu butun katlarimi belli ediyodu simdi beli gobek kismi falan baya bollasmis kiyafetlerde farklilik gorunce tartidan daha mutlu oluyorum
Ayyyy
Esas ödül bu zaten demek ki yağlar gidiyor, sıkılaşma oluyor, hedefe varılıyor

Ben veremiyorum diye dusunuyorum da annemde esimde diyo baya inceldin diye bende diyorum bir daha soyleeee

Peki :) protein ne kadar almalıyım günlük. Bir de bütün kaynanam ve eşim geliyor çok korkuyorum :))

Evet kızlar an itibarı ile orucu sonlandırdım aslında hala hiç aç değilim ama ilk deneme için yeter diye düşündüm. 50 saat oldu buraya kadar ilerlediğim için mutluyum şükür
2 tane ceviz yiyerek açtım gün içinde az az birsey yiyebilirim bugün et süt vs tüketmeyeceğim yazacağım menümü zaten
Yine yarın sabah tartılacağım size yazarım

Peki :) protein ne kadar almalıyım günlük. Bir de bütün kaynanam ve eşim geliyor çok korkuyorum :))
Kilon ile 0,8 i çarp çıkan rakam kaç gr protein alacağını gösterir. O gram hesabını da fatsecret gibi uygulamalara yediklerini girersen onlarda kaç gr protein bulunduğunu yazıyor takip edersin
Kaynanan eşin gelse de zaten bu protein gramını tutturduğunda az yemezsin kontrol et, göreceksin , o sebeple sen istemezsen anlamazlar bile, korkacak bir şey yok
Atıyorum et ve köfte ye ayran İç, yogurt ye ekmek pilav yeme

Canım biraz vücut tipiyle alakalı misal benim bacaklar üste göre kalın ilk kiloyu üstten veriyorum yani incelme üst bölgeden başlıyor. Bir de hareketleri yavaş yapmak önemli çok sayı olmasın ama doğru ve yavaş olsun deniliyor. Nacizane bildiklerim bunlar

20 saatlik oruçsan sonra

12:30 da 2 kaşık yoğurt yedim
13:30 da bir dilim karpuz ince dilim şeftali 10tqne üzüm Yedim meyveyi çok özlemişim ya günlerdir dayanamadım yemek yemedim meyve yedim yanlış olduğunu bile bile yedimmm

Afiyet olsun olabilir
Bir dahaki seferde daha kontrolü olursun

Valla anladım ki tek bir doğru yok herkesin kendine uygun bir sistematiği var Mesele kendi sistemimize uygun metodu bulmak ve tabi uygulayabilmek sen bulduysan ne mutlu arkadaşım Bu grubu bu yüzden seviyorum ya
bende cok seviyorum bu grubu.herseyi rahatca sorup yazabiliyoruz.
benim vicidim aç kalmayi sevmiyorum anacım.
habire biseyler sok ağzına diyor.zaten edebimle yesem böyle olmazdim.
bana en uygun yemek sekli 11 gibi kahvalti.en gec 4 gibi aksam yemeği.bol su.
bu arada bisey farkettim.belkide ondan 100 gr vermisimdir.bugün 25.gündeyim.ödem topluyor da olabilirim.gecen ay 26.gün hasta olmustum.ay bide araya regl girerse verdiğim bir iki kiloyu da geri alırım
doğru valla.neye aliştırirsak öyle gider.
ama bide emziriyorum ben.tükeniyorum.simdilik en fazla 20/4 yapim.zaten digerlerinde kilo veremiyorum.bu bana uygun.tsk ederim güzel ilgin icin

Merhaba,
07:30 2 yumurta ile peynirli omlet,salatalık,1 ceviz,1 dilim kızarmış ekmek,şekersiz çay

Ara : 1 soda ,çekirdekli kuru üzüm,1 bardak süt,5 fındık

15:00 susuz bamya yemeği,1 ad kırmızı köz biber,yoğurt,1 ince dilim kavun.

Bugün modum sabahtan beri çok ama çok düşük kolumu kaldırmaya halim yok. Çocuklara 1 kap yemeği çok zor yaptım.Nerde hata yaptığımı bilmiyorum saat 15:00 i zor yaptım.
Belki sabah kahvaltı şeklim değiştirmem lazım yulaf v.s. gibi.

Bugün yürüyüş yapmayacağım o kuvveti kendimde bulamıyorum yığılıp kalacak gibiyim sanki
teşekkürler.

Canım afiyet olsun menü güzel belki içsel veya bazen de fiziksel yorgunluk oluyor insanda
Birde eğer sevmediğin birsey yemeğe çalışıyorsan onları sevdiğin alternatifleri de değiştirelim yaz bize

Canım afiyet olsun menü güzel belki içsel veya bazen de fiziksel yorgunluk oluyor insanda
Birde eğer sevmediğin birsey yemeğe çalışıyorsan onları sevdiğin alternatifleri de değiştirelim yaz bize

Ben herşeyi severek yerim. Dediğiniz gibi belki 2 gün üstüste çok yoruldum Vitamin aldım . Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…