Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

1. Sayfada yaziyo canim . Gunluk yediklerimizi ictiklerimizi sporumuzu yaziyoruz . Pazartesi 14 e kadar yeni kilomuzu yaziyoruz . 1 hafta bakiyo sayin baskanim blondeaddict . Paylastim yapani listeye ekliyor istedigin kiloya ulasirsin umarim

herkese günaydınnn....
20/07 menü paylaşımı:
17/7 oluyor benim genelde..
12.30 : 2 kaşarlı tost (yedikten sonra pişman oldum ama çok acıkmıştım.. bildiğiniz gözüm döndü valla... )
ara da çay su felan
19.30 : 1,5 alabalık + 1 orta boy kase mercimek çorbası+ 1 kase salata
gün içinde 2 litre su+ 1 sade soda+ 1 kayısılı form çayı+normal çay

Bugün if 25 saat sonunda açtım akşam yemeğimde domatesli acı biber kavurması 2dilim çavdar ekmeği ve 1 bardak kefir vardı şimdi ise detox çayı içeceğim yatıncaya kadar
Canım tebrikler
bu hafta bende uzun bir oruç 24 saat denemeyi düşünüyorum bakalım
Afiyet olsun
Her zaman yaptığın bir şey değil, metabolizman hızlanmıştır diyip geçelim
Migren için çok üzgünüm geçmiş olsun canım
Hoşgeldin
Umarım beraberce veririz
Allah bağışlasın çocuklarını da küçük olsalar da merak etme enerjin artacak oruç ilebir süre sonra
A Amanedenolmuyo arkadasım çok güzel anlatmış günlük menülerini ve haftalık kilo bildirimini bekliyoruz
tost hariç süper bugün dikkat ekmek ve türevlerine
herkese günaydın hanımlar orucun 16. Saatindeyim 16:30 dan beri sadece su içtim rahatım ama şükür bol eksili mutlu günler diliyorum
Canım günaydın
ağır ağır ilerle Allah güç kuvvet versin

3 haftadir kacamaksiz ilerledim zaten .o yuzden cok da moral bozmadim ne yalan soyleyim gerce hepsini ayni gun yemeseydim iyiydi ama neyse artik canim saolsun

tost hariç süper bugün dikkat ekmek ve türevlerine
Aynen yaa... farkındayım canım yaptığıklarımın.. ama regli oldum dün akşam üstü.. ben bu dönemler de biraz iştahlı oluyorm.. ama tatlı isteğim olurdu genelde. bu sefer tatlısız atlattım şimdilik bakalım..:) dünkü tartıda fazla çıkmamın sebebi de çıktı ortaya böylece...

Kızlar şimdi bende kendi üzerimde test çalışmaları yapmaya karar verdim
Bildiğiniz gibi 2 Ayda 15 kilo vermiştim (14.8)
Şimdi 2.5 ay oldu ve ilk 2 hafta sonucu 2.3 kg
Yani benim 3.ayımın dolmasına (4 Ağustos) tam 15 gün var sanki biraz ağırlaşmış gibi kilo düşüşü yani önümüzdeki 15 günde nasıl olacak? Bunu merak ediyorum esasen bu 3.ay hedefim 75 ama bu gidişle uzak gibi ☹(Şu an 79)
Dolayısı ile önümüzdeki 15 gün içinde uzun oruçlar veya arada cesaret edebilirsem şifa orucu (su orucu) denemeyi düşünüyorum

Günaydın arkadaşım
Bu isveç diyeti işe yarayacak gibi gerçi daha 2.günüm ama
1,200 gr gitmiş geçen yılki dietisyenim kilo verme yavaşladığında şok diet önermişti

Teşekkür ederim bnm için ben büyük artı spor oldu doktorda spor önerdi bana katkısı çok olacak hareketsizlikden sonra

Uzun oruç başta işe yarıyor sonra durduruyor gibi geldi bana ,
Su orucu şifa bende düşündüm birazcık vereyim de durma olduğunda
Saf protein beslenme öneririm ben daha önce oruç olmadan Bile yağ yakma konusunda fayda görmüştüm
Şimdi bende oruç be saf protein başladım
Düşünürsen detay atarım canım

Günaydın arkadaşım
Bu isveç diyeti işe yarayacak gibi gerçi daha 2.günüm ama
1,200 gr gitmiş geçen yılki dietisyenim kilo verme yavaşladığında şok diet önermişti
Tecrübelerini yaz mutlaka zaten bekliyorum
Ya İsveç çok uzun 2 hafta filan yapamam da işte bir iki gün su orucu veya 24 saatlik oruçları yapabilirim gibi geliyor bakalım
At canım detayları bir bakayım
Protein zaten çok iyi alıyorum aslında ben, bozmuyorum hiç görüyorsunuz gram ağzıma ekmek Pilav makarna aBurcubur aylardır sürmüyorum ama normaldir vucüt Bu düzene de alışıyor ve belli tutacak bu kiloları. Onuniçin kısa süreli bir şok gerekli

Ya su orucunu okudum daha zor ama sen bilirsin belki kabak detoxu ya da hurma yoğurt vs olabilir

diyatisyanim yag yakımı durdugu dönemlerde veriyordu bunu bana ,
istediğin kadar yemek serbest herşey yagsız olacak ama ,
yumurta ,yagsız süt ve süt üürnleri (peynir yoğurt vs)
tavuk eti derisiz kanat harici haslama veya yagsız herhangi bir pişirme yöntemi ile doyana kadar gram sınırı yok
kırmızı et yağsız olması şartı ile kemikli et değil ilik falan olmasın diyor haşlama ızgara nasıl seversen ,
balık grubu bütün balıklar ve deniz ürünleri kızartma yapmadıkca serbest
taze ve kuru baharat tuz harici serbest,
limon soğan sarmısak serbest,

ben orucumu acarken 2 adet yumurta beyazı ile peynirli omlet yapıcam
5 saat sonra haşlanmış tavuk ve ayran
orucumu kapatmaya yakında yagsız ton balığı yeyiceğim,
çok susatıyor protein grubu ürünler ondan bol bol su içiyorsun,
2 günün sonunda kabızlık yapabiliyor mutlaka yeşil çay form çayı türevleri ile desteklersen tartıda fark etmesen bile ölçüm al nasıl inceldiğini fark edersin.

Dukan diyeti mantığı yani bu? ben daha önce dukan diyetini denemiştim. kesinlikle çok etkili bir diyet.. protein ağırlıklı beslenmek gerekli zaten.. kabızlık sıkıntısı oluyor bir zaman sonra ama suyu çok içiriyor. çok etkili ama gerçekten..

Ya su orucunu okudum daha zor ama sen bilirsin belki kabak detoxu ya da hurma yoğurt vs olabilir

Canım hurma beni çok acıktırıyor daha doğrusu durduramıyorum kendimi bir yemeğe baslarsam

kabak detoks da gayet iyi görünüyor düşünebilirim
Su orucu evet zor ama bir yanıyla da iyileştirici özelliği ile çok cazip geliyor sırf kilo vermek değil de büyük resimde ondan denemek istiyor bir yanım

gayet doyurucu bir liste
Not ettim çok sağol canım bugün olmasa yarın mutlaka bir yerde işe yarar çok sağolasın

dukan mantıgı ama uzun süreli değilde saf proteinle vucüt şaşırtmaca biizmkisi uzun vadede saf protein önerilmiyormuş zaten max 10 gün diyorlar ben 1 hafta yapacağım

dukan mantıgı ama uzun süreli değilde saf proteinle vucüt şaşırtmaca biizmkisi uzun vadede saf protein önerilmiyormuş zaten max 10 gün diyorlar ben 1 hafta yapacağım
Evet protein yapısındaki azot nedeniyle parçalandığında amonyak oluşturuyor onu da bol su ile atmak gerekli yoksa böbrekleri etkiler. Günlük düzende aslında büyüklük sıralamasına göre prot,yağ,karb tüketmek lazım. Ha bunları biliosun burda ne işin var dersen anlatılıyor da yaşanmıyor

Ay İnşAllah hepimiz ulaşır çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…