- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.381
menüm :)
17:30 yulaf+2ceviz+15 kuru üzüm + 1 küçük muz
1 sürahi dükan birası,su,kahve,çay.....
21:00 3( üçççç) koca koca Üç tabak hindi göğüslü bamya
Yoğurtlu semiz otu 1 tutam reyhan
Eşime yürüyelim dedim tepe çıkarttı koşa koşa
Sonra sağolsun yürüttüartık tek takılacağım bu ne böyle
Afiyet olsunSelam arkadaşlar bu sabah 12.00 da kırmızı kapya ve yeşil biberli lorlu omlet 1 dilim ekmek 2 zeytin yanında yeşilçay
Akşam 18.00 da yoğurtlu ıspanak bol limonlu salata 1 dilim etimek ve kiraz sapı çayı içtim. 45 dk leslie 20 dk egzersiz ile günü kapattım limonlu naneli su içmeye devam
Afiyet olsunİyi aksamlar
Sabah
2 Haslanmıs yumurta, 3yk et sote, yarım kabak fırınlanmış
Ara
500gr çilek (biraz abarttım ama çok iyi geldi) bir avuc sarı ve beyaz leblebi
Aksam
100gr ton balık.
Dün akşamdan beri midem bulanıyor bunları bugun zorla yedim çilek hariç. Aç kalınca cunku elim sacma seylere gidiyor. Hepinize afiyet olsun
Ay afiyet olsun spor da var daha ne olsunmenüm :)
17:30 yulaf+2ceviz+15 kuru üzüm + 1 küçük muz
1 sürahi dükan birası,su,kahve,çay.....
21:00 3( üçççç) koca koca Üç tabak hindi göğüslü bamya
Yoğurtlu semiz otu 1 tutam reyhan
Eşime yürüyelim dedim tepe çıkarttı koşa koşa
Sonra sağolsun yürüttüartık tek takılacağım bu ne böyle
Canım inşallah pazartesi kilo bildirimi ile tekrar başlıyorum.. antibiyotiklerin fena yan etkisini yaşadım afferdersin ishal yaptı.. ne yesem hemen wcdeyim o yüzden çoook acıkıyorum.. pazartesi kilo bildirimi ile dönecem aranıza...Evet kızlar bu haftaki sonuçlarımız aşağıda
Listede şu an 37 kişiyiz (çıkarttığım ve eklediklerim oldu )
Toplam bildirim sayımız: 24
TOPLAM BU HAFTA VERİLEN KİLO : 21.8
Katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta bildirim sayımız daha az, biraz kilosu sabit veya kilo alan arkadaşlarımız var. Önümüzdeki hafta herkesin daha iyi bir şekilde toparlayıp, gelecek haftaki rekorumuzu egale edeceğimizi düşünüyorum.
Konuya aktif katılıma ve menü paylaşımına herkesi bekliyorum. Hafta içi listede kapsamlı bir kontrolü tekrar yapacağım.
@zeyneppk @Sevincoz @birbeste ekledim, hoşgeldiniz.
@gulebilmekmavikara @nurd35 aktif katılıma devamınız halinde hafta içi ekleyeceğim
@Aylakkadin @Hulahula @Sss33301 @Kmsl Hnd @Ekrl @oslem_Oaktree ada81 @parfumkokusu @Penguen @Mysedef @Umay- bildirimlerinizi göremedim, merak ettim
Haydi kızlar kopmadan, istikrarla devam edelim sonuç aldığımız bir sistemde destek olarak devam edelim birbirimize.
Çok geçmiş olsun canım .Canım inşallah pazartesi kilo bildirimi ile tekrar başlıyorum.. antibiyotiklerin fena yan etkisini yaşadım afferdersin ishal yaptı.. ne yesem hemen wcdeyim o yüzden çoook acıkıyorum.. pazartesi kilo bildirimi ile dönecem aranıza...
Sağol canım , yarın son ilacımı alacam bitecek inşallah... temzilendi diş etlerim toparladı çok şükür... benim gibi ilaç kullanmayan biri için bu antibiyotikler beni çok sarstı... benki ağrı kesicim bile hamile hanımların kullandığı ilaçlardan birini alırdım sadece oda ayda yılda bir başım ağrırsa.. ilaçları hiç sevmem doğal yollarda ararım hep çareyi ...mecbur kulladık şükür yarın bitiyor....Çok geçmiş olsun canım .
Bitti mi canım tedavi işlerin hayırlısı ile
Sevindim canım bitiyor olmasınaSağol canım , yarın son ilacımı alacam bitecek inşallah... temzilendi diş etlerim toparladı çok şükür... benim gibi ilaç kullanmayan biri için bu antibiyotikler beni çok sarstı... benki ağrı kesicim bile hamile hanımların kullandığı ilaçlardan birini alırdım sadece oda ayda yılda bir başım ağrırsa.. ilaçları hiç sevmem doğal yollarda ararım hep çareyi ...mecbur kulladık şükür yarın bitiyor....
Ben çoook içiyorum hatta 1 ayda 6 şişe bittiCanlar, kesin soruldu bu soru , ama işte, hatırlamıyorum
Açlık döneminde sirkeli su içiliyormu ?
Bazen kendimi turşu zannediyorumBen çoook içiyorum hatta 1 ayda 6 şişe bitti
Bende bı tuhafım yumurtlama donemimde 400 500 gr alıyorum 3 4 gun sonra onu veriyorum adete son 5 gun kala sısmeye tekrar baslıyorum ayda 2 defa sısıyorum yanı sısmeye kilo almaya yer arıyor vucudumherkesinki degisir canim.benimki daha bi degisik.
ben yumurtlama döneminde şisiyorum.kilo veremiyorum.kasigim şişiyor.bi ağrı bi halsizlik bi kilo alma.
regl olunca da çözülüyorum.bi tuhafım ben ya
Canım bardak bardak olmadığı takdirde sirke ve birkaç damla limon kullanılabilir. Sirke 1 kaşık 2-3 kalori gibi düşün ama çokça tüketirsen oruç fazından çıkartır.Canlar, kesin soruldu bu soru , ama işte, hatırlamıyorum
Açlık döneminde sirkeli su içiliyormu ?
Afiyet olsun. Ay sen bi yağ kas oranı ölçümü mü yaptırsan önceden elinde var mı? Ben kesin kas aldığını düşünüyorumBugun sabah 1 haslanmis yumurta zeytin peynir salatalik 2 tane Mini sosis oglen 30 40 gr kadar kuruyemis aksam 3 tane tavuk but (derisiz) ve yogurtlu pancar salatasi yedim . Sabah once 30 dk leslie ardindan 2 chloe videosu ogleden sonra 40 dk eliptik 20 dk egzersiz (plank squat mekik gibi) . 2 lt su cay kahve ohh misbu kadar spora hala tartida neden fazla ciktigimi anlamayan bir ben var
Arada olur bugün dikkatDünü yazmamışım
30. Gün 16/8
Uyanış sabah 07:00
Filtre kahve ve bol su
kahvaltı 12:00
Süzme peynir yumurta haşlanmış zeytin4 adet salatalık incir reçeli yeşil çay
öğlen bol su latte
akşam 18:00 de1 kadeh beyaz şarapparmak kadar dil peyniri elim kadar kırmızı üzüm ve erik 3 kraker
bugün bol sirkeli sularla telafisi yapılacaktır arada rahatlamak lazım
Günaydın canım hoşgeldin evine ve düzenineGünaydın kızlarrrr
Bugün uzun aradan sonra evdeyim
Kahvaltı olabildiğince geç yapıp spOr yapacağım inşallah
Kafama göre karışık 2 ya da 3 video insallah
GünaydınGünAydınlar mutlu huzurlu bol eksileri günümüz olsun