- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.121
Evet kızlar bu haftaki sonuçlarımız aşağıda
Listede şu an 37 kişiyiz (çıkarttığım ve eklediklerim oldu )
Toplam bildirim sayımız: 24
TOPLAM BU HAFTA VERİLEN KİLO : 21.8
Katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta bildirim sayımız daha az, biraz kilosu sabit veya kilo alan arkadaşlarımız var. Önümüzdeki hafta herkesin daha iyi bir şekilde toparlayıp, gelecek haftaki rekorumuzu egale edeceğimizi düşünüyorum.
Konuya aktif katılıma ve menü paylaşımına herkesi bekliyorum. Hafta içi listede kapsamlı bir kontrolü tekrar yapacağım.
zeyneppk S Sevincoz birbeste ekledim, hoşgeldiniz.
G gulebilmekmavikara Nur61_ aktif katılıma devamınız halinde hafta içi ekleyeceğim
A AylakkadinBeyazmelek11 S Sss33301 Kmsl Hnd Nergis 35 O oslem_ Oaktree ada81 parfumkokusu Penguen Mysedef Umay- bildirimlerinizi göremedim, merak ettim
Haydi kızlar kopmadan, istikrarla devam edelim sonuç aldığımız bir sistemde destek olarak devam edelim birbirimize.
tsk ederim.hoşbuldum.ins burdan kilolarimi vermis bisekilde ayrilirim.tabi herkes icin gecerli bu duam.gitsin de gelmesin kilolar.Evet kızlar bu haftaki sonuçlarımız aşağıda
Katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta bildirim sayımız daha az, biraz kilosu sabit veya kilo alan arkadaşlarımız var. Önümüzdeki hafta herkesin daha iyi bir şekilde toparlayıp, gelecek haftaki rekorumuzu egale edeceğimizi düşünüyorum.
Konuya aktif katılıma ve menü paylaşımına herkesi bekliyorum. Hafta içi listede kapsamlı bir kontrolü tekrar yapacağım.
G gulebilmekmavikara Nur61_ aktif katılıma devamınız halinde hafta içi ekleyeceğim
A AylakkadinBeyazmelek11 S Sss33301 Kmsl Hnd Nergis 35 O oslem_ Oaktree ada81 parfumkokusu Penguen Mysedef Umay- bildirimlerinizi göremedim, merak ettim
Haydi kızlar kopmadan, istikrarla devam edelim sonuç aldığımız bir sistemde destek olarak devam edelim birbirimize.
Süpersin kaptan ben olduğum yerdeyim ama mesajın bana heyecan verdi. Hemen topluyorum kendimiEvet kızlar bu haftaki sonuçlarımız aşağıda
Canım tabi nasıl uygunsa. Sadece haberdar edersen çok sevinirim ayrıca menülerini de bekliyorummerhaba ben annemlere geçtim onlarda tartı yok en kısa zamanda tartı alıp kilo bildirimi yapmak istiyorum.Regl oldum bitince tartılsam daha iyi olur sanki
Fark 900 grCanım tebrikler
Bunu avantaja çevir eğer tatlı ise yememek için bir sebep daha
Geçmiş olsun gerekirse bir doktora da git canım
Az kaldı bitiyor 80’ler
Çok tebrikler
Gayet güzel canım tebrikler
Az bir fark var canım bu hafta toparlarsın
Canım fark çok çok az belki azıcık eksi bile gelirsin yarın
Haftaya çok iyi sonuç geleceğinden eminim
Süper tebrikler
Fark kaç canım onu da ekler misin
3 günde süper süper
çok iyi90 lar görünmüş tebrik ederim
Tebrikler süper sonuç
Olur canım biraz dikkatle olur
Yeter ki vazgeçme
olsun canım haftaya çok iyi sonuç gelecek senden
Merakla takipteyim İsveç deneyimini
Bence sen kas alıyorsun bu kadar incelmeye
Sırf kilo olarak bakmıyorum
Haftaya çözülsün insallah tartıya da yansısın
Ay süpersin tebrikler
Tebrikler canım süper
Olsun canım bu hafta böyle
Haftaya toparlarsın
Güzel hafta içi aldığını vermişsin devam devam
Gayet iyi sonuç
Olsun canım bu hafta full konsantrasyon ile eksi olsun
tesekkür ederim inşallah aynen sağlık olunca hepsi olur diye düşünüyorum bende inşallah rabbim kimseye yaşatmasın biran önce kilolarımıda verirsem sağlıkla yoluma devam ederim
Estağfirullah ne demek. Asla bozmayacağını düşünüyorum. Icecek içiyoruz mesela çünkü kahve cay ayran soda vs. Söylediklerinizin bozmasına imkan yok.Merhaba
birşey soracağım ama gülmeyin lütfen.
diş fırçalamak ve karanfil emmek orucu bozar mı ? :)
Estağfirullah ne demek. Asla bozmayacağını düşünüyorum. Icecek içiyoruz mesela çünkü kahve cay ayran soda vs. Söylediklerinizin bozmasına imkan yok.
Diş fırçalamak bozmaz sonuçta yemiyorsun ve çiğnemiyorsun. G gulebilmekMerhaba
birşey soracağım ama gülmeyin lütfen.
diş fırçalamak ve karanfil emmek orucu bozar mı ? :)
Bugün hafif kaçmışbugünün ilk menü bildiirimi benden gelsin.
bugün 20/4 yapıcam.anladim ki ben akşami erken kapatinca güzel sonuc aliyorum.
saat 11.45 de
tereyağinda 1 yumurta
10 yeşil zeytin
yarim domates
az bisey patates firinda
yarim el kadar pide ekmeği
saat 14 de
az bisey patates firinda
2-3 tane çitos
saat 15.30 da
1,5 biber dolmasi
1 bardak ayran
yemegin üzerine
1 bardak sekersiz çay
1 tane tuzlu kurupasta (minik bisey)
su simdilik 2 litre.yatana kadar 4 litreyi bulacam.
öğle arasinda epey yürüdüm.belki aksama da yürürüm.