- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.441
Afiyet olsun canımDunkı menum
18/6
Kahvaltı oncesı 40 dk yuruyus
12.30 13.00 3 adet hurma 4 adet kucuk kayısı kurusu 1 avuc kuruyemıs
14.00 1 fincan kahve
17.00 40 dk daha yuruyus
18.30 19.00 z. Yaglı taze fasulye 1 kucuk kase kısır yogurt
6 dk trambolın 2 lt su
günaydın hanımlar nasılsınız herkese bol eksili günler diliyorum....
20/4 ün 17. saatindeyim dün halsizdim bugun iyiyim 400 gramcık gitmiş ama kendimi hafiflemiş hissediyorum 4 günde 5,1 kg gitmiş oldu baya çogu su kaybı ve ödem muhtemelen ama olsun kendini iyi hissettiriyor insan bayrama 62 li kiloları görsem başka bişi istemem
Tebrikler canım adım adım yaklaşıyorsun hedefemaşallah maşallah gururumuzsun darısı bize inşalahh bol bol eksiler olsun halsizlik yorgun vs varmı nasıl hissediyorsun canım yürüyüş harici spor yapacak gücün oluyor mu ben sporu bırakmak istemiyorum ama su orucunuda istiyorum ah ben ve karasızlıklarım
Canım ben zaten tek spor yürüyüş yapıyorum o da gününe göre 7-8-9 kilometre değişiyor ama bu süreçte hiç sıkıntı hissetmedim başka sporlarla ağır gelir mi bilmiyorum ama normalde uzun oruçlarda dinlenme esas illa spor diye bir şart yok ama iyi isen yaparsın
Ay baktır baktır merak ettimInternetten vucudun yag oranini olctum . Yagdan azalmis gorunuyo ama bilemiyorum . Bu hafta da veremezsem kesin bi yerde hata var vucudunda 30 kiloya yakinyag olan bi insan kas yapsa bile tartida hic mi eksilme olmaz ustune bide almis gorunur belki de tartim bozulmustur . Beyim uyaninca bi tartiyim onu da kontrol ediyim
Kötü olur mu -400 ya tebrikler pazartesiye kadar ilerler oGüüüğğnaaaydıııın
Dün yazamadım bayanlar çok yoğundum akşam ama neden yoğun olduğumu ve ne yaptığımı bende bilmiyorum hiç oturamadım bile
Dün normal yumurta,peynir,kahve akşamda salata ile kapanış yaptım.
İşlerim bittiğinde hemen sporumuda yaptım.
Bu sabah gaza gelip tartıldım sadece -400 gr verebilmişim pazartesiden beri iyimi kötü mü bilmiyorum ama çokta sevinemedim
Ay tebrikler devam et disiplinle Çıkmaz artıGünaydın arkadaşlar
Sabah 10 da orucumu oahvaltiyla açtım.1 kaşarlı omlet 1 dilim tahilli ekmek bol yeşillik.cay
Birde birşey sormak istiyorum.belim gerçekten inceldi kalca kısmım küçüldü ama göbek o kadar farketmedi.egzersiz yapan arkadaşlar sizin göbek sıkılaşması için önerebileceğiniz egzersizler var mi ?
Yaa birde çok mutluyum söylemeden geçemeyeceğim aslında pazartesi tartıda bildirecektim ama.uzuun zaman sonra 50 lere düşmüşüm inşallah böyle gider pazartesi artı çıkmazsam
Biraz çeşitlilik olmuş tabiHerkese günaydıınnn....
Haftaya izinli olacağım için bugün elimdeki işleri yetiştireyim diye bayaa yoğun geçiyor günüm.. anca fırsat bulabildim buraya.. hemen dünkü menümü yazayım.
22.07.2020 tarih
17/7
12.30 : 1 tost ile klasik kahvaltı+ 1 anne kurabiyesi (aslında oğluma yaptım ama tadını bakayım diye yedim.) :)
ara yok
20.00 : 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği+2 kaşık bulgur pilavı+2-3 kaşık kadar turşu kavurması+karpuz
gün içinde 2,5 litre su+çay
Daha da bol su bugün
Çok teşekkür canım dikkat ederim, bakalım bende merakla bekliyorumVallahi tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.pazartesi süper bir kilo bildirimi olacak senden desene.ama dikkat et tansiyon fln düşmesi olabilir.kendini çok da zorlama.
Bu çok önemli ne yapacağına karar vermekkızlar ben 24 saatlik orucumu actim.oncesinde de tartildim.
dünden bu yana 100 gr vermisim.
denedim ve karar verdim.bana göre degilmis.ben yemedikce koruyorum kiloyum.
yine 20/4 e devam edicem sanirim.
24 saat sonucunda kahvaltida ne varsa saldirdim
hic olmazsa akşami hafif kapatim.
Canım birde o saldırı uzun süre vücudu alıştırdıktan sonra olmuyor inan. Ağır ağır ilerlemekte fayda var 14/10 16/8 18/6 iyiyse o
Zamanla arada “gerçekten istersen” denemeler yapılabilir bu bir süreç eğlenceli hale getirmekte fayda var