- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.401
O donem diyete spora devam edin adet bitiminden 5 gun sonra tartılın bir anda ındıgınızı goreceksiniz adet zamanı 2 kiloya kadar odem cıkabılıyor vucuttaRegl döneminde kilo vermek daha mi zor oluyor kızlar fikri olan var mı
maşallah maşallah gururumuzsun darısı bize inşalahh bol bol eksiler olsunGünaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum hepinize
orucumun 45.5 inci saatindeyim iyiyim
Sabah tartıldım ne olur ne olmaz diye 77.9 çıktım yani -1.1 ama bu normal düzenime dönünce eminim artacaktır. Fakat ben bu içten temizlenme kısmı ile, mental katkıları ile daha çok ilgili olduğumu farkettim
Bugün ne zaman açacağımı bilmiyorum ama şimdilik benden bu kadar
Internetten vucudun yag oranini olctum . Yagdan azalmis gorunuyo ama bilemiyorum . Bu hafta da veremezsem kesin bi yerde hata varGünaydın kızlar
Sabah tartıldım ne olur ne olmaz diye 77.9 çıktım yani -1.1 ama bu normal düzenime dönünce eminim artacaktır. Fakat ben bu içten temizlenme kısmı ile, mental katkıları ile daha çok ilgili olduğumu farkettim
Canım bardak bardak olmadığı takdirde sirke ve birkaç damla limon kullanılabilir. Sirke 1 kaşık 2-3 kalori gibi düşün ama çokça tüketirsen oruç fazından çıkartır.
Afiyet olsun. Ay sen bi yağ kas oranı ölçümü mü yaptırsan önceden elinde var mı? Ben kesin kas aldığını düşünüyorum
Arada olur bugün dikkat
Afiyet olsun
Günaydın canım hoşgeldin evine ve düzenine
Günaydın
Yok içilmiyorCanlar, kesin soruldu bu soru , ama işte, hatırlamıyorum
Açlık döneminde sirkeli su içiliyormu ?
teşekkür ederim canım bugün bitti regl verdim gibi ama ilk günlerdeki gibi değil vazgeçmesem olacağını biliyorum sadece zamana ihtiyacım var bianda olsun telaşı olmadan devam etmek önemli bnm için önemli olan buO donem diyete spora devam edin adet bitiminden 5 gun sonra tartılın bir anda ındıgınızı goreceksiniz adet zamanı 2 kiloya kadar odem cıkabılıyor vucutta
1 kilo kas tartıya 4kg olarak yansırmış. Haftalık veya 10 gunluk metre ile ölçülerini alsan daha iyi olurInternetten vucudun yag oranini olctum . Yagdan azalmis gorunuyo ama bilemiyorum . Bu hafta da veremezsem kesin bi yerde hata varvucudunda 30 kiloya yakinyag olan bi insan kas yapsa bile tartida hic mi eksilme olmaz ustune bide almis gorunur belki de tartim bozulmustur . Beyim uyaninca bi tartiyim onu da kontrol ediyim
Sanırım içilmiyor, bende detox suyu içilir mi diye sormuştum maydonozlu falan içilmiyo denmişti canımYok içilmiyor
Günaydın kızlar
Sabah tartıldım ne olur ne olmaz diye 77.9 çıktım yani -1.1 ama bu normal düzenime dönünce eminim azalır yarısı su ödem vs dir zaten. Fakat ben bu uzun oruçta içten temizlenme kısmı ile, mental katkıları ile daha çok ilgili olduğumu farkettim
Canım bardak bardak olmadığı takdirde sirke ve birkaç damla limon kullanılabilir. Sirke 1 kaşık 2-3 kalori gibi düşün ama çokça tüketirsen oruç fazından çıkartır.
Afiyet olsun. Ay sen bi yağ kas oranı ölçümü mü yaptırsan önceden elinde var mı? Ben kesin kas aldığını düşünüyorum
Arada olur bugün dikkat
Afiyet olsun
Günaydın canım hoşgeldin evine ve düzenine
Günaydın
1 kilo kas tartıya 4kg olarak yansırmış. Haftalık veya 10 gunluk metre ile ölçülerini alsan daha iyi olur
ay evet ya biz ayda 2 kere şisiyoruz.Bende bı tuhafım yumurtlama donemimde 400 500 gr alıyorum 3 4 gun sonra onu veriyorum adete son 5 gun kala sısmeye tekrar baslıyorum ayda 2 defa sısıyorum yanı sısmeye kilo almaya yer arıyor vucudum
Arka arkaya 4 chloe videosu yaptim terin suyun icinde kaldim ama bi yerim de agrimadigaliba hareketleri birazcik yanlis yaptim , aslinda ilk 2 Video iyiydi bu zamanla kadar yaptigim videolar . Son 2 Videoyu yeni yaptim . Ilk 2 Videoyu bile yanlis yapiyodum son iki benim icin tamamen debelenme oldu bide 30 dk leslie yaptim . Leslieden sonra bi agrima oldu normalde leslie de de agri olmuyodu chloe ile guclerini birlestirince bi zorladilar beni
chloe ting youtubede var mı uygulamamı indiriyorsunuz yapanlar bilgi verebilir mi yada link atabilirmnisniz bnm bel ve sırt bölgesi çalışmam lazım