Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Dunkı menum
18/6
Kahvaltı oncesı 40 dk yuruyus
12.30 13.00 3 adet hurma 4 adet kucuk kayısı kurusu 1 avuc kuruyemıs
14.00 1 fincan kahve
17.00 40 dk daha yuruyus
18.30 19.00 z. Yaglı taze fasulye 1 kucuk kase kısır yogurt
6 dk trambolın 2 lt su
Afiyet olsun canım 👍🥰
günaydın hanımlar nasılsınız herkese bol eksili günler diliyorum.... :KK200: :halay:
20/4 ün 17. saatindeyim dün halsizdim bugun iyiyim 400 gramcık gitmiş ama kendimi hafiflemiş hissediyorum 4 günde 5,1 kg gitmiş oldu baya çogu su kaybı ve ödem muhtemelen ama olsun kendini iyi hissettiriyor insan bayrama 62 li kiloları görsem başka bişi istemem

maşallah maşallah gururumuzsun darısı bize inşalahh bol bol eksiler olsun :halay::KK200: halsizlik yorgun vs varmı nasıl hissediyorsun canım yürüyüş harici spor yapacak gücün oluyor mu ben sporu bırakmak istemiyorum ama su orucunuda istiyorum ah ben ve karasızlıklarım:110::110:
Tebrikler canım 🤩 adım adım yaklaşıyorsun hedefe 👍🥰
Canım ben zaten tek spor yürüyüş yapıyorum o da gününe göre 7-8-9 kilometre değişiyor ama bu süreçte hiç sıkıntı hissetmedim başka sporlarla ağır gelir mi bilmiyorum ama normalde uzun oruçlarda dinlenme esas illa spor diye bir şart yok ama iyi isen yaparsın 🥰
Internetten vucudun yag oranini olctum . Yagdan azalmis gorunuyo ama bilemiyorum . Bu hafta da veremezsem kesin bi yerde hata var 😂 vucudunda 30 kiloya yakinyag olan bi insan kas yapsa bile tartida hic mi eksilme olmaz ustune bide almis gorunur😂 belki de tartim bozulmustur . Beyim uyaninca bi tartiyim onu da kontrol ediyim 😂
Ay baktır baktır merak ettim 🥰
Güüüğğnaaaydıııın
Dün yazamadım bayanlar çok yoğundum akşam ama neden yoğun olduğumu ve ne yaptığımı bende bilmiyorum hiç oturamadım bile 🙄
Dün normal yumurta,peynir,kahve akşamda salata ile kapanış yaptım.
İşlerim bittiğinde hemen sporumuda yaptım.
Bu sabah gaza gelip tartıldım sadece -400 gr verebilmişim pazartesiden beri iyimi kötü mü bilmiyorum ama çokta sevinemedim :cry:
Kötü olur mu -400 ya 🤩 tebrikler pazartesiye kadar ilerler o 😍

Günaydın arkadaşlar
Sabah 10 da orucumu oahvaltiyla açtım.1 kaşarlı omlet 1 dilim tahilli ekmek bol yeşillik.cay
Birde birşey sormak istiyorum.belim gerçekten inceldi kalca kısmım küçüldü ama göbek o kadar farketmedi.egzersiz yapan arkadaşlar sizin göbek sıkılaşması için önerebileceğiniz egzersizler var mi ?
Yaa birde çok mutluyum söylemeden geçemeyeceğim aslında pazartesi tartıda bildirecektim ama.uzuun zaman sonra 50 lere düşmüşüm inşallah böyle gider pazartesi artı çıkmazsam :halay:
Ay tebrikler devam et disiplinle Çıkmaz artı 🤩🏆
Herkese günaydıınnn.... :KK36:
Haftaya izinli olacağım için bugün elimdeki işleri yetiştireyim diye bayaa yoğun geçiyor günüm.. anca fırsat bulabildim buraya.. hemen dünkü menümü yazayım.
22.07.2020 tarih
17/7
12.30 : 1 tost ile klasik kahvaltı+ 1 anne kurabiyesi (aslında oğluma yaptım ama tadını bakayım diye yedim.) :)
ara yok
20.00 : 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği+2 kaşık bulgur pilavı+2-3 kaşık kadar turşu kavurması+karpuz :olamaz:
gün içinde 2,5 litre su+çay
Biraz çeşitlilik olmuş tabi 🙈
Daha da bol su bugün 👍🥰
Vallahi tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.pazartesi süper bir kilo bildirimi olacak senden desene.ama dikkat et tansiyon fln düşmesi olabilir.kendini çok da zorlama.
Çok teşekkür canım dikkat ederim, bakalım bende merakla bekliyorum 🥰
kızlar ben 24 saatlik orucumu actim.oncesinde de tartildim.
dünden bu yana 100 gr vermisim.
denedim ve karar verdim.bana göre degilmis.ben yemedikce koruyorum kiloyum.
yine 20/4 e devam edicem sanirim.
24 saat sonucunda kahvaltida ne varsa saldirdim😞
hic olmazsa akşami hafif kapatim.😣
Bu çok önemli ne yapacağına karar vermek 👍
Canım birde o saldırı uzun süre vücudu alıştırdıktan sonra olmuyor inan. Ağır ağır ilerlemekte fayda var 14/10 16/8 18/6 iyiyse o
Zamanla arada “gerçekten istersen” denemeler yapılabilir bu bir süreç eğlenceli hale getirmekte fayda var 😍

Selam kızlar
8 kilometre yürüdüm geldim hala orucum
Hiç bir açlık ve sıkıntım yok hala
Sadece görünce evdekilere hazırlarken o anlık bir istek geliyor. İçten kendimi dinleyince hiç açlık yok. Halsizlik yok, enerjim ve moral motivasyon iyi. Olumsuz birsey arıyor insan egosu beyni ama yok 🤩
Şimdilik hersey yolunda hiç bir hedefim hırsım yok vücudüm ne derse onu yapacağım bugün
Maşallah canım çok güzel gidiyorsun 👍uzun süreli açlıklardan sonra sıfır tuz olması gerekiyor çok az bile tuz alsan vücut ödem yapıyor aşırı şişiyor bilgin olsun canım(tecrübe konuşuyor 😂)

Yaa kızlar bende sporda yanlış yapıyorum herhalde haziran 17 başladım bacaklarım inceldiği ama göbek duruyor kızım 2 hafta oldu chole ting tarzı spor yapıyor inanın baklavaları çıktı ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım

Afiyet olsun canım 👍🥰

Canım ben zaten tek spor yürüyüş yapıyorum o da gününe göre 7-8-9 kilometre değişiyor ama bu süreçte hiç sıkıntı hissetmedim başka sporlarla ağır gelir mi bilmiyorum ama normalde uzun oruçlarda dinlenme esas illa spor diye bir şart yok ama iyi isen yaparsın 🥰

Daha da bol su bugün 👍🥰

Canım birde o saldırı uzun süre vücudu alıştırdıktan sonra olmuyor inan. Ağır ağır ilerlemekte fayda var 14/10 16/8 18/6 iyiyse o
Zamanla arada “gerçekten istersen” denemeler yapılabilir bu bir süreç eğlenceli hale getirmekte fayda var 😍

Sabah 2 haftadir giymedigim bi tisortumu giydim onceden yapisiyodu butun katlarimi belli ediyodu simdi beli gobek kismi falan baya bollasmis :KK71: :halay::KK73:kiyafetlerde farklilik gorunce tartidan daha mutlu oluyorum 😂😂

Yaa kızlar bende sporda yanlış yapıyorum herhalde haziran 17 başladım bacaklarım inceldiği ama göbek duruyor kızım 2 hafta oldu chole ting tarzı spor yapıyor inanın baklavaları çıktı ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım
Ay canım bu tarz sporlar konusunda tecrübeli arkadaşlar mutlaka yanıt verir ben bilmiyorum ama eminim sende de Farklı bölgelerde incelme vardır hiç ölçü aldın mı ?
Sabah 2 haftadir giymedigim bi tisortumu giydim onceden yapisiyodu butun katlarimi belli ediyodu simdi beli gobek kismi falan baya bollasmis :KK71: :halay::KK73:kiyafetlerde farklilik gorunce tartidan daha mutlu oluyorum 😂😂
Ayyyy 🤩🥰
Esas ödül bu zaten demek ki yağlar gidiyor, sıkılaşma oluyor, hedefe varılıyor 🏆👏

Ay canım bu tarz sporlar konusunda tecrübeli arkadaşlar mutlaka yanıt verir ben bilmiyorum ama eminim sende de Farklı bölgelerde incelme vardır hiç ölçü aldın mı ?

Ayyyy 🤩🥰
Esas ödül bu zaten demek ki yağlar gidiyor, sıkılaşma oluyor, hedefe varılıyor 🏆👏

Ben veremiyorum diye dusunuyorum da annemde esimde diyo baya inceldin diye 😂 bende diyorum bir daha soyleeee 😂😂😂

Canım afiyet olsun evet uygulama çok iyi orada makrolar diye bir bölüm var orayı da takip et lütfen ne kadar karbonhidrat protein yağ almışsın takip et bak bugünkü öğünün proteini nasıl mesela günlük Alman gereken proteini almış mısın?
Ben kaloriye bakmadan okurken biraz az buldum proteinini 🥰

Afiyet olsun yürüyüşün de çok olucak regl öncesi sendromu da var akşam öğününde ya da arada belki ılık süt ve tarçın, yoğurt ve tarçın da olabilir hem protein hem tatlı hissini giderir 😉

Ay canııım aynen öyle hala devam 😀😂
Aidin Salih kitabını okumadım ama çok çok araştırmıştım okuyanlardan
Bir ara onu da mutlaka okumalıyım
Yazarım hislerimi de 🥰

Üstte yazmayı unuttum 🙈
inşallah canım iyi hissederim, zaten pazartesi öncesi de tartılacağım açınca bakalım 🙏

Afiyet olsun mümkün olduğunca ekmekleri azaltıp gerekirse proteinleri arttıralım. Bugün mecbur olmuş yazmışsın ama protein arttırmak ekmeklerden daha tok tutacak göreceksin 🥰

Haydi kolay gelsin 🙏🥰

Gayet iyi 👍🥰 afiyet olsun

Ay 😂😂😂
O salata gayet iyi gelmiştir afiyet olsun
Yarın da inşallah rahatlarsın ve hedefe 1 adım daha yaklaşırsın 🥰
Peki :) protein ne kadar almalıyım günlük. Bir de bütün kaynanam ve eşim geliyor çok korkuyorum :))

Evet kızlar an itibarı ile orucu sonlandırdım aslında hala hiç aç değilim ama ilk deneme için yeter diye düşündüm. 50 saat oldu buraya kadar ilerlediğim için mutluyum şükür 🙏🥰🤩
2 tane ceviz yiyerek açtım gün içinde az az birsey yiyebilirim bugün et süt vs tüketmeyeceğim yazacağım menümü zaten 🥰
Yine yarın sabah tartılacağım size yazarım 😍

Peki :) protein ne kadar almalıyım günlük. Bir de bütün kaynanam ve eşim geliyor çok korkuyorum :))
Kilon ile 0,8 i çarp çıkan rakam kaç gr protein alacağını gösterir. O gram hesabını da fatsecret gibi uygulamalara yediklerini girersen onlarda kaç gr protein bulunduğunu yazıyor takip edersin
Kaynanan eşin gelse de zaten bu protein gramını tutturduğunda az yemezsin kontrol et, göreceksin , o sebeple sen istemezsen anlamazlar bile, korkacak bir şey yok 😊
Atıyorum et ve köfte ye ayran İç, yogurt ye ekmek pilav yeme 😊

Canım biraz vücut tipiyle alakalı misal benim bacaklar üste göre kalın ilk kiloyu üstten veriyorum yani incelme üst bölgeden başlıyor. Bir de hareketleri yavaş yapmak önemli çok sayı olmasın ama doğru ve yavaş olsun deniliyor. Nacizane bildiklerim bunlar

20 saatlik oruçsan sonra

12:30 da 2 kaşık yoğurt yedim
13:30 da bir dilim karpuz ince dilim şeftali 10tqne üzüm Yedim meyveyi çok özlemişim ya günlerdir dayanamadım yemek yemedim meyve yedim yanlış olduğunu bile bile yedimmm 🙈🙈

20 saatlik oruçsan sonra

12:30 da 2 kaşık yoğurt yedim
13:30 da bir dilim karpuz ince dilim şeftali 10tqne üzüm Yedim meyveyi çok özlemişim ya günlerdir dayanamadım yemek yemedim meyve yedim yanlış olduğunu bile bile yedimmm 🙈🙈
Afiyet olsun olabilir
Bir dahaki seferde daha kontrolü olursun 🥰

Valla anladım ki tek bir doğru yok herkesin kendine uygun bir sistematiği var👍🏻 Mesele kendi sistemimize uygun metodu bulmak ve tabi uygulayabilmek😅 sen bulduysan ne mutlu arkadaşım👏🏻 Bu grubu bu yüzden seviyorum ya👻
bende cok seviyorum bu grubu.herseyi rahatca sorup yazabiliyoruz.
benim vicidim aç kalmayi sevmiyorum anacım.
habire biseyler sok ağzına diyor.zaten edebimle yesem böyle olmazdim.
bana en uygun yemek sekli 11 gibi kahvalti.en gec 4 gibi aksam yemeği.bol su.
bu arada bisey farkettim.belkide ondan 100 gr vermisimdir.bugün 25.gündeyim.ödem topluyor da olabilirim.gecen ay 26.gün hasta olmustum.ay bide araya regl girerse verdiğim bir iki kiloyu da geri alırım😣
Afiyet olsun canım 👍🥰

Daha da bol su bugün 👍🥰

doğru valla.neye aliştırirsak öyle gider.
ama bide emziriyorum ben.tükeniyorum.simdilik en fazla 20/4 yapim.zaten digerlerinde kilo veremiyorum.bu bana uygun.tsk ederim güzel ilgin icin:KK200:

Merhaba,
07:30 2 yumurta ile peynirli omlet,salatalık,1 ceviz,1 dilim kızarmış ekmek,şekersiz çay

Ara : 1 soda ,çekirdekli kuru üzüm,1 bardak süt,5 fındık

15:00 susuz bamya yemeği,1 ad kırmızı köz biber,yoğurt,1 ince dilim kavun.

Bugün modum sabahtan beri çok ama çok düşük kolumu kaldırmaya halim yok. Çocuklara 1 kap yemeği çok zor yaptım.Nerde hata yaptığımı bilmiyorum saat 15:00 i zor yaptım.
Belki sabah kahvaltı şeklim değiştirmem lazım yulaf v.s. gibi.

Bugün yürüyüş yapmayacağım o kuvveti kendimde bulamıyorum yığılıp kalacak gibiyim sanki
teşekkürler.

Merhaba,
07:30 2 yumurta ile peynirli omlet,salatalık,1 ceviz,1 dilim kızarmış ekmek,şekersiz çay

Ara : 1 soda ,çekirdekli kuru üzüm,1 bardak süt,5 fındık

15:00 susuz bamya yemeği,1 ad kırmızı köz biber,yoğurt,1 ince dilim kavun.

Bugün modum sabahtan beri çok ama çok düşük kolumu kaldırmaya halim yok. Çocuklara 1 kap yemeği çok zor yaptım.Nerde hata yaptığımı bilmiyorum saat 15:00 i zor yaptım.
Belki sabah kahvaltı şeklim değiştirmem lazım yulaf v.s. gibi.

Bugün yürüyüş yapmayacağım o kuvveti kendimde bulamıyorum yığılıp kalacak gibiyim sanki
teşekkürler.
Canım afiyet olsun menü güzel belki içsel veya bazen de fiziksel yorgunluk oluyor insanda
Birde eğer sevmediğin birsey yemeğe çalışıyorsan onları sevdiğin alternatifleri de değiştirelim yaz bize 🥰

Canım afiyet olsun menü güzel belki içsel veya bazen de fiziksel yorgunluk oluyor insanda
Birde eğer sevmediğin birsey yemeğe çalışıyorsan onları sevdiğin alternatifleri de değiştirelim yaz bize 🥰

Ben herşeyi severek yerim. :halay:Dediğiniz gibi belki 2 gün üstüste çok yoruldum Vitamin aldım . Teşekkürler

X