- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.141
67.4günaydın canım.
bence 10 a dogru tartilsan 300 gr daha gider.tebrikler yine de
bu rakam bile efsane ya.masallah.haftaya ins 7 ler de
masallah.tebrikler
buna ds sükür canim.eksi eksidirtebrikler.
ooo başkan helalins 7 leri de çarcabuk gecersin.
üzme canini.arti da fazla degil.1 gunde gider.
cok azmis arti.haftaya fazlasiyla gider.
masallah.tebrikler canim
önceden kactin canim?
Canım toplam günlük 350 kalori mi aldın? Bu çok çok az. Vucüdünu bu kadar düşük kaloriye alıştırmamanı tavsiye ederim bir süre sonra tıkanıklık yaşadığında neyi kısacaksın?Merhabalar
Bugün 12.30 da kahvaltı da 1 bardak yeşil çay
1 haşlanmış yumurta yarım domates salatalık 1kk peynir 2 zeytin 1 dilim tahıllı ekmek
Bugün 18.00 da 1 kücük 30 gr haşlanmış patates üstüne 2 kaşık sarımsaklı yoğurt 1 tabak salata Ekmek yemedim ve 2.5 litre suya devam
Bugun alınan 350 kalori leslie yaptım 45 dk ve bugünü kapattım
Cok özür dilerim cok yogundumEvet kızlar bu haftaki sonuçlarımız aşağıda
Listede şu an 37 kişiyiz (çıkarttığım ve eklediklerim oldu )
Toplam bildirim sayımız: 24
TOPLAM BU HAFTA VERİLEN KİLO : 21.8
Katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta bildirim sayımız daha az, biraz kilosu sabit veya kilo alan arkadaşlarımız var. Önümüzdeki hafta herkesin daha iyi bir şekilde toparlayıp, gelecek haftaki rekorumuzu egale edeceğimizi düşünüyorum.
Konuya aktif katılıma ve menü paylaşımına herkesi bekliyorum. Hafta içi listede kapsamlı bir kontrolü tekrar yapacağım.
@zeyneppk S Sevincoz @birbeste ekledim, hoşgeldiniz.
@gulebilmek @mavikara @nurd35 aktif katılıma devamınız halinde hafta içi ekleyeceğim
@Aylakkadin @Hulahula @Sss33301 @Kmsl HndNergis 35 @oslem_ Oaktree @ada81 @parfumkokusu @Penguen @Mysedef @Umay- bildirimlerinizi göremedim, merak ettim
Haydi kızlar kopmadan, istikrarla devam edelim sonuç aldığımız bir sistemde destek olarak devam edelim birbirimize.
Canım selam özürlük durum yok merak ediyorum hep gelen arkadaşlar olmayıncaCokkk özür dilerim cok yorgundum kilom
61.5
Cok özür dilerim cok yogundum
Kilom 61.5
Çikolata olmasa süper imiş, yarına dikkatKızlar menüm
öglen
salat
2 köfte
ayran
süs biber
aksam
1 çikolata yedim kriz tuttu çünkü
5 tavuk köfte
salata
bol su
1 saatlik spor
Dimi ya insan be kadar iyi hissediyor umarım devamı gelsin canımAra öğünde 5 badem 5 çilek yedim
Akşam yemeğim
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
Kilo vermek tabiki en güzel kısmı ama cok rahat ve dinç hissediyorum kendimi az ve sağlıklı yemek bedenime cok iyi geldi
Pazartesileri kendimden geçiyorum kızlar birde sabahtan bir iki mecburi dışarı işim vardı bugün nasıl bitti ne oldu anlamadım şükür gecikmeden yetiştim. Kimsenin hakkına girmeyeyim diye tek tek kontrol yapıyorum filan o biraz uzun sürüyor kusura bakmayın
Neyse ki güzel sonuçlarımız azimli arkadaşlarımız var dedim bugün, sizlerin sonuçları beni çok motive ediyor gerçekten çok mutlu oluyorum inşallah daha güzel başarılar yakalayacağız hep beraber
Herhalde en son 79 kiloyu bir 8-9 sene önce görmüştüm o sebeple ayrıca mutluyum
Bundan sonraki kısım İçin sabırla inatla sizlerle yürümeye hatta koşmaya devam edeceğim ve biliyorum ki hepimiz başaracağız
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler
aynen canim.bozuk bi menü.sadece kalori hesabi yaptim.Bugün hafif kaçmışpatates, ekmek, cheetos kuru pasta
Azar azar da olsa topladığında hep basit karbonhidrat. Protein yumurta ve biber dolma ve ayranda var o da çok birsey etmez günlük tüketimde. Proteini arttırıp bu basit karbonhidratlardan gelen kalorileri kısalım
Evet kızlar bu haftaki sonuçlarımız aşağıda
Listede şu an 37 kişiyiz (çıkarttığım ve eklediklerim oldu )
Toplam bildirim sayımız: 24
TOPLAM BU HAFTA VERİLEN KİLO : 21.8
Katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta bildirim sayımız daha az, biraz kilosu sabit veya kilo alan arkadaşlarımız var. Önümüzdeki hafta herkesin daha iyi bir şekilde toparlayıp, gelecek haftaki rekorumuzu egale edeceğimizi düşünüyorum.
Konuya aktif katılıma ve menü paylaşımına herkesi bekliyorum. Hafta içi listede kapsamlı bir kontrolü tekrar yapacağım.
@zeyneppk S Sevincoz @birbeste ekledim, hoşgeldiniz.
@gulebilmek @mavikara @nurd35 aktif katılıma devamınız halinde hafta içi ekleyeceğim
@Aylakkadin @Hulahula @Sss33301 @Kmsl HndNergis 35 @oslem_ Oaktree @ada81 @parfumkokusu @Penguen @Mysedef @Umay- bildirimlerinizi göremedim, merak ettim
Haydi kızlar kopmadan, istikrarla devam edelim sonuç aldığımız bir sistemde destek olarak devam edelim birbirimize.
Rica ederim canım ne demek zevkle yapıyorum ben, emeklerimin karşılığını da alıyorum sizler motive oldukça kilo verdikçeblondeaddict kendi adıma çok teşekkür ederim. Bütün mesajlara cevap verip motivasyonu sağladığın için Ayrıca kutluyorum. hedefe adım adım yaklaşıyorsun.
Neyse ki başka ekmeğin yok gün içibende menümü yazayım.
12:00 de 2 yumurtalı soğanlı omlet, klasik zeytin ,peynir, domates ve bol yeşillik
18:00 minik dürüm içi çiğ köfte (eşim almış çok canım çekti)
192 kaşık tavuk çorba,3 adet sarımsaklı yoğurtlu mücver
bol su, 4237 adım. (yürüyüş olmadı bugün)
İşte vucüt direnç gösterdi mi öyle oluyor ama yaklaştın yine iyi28. gün 16:8
tartı birazcık mutlu etti 69.7 kg berlin duvarı gibi 70 kg yok inilmiyor altına
sabah 07:00 uyanış
masala baharatlı filtre kahve
kahvaltı 12:00
omlet peynir zeytin domates salatalık reçel ince 1 dilim ekmek
latte
öğlen 15:30
yeşil fasülye 3 çorba kaşığı ve 3 çorba kaşığı yoğurt
4 minik küp kavun
kahve ve sirkeli su devam