Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

günaydın hanımlar nasılsınız herkese bol eksili günler diliyorum.... :KK200: :halay:
20/4 ün 17. saatindeyim dün halsizdim bugun iyiyim 400 gramcık gitmiş ama kendimi hafiflemiş hissediyorum 4 günde 5,1 kg gitmiş oldu baya çogu su kaybı ve ödem muhtemelen ama olsun kendini iyi hissettiriyor insan bayrama 62 li kiloları görsem başka bişi istemem

Günaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum hepinize 🥰
orucumun 45.5 inci saatindeyim iyiyim
Sabah tartıldım ne olur ne olmaz diye 77.9 çıktım yani -1.1 ama bu normal düzenime dönünce eminim artacaktır. Fakat ben bu içten temizlenme kısmı ile, mental katkıları ile daha çok ilgili olduğumu farkettim 🙏
Bugün ne zaman açacağımı bilmiyorum ama şimdilik benden bu kadar 😊
maşallah maşallah gururumuzsun darısı bize inşalahh bol bol eksiler olsun :halay::KK200: halsizlik yorgun vs varmı nasıl hissediyorsun canım yürüyüş harici spor yapacak gücün oluyor mu ben sporu bırakmak istemiyorum ama su orucunuda istiyorum ah ben ve karasızlıklarım:110::110:

Günaydın kızlar
Sabah tartıldım ne olur ne olmaz diye 77.9 çıktım yani -1.1 ama bu normal düzenime dönünce eminim artacaktır. Fakat ben bu içten temizlenme kısmı ile, mental katkıları ile daha çok ilgili olduğumu farkettim 🙏
Canım bardak bardak olmadığı takdirde sirke ve birkaç damla limon kullanılabilir. Sirke 1 kaşık 2-3 kalori gibi düşün ama çokça tüketirsen oruç fazından çıkartır.

Afiyet olsun. Ay sen bi yağ kas oranı ölçümü mü yaptırsan önceden elinde var mı? Ben kesin kas aldığını düşünüyorum

Arada olur bugün dikkat
Afiyet olsun 🥰

Günaydın canım hoşgeldin evine ve düzenine 🥰

Günaydın 🙏🥰
Internetten vucudun yag oranini olctum . Yagdan azalmis gorunuyo ama bilemiyorum . Bu hafta da veremezsem kesin bi yerde hata var 😂 vucudunda 30 kiloya yakinyag olan bi insan kas yapsa bile tartida hic mi eksilme olmaz ustune bide almis gorunur😂 belki de tartim bozulmustur . Beyim uyaninca bi tartiyim onu da kontrol ediyim 😂

Güüüğğnaaaydıııın
Dün yazamadım bayanlar çok yoğundum akşam ama neden yoğun olduğumu ve ne yaptığımı bende bilmiyorum hiç oturamadım bile 🙄
Dün normal yumurta,peynir,kahve akşamda salata ile kapanış yaptım.
İşlerim bittiğinde hemen sporumuda yaptım.
Bu sabah gaza gelip tartıldım sadece -400 gr verebilmişim pazartesiden beri iyimi kötü mü bilmiyorum ama çokta sevinemedim :cry:

O donem diyete spora devam edin adet bitiminden 5 gun sonra tartılın bir anda ındıgınızı goreceksiniz adet zamanı 2 kiloya kadar odem cıkabılıyor vucutta
teşekkür ederim canım bugün bitti regl verdim gibi ama ilk günlerdeki gibi değil vazgeçmesem olacağını biliyorum sadece zamana ihtiyacım var bianda olsun telaşı olmadan devam etmek önemli bnm için önemli olan bu

Internetten vucudun yag oranini olctum . Yagdan azalmis gorunuyo ama bilemiyorum . Bu hafta da veremezsem kesin bi yerde hata var 😂 vucudunda 30 kiloya yakinyag olan bi insan kas yapsa bile tartida hic mi eksilme olmaz ustune bide almis gorunur😂 belki de tartim bozulmustur . Beyim uyaninca bi tartiyim onu da kontrol ediyim 😂
1 kilo kas tartıya 4kg olarak yansırmış. Haftalık veya 10 gunluk metre ile ölçülerini alsan daha iyi olur 😊

Günaydın kızlar
Sabah tartıldım ne olur ne olmaz diye 77.9 çıktım yani -1.1 ama bu normal düzenime dönünce eminim azalır yarısı su ödem vs dir zaten. Fakat ben bu uzun oruçta içten temizlenme kısmı ile, mental katkıları ile daha çok ilgili olduğumu farkettim 🙏
Canım bardak bardak olmadığı takdirde sirke ve birkaç damla limon kullanılabilir. Sirke 1 kaşık 2-3 kalori gibi düşün ama çokça tüketirsen oruç fazından çıkartır.

Afiyet olsun. Ay sen bi yağ kas oranı ölçümü mü yaptırsan önceden elinde var mı? Ben kesin kas aldığını düşünüyorum

Arada olur bugün dikkat
Afiyet olsun 🥰

Günaydın canım hoşgeldin evine ve düzenine 🥰

Günaydın 🙏🥰

Yokk canım.hep evimdeydim de

Sabah çıkıp akşam girmeliydi o da düzen bozdu

Şimdi bayrama kadar ev

Sonra 15 gün memleket anamin yanında bozmam inşallah:)

Bende bı tuhafım yumurtlama donemimde 400 500 gr alıyorum 3 4 gun sonra onu veriyorum adete son 5 gun kala sısmeye tekrar baslıyorum ayda 2 defa sısıyorum yanı sısmeye kilo almaya yer arıyor vucudum
ay evet ya biz ayda 2 kere şisiyoruz.
adet olunca yada olmaya yakin afedersin sürekli kücük tuvaletim geliyor.ödemler gidiyor.
ama en cok yumurtlama döneminden rahatsizim.sökülme olmadıği icin ödem de gitmiyor kardeş.

Arka arkaya 4 chloe videosu yaptim terin suyun icinde kaldim ama bi yerim de agrimadi 😂 galiba hareketleri birazcik yanlis yaptim , aslinda ilk 2 Video iyiydi bu zamanla kadar yaptigim videolar . Son 2 Videoyu yeni yaptim . Ilk 2 Videoyu bile yanlis yapiyodum son iki benim icin tamamen debelenme oldu 😂 bide 30 dk leslie yaptim . Leslieden sonra bi agrima oldu 😂 normalde leslie de de agri olmuyodu 😂 chloe ile guclerini birlestirince bi zorladilar beni 😂😂😂

Arka arkaya 4 chloe videosu yaptim terin suyun icinde kaldim ama bi yerim de agrimadi 😂 galiba hareketleri birazcik yanlis yaptim , aslinda ilk 2 Video iyiydi bu zamanla kadar yaptigim videolar . Son 2 Videoyu yeni yaptim . Ilk 2 Videoyu bile yanlis yapiyodum son iki benim icin tamamen debelenme oldu 😂 bide 30 dk leslie yaptim . Leslieden sonra bi agrima oldu 😂 normalde leslie de de agri olmuyodu 😂 chloe ile guclerini birlestirince bi zorladilar beni 😂😂😂

Ay süpersin valla yaaaaa

Ben son 5 gunu yapmicam

1 chloe
1 başka abla
1 de başka abla

Vs vs yapcam haahaha:)

chloe ting youtubede var mı uygulamamı indiriyorsunuz yapanlar bilgi verebilir mi yada link atabilirmnisniz bnm bel ve sırt bölgesi çalışmam lazım

chloe ting youtubede var mı uygulamamı indiriyorsunuz yapanlar bilgi verebilir mi yada link atabilirmnisniz bnm bel ve sırt bölgesi çalışmam lazım

Youtube dan yapıyoruz canım

2 haftalık aylık programı da var mesela 1. Gün şu şu su videolar yapılacak diye

Ama bence youtube dan kafana gore takıl:)

Günaydın arkadaşlar
Sabah 10 da orucumu oahvaltiyla açtım.1 kaşarlı omlet 1 dilim tahilli ekmek bol yeşillik.cay
Birde birşey sormak istiyorum.belim gerçekten inceldi kalca kısmım küçüldü ama göbek o kadar farketmedi.egzersiz yapan arkadaşlar sizin göbek sıkılaşması için önerebileceğiniz egzersizler var mi ?
Yaa birde çok mutluyum söylemeden geçemeyeceğim aslında pazartesi tartıda bildirecektim ama.uzuun zaman sonra 50 lere düşmüşüm inşallah böyle gider pazartesi artı çıkmazsam :halay:

X