Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Canım hurma beni çok acıktırıyor daha doğrusu durduramıyorum kendimi bir yemeğe baslarsam 🙈

kabak detoks da gayet iyi görünüyor düşünebilirim 🥰
Su orucu evet zor ama bir yanıyla da iyileştirici özelliği ile çok cazip geliyor sırf kilo vermek değil de büyük resimde 😍 ondan denemek istiyor bir yanım

gayet doyurucu bir liste🥰
Not ettim çok sağol canım bugün olmasa yarın mutlaka bir yerde işe yarar çok sağolasın ❤
ben başladım bugun 2. gün bakalım güzel sonuç alırsam size de söylerim hadi bakalım :KK200: sen neye başlayacaksın canım şimdi

Evet protein yapısındaki azot nedeniyle parçalandığında amonyak oluşturuyor onu da bol su ile atmak gerekli yoksa böbrekleri etkiler. Günlük düzende aslında büyüklük sıralamasına göre prot,yağ,karb tüketmek lazım. Ha bunları biliosun burda ne işin var dersen😅😅 anlatılıyor da yaşanmıyor🙈
aynen canım bir çogumuz biliyoruz hepsini ama uygulamaya gelince yok ben kendi adıma yemek yemeyi seviyorum ama kilo almak istemiyorum bide yaz sonuna bebek düşünüyorum onun içinde doktor zayıf olmak etkili dedi hem ondan bide bari zayıf hamile kalım ki o dönemde aldıklarım daha beter olmasın diyorum hamilelikte bile diyet düşünüyorum o kadar korkuyorum kilolu olmaktan:110:

Canım tebrikler 🤩
bu hafta bende uzun bir oruç 24 saat denemeyi düşünüyorum bakalım 🙏
Afiyet olsun 👍

Her zaman yaptığın bir şey değil, metabolizman hızlanmıştır diyip geçelim 🙈
Migren için çok üzgünüm geçmiş olsun canım 💐

Hoşgeldin 🥰
Umarım beraberce veririz
Allah bağışlasın çocuklarını da küçük olsalar da merak etme enerjin artacak oruç ilebir süre sonra 😀
A Amanedenolmuyo arkadasım çok güzel anlatmış günlük menülerini ve haftalık kilo bildirimini bekliyoruz 😍

tost hariç süper 🥰 bugün dikkat ekmek ve türevlerine

Canım günaydın 🥰
ağır ağır ilerle Allah güç kuvvet versin 💐
Hoşbuldum . Tamamdır kilo bildirimi ve günlük menü bildirimi muhakkak yaparım

Selam kızlar 🙋‍♀️
Sabah sporumu 1 saat eliptik 24 dk kardiyo bugün uzun süreli açlık yapmayacağım vücudum alışıyor ve kilo vermem duruyor gerçi şimdiye kadar hep gram gram verdim inşallah bu gramları kiloya çeviririm inanın ben şaşırdım vücut şaşırmadı nasıl yapacağım anlamadım gitti elbet deneme yanılma yoluyla keşfedecem🤗

Selam kızlar 🙋‍♀️
Sabah sporumu 1 saat eliptik 24 dk kardiyo bugün uzun süreli açlık yapmayacağım vücudum alışıyor ve kilo vermem duruyor gerçi şimdiye kadar hep gram gram verdim inşallah bu gramları kiloya çeviririm inanın ben şaşırdım vücut şaşırmadı nasıl yapacağım anlamadım gitti elbet deneme yanılma yoluyla keşfedecem🤗
nacizene suyu miktarını ve yeşil çay vb şeyleri ve detoks sularını dene canım,
yeşil elmalı maydonozlu bir kür vardı esfane birşeydi onu yapacagım bende yarın

• 1 büyük yeşil elmanın kalınca soyulmuş kabuğu
  • 5-6 dal maydanoz
  • Taze zencefil
  • Kabuk tarçın
  • 3-4 tane karabiber( yoksa yarım çay kaşığı toz karabiber)
  • 1 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 1 büyük limon
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
Yeşil Elma Detoksu Tarifi Yapılışı
  1. Elma sirkesi hariç tüm malzemeleri tencereye alıyoruz. Üzerine 1. 5 litre su bırakıyoruz.
  2. Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 5 dk kaynatıyoruz.
  3. Altını kapattıktan sonra 5 dk demlenmeye bırakıyoruz.
  4. Süzgeçle sürahiye süzüyoruz. 1 tatlı kaşığı elma sirkesi bırakıyoruz. Gün içerisinde tüketiyoruz.

Evet protein yapısındaki azot nedeniyle parçalandığında amonyak oluşturuyor onu da bol su ile atmak gerekli yoksa böbrekleri etkiler. Günlük düzende aslında büyüklük sıralamasına göre prot,yağ,karb tüketmek lazım. Ha bunları biliosun burda ne işin var dersen😅😅 anlatılıyor da yaşanmıyor🙈
Hepimiz için geçerli 🥰Bilmek başka yapabilmek başka 🙈😂
ben başladım bugun 2. gün bakalım güzel sonuç alırsam size de söylerim hadi bakalım :KK200: sen neye başlayacaksın canım şimdi
Valla herhalde bir iki güne su orucu yapacağım mental olarak ona hazırlıyorum kendimi 🙈😍

Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 1 kaç ay öncede yarışma gruplarInda yer aldım güzel kilo verdim . Ama ailevi sorunlar olduğu için tekrar aldım .
1 haftadır başladım tekrar diyete . İf’yi 4 gündür uyguluyorum.

başlangıç kilom ;88.4
Güncel kilom ; 85.4
hedef kilom ;64
Yaşım : 26

3 çocuk annesiyim ve hepsi çok küçük . Listeye alınmam için başka gerekli bir şey varsa belirte bilirsiniz . Hergün aktif olarak paylaşım yapıcam İnşAllah.
hoşgeldin canim.ins hedefine ulasirsin.kilolarimiz yakin.hedeflerimiz de.
ins ulasiriz😍
Kızlar şimdi bende kendi üzerimde test çalışmaları yapmaya karar verdim 🙈
Bildiğiniz gibi 2 Ayda 15 kilo vermiştim (14.8)
Şimdi 2.5 ay oldu ve ilk 2 hafta sonucu 2.3 kg
Yani benim 3.ayımın dolmasına (4 Ağustos) tam 15 gün var sanki biraz ağırlaşmış gibi kilo düşüşü yani önümüzdeki 15 günde nasıl olacak? Bunu merak ediyorum esasen bu 3.ay hedefim 75 ama bu gidişle uzak gibi ☹(Şu an 79)
Dolayısı ile önümüzdeki 15 gün içinde uzun oruçlar veya arada cesaret edebilirsem şifa orucu (su orucu) denemeyi düşünüyorum
başta takır takır giden kilolar belli bi seviyeye gelince duruyor.değisik biseyler yapmak lazim.mesela uzun zamandir yemediğin ama canınin istedigi bisey var mi?
vücut o seyi yiyince yoluna devam ediyor.
ben uzun zamandir 87 88 geziyordum.biraz aburcubur yiyincr geri diyet moduna gecince indim 86 ya.
bi türlü kıramiyordum.24 saatlik oruclar da yapmistim oysaki.
ve bu benim morelimi bozuyordu.hem ac kalıp hemde kilo verememek cok sinir bozucu.hemen yemeklere saldiriyordum.
bide 15 günde şu kiloya düseyim diye düsünme derim canim.bu seni daha da strese sokar.100 gr da versek devam ettigimiz sürece illaki hedefimize ulasıcaz.
yeter ki birakmayalim👊

Merhaba kızlar, blondeaddict blondeaddict , 3 gün kadar buralarda yokum. Haberiniz olsun. Menü yazamayacağım memlekete gidiyoruz. Yol 2 gün sürecek, hazırlık vs. Çok iyi beslenemesem de dikkat edeceğim inşallah. Yolculuk ve regl ödemlerim de olacak😁İnşallah pazartesi tartıda fazla 56 yı çok aşmam. 4 yıl önce gördüm en son bu kiloyu diyerek motove olmaya çalışacağım bakalım 😀 görüşürüz 😘😘

Güncel kilom 69.2 arkadaşlar. Hergün girip bildirim yapamıyorum. Misafirlerim var. Elimden geldiğince aralıklı oruça uymaya özen gösteriyorum. Misafirler gidince bomba gibi geri dönücem
Canım selam haber verdiğin için teşekkürler 🥰
Bekliyoruz 😍👍
ins ulasiriz😍

başta takır takır giden kilolar belli bi seviyeye gelince duruyor.değisik biseyler yapmak lazim.mesela uzun zamandir yemediğin ama canınin istedigi bisey var mi?
ben uzun zamandir 87 88 geziyordum.biraz aburcubur yiyincr geri diyet moduna gecince indim 86 ya.
ve bu benim morelimi bozuyordu.hem ac kalıp hemde kilo verememek cok sinir bozucu.hemen yemeklere saldiriyordum.
bide 15 günde şu kiloya düseyim diye düsünme derim canim.bu seni daha da strese sokar.100 gr da versek devam ettigimiz sürece illaki hedefimize ulasıcaz.
yeter ki birakmayalim👊
Canım hiç bir şey istemiyor desem 🙈
Evet doğru söylüyorsun strese sokmamak lazım vücudu da biraz hırs yaptım galiba. Ben planı çizdim dur yazacağım şimdi 🙈

Merhaba kızlar, blondeaddict blondeaddict , 3 gün kadar buralarda yokum. Haberiniz olsun. Menü yazamayacağım memlekete gidiyoruz. Yol 2 gün sürecek, hazırlık vs. Çok iyi beslenemesem de dikkat edeceğim inşallah. Yolculuk ve regl ödemlerim de olacak😁İnşallah pazartesi tartıda fazla 56 yı çok aşmam. 4 yıl önce gördüm en son bu kiloyu diyerek motove olmaya çalışacağım bakalım 😀 görüşürüz 😘😘
Tamamdır canım teşekkürler haber verdiğin için🥰
İyi yolculuklar iyi tatiller
Evet iyi kilodasın aman deyim çok abartma 🙈😍

ins ulasiriz😍

yeter ki birakmayalim👊
Evet canım dün listede fark ettim . Kilolarımız yakın .
inşAllah beraberce vereceZ kiloları .
valla benle yarışa girersen işin içinden çıkamazsın 😂😂

3CAB5B46-4CEC-4CCE-B6A6-34E7CFAF5A67.jpeg
3CAB5B46-4CEC-4CCE-B6A6-34E7CFAF5A67.jpeg Kahvaltı tamamdır zorla yedim çünkü normalde biraz daha geç yiyorum çocuklarımla beraber oturduk sofraya

aynen canım bir çogumuz biliyoruz hepsini ama uygulamaya gelince yok ben kendi adıma yemek yemeyi seviyorum ama kilo almak istemiyorum bide yaz sonuna bebek düşünüyorum onun içinde doktor zayıf olmak etkili dedi hem ondan bide bari zayıf hamile kalım ki o dönemde aldıklarım daha beter olmasın diyorum hamilelikte bile diyet düşünüyorum o kadar korkuyorum kilolu olmaktan:110:
Yaa aklıma geldi 5 yıl önce 2.çocuktan laf açıldı ben yine 82 kiloyum diyetle cebelleşiyorum “ay şekerim bi 10 kilo vereyim öyle” dediğim esnada hamileymişim🤣 tabi sadece 8 kilo aldım ve doğum sonrası 75 e düştüm kızım sağolsun dana hibi emiyordu🤣🤣 inşallah hayırlısıyla olur hem diyet hem bebek🤗

X