Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

67.4

Canım toplam günlük 350 kalori mi aldın? Bu çok çok az. Vucüdünu bu kadar düşük kaloriye alıştırmamanı tavsiye ederim bir süre sonra tıkanıklık yaşadığında neyi kısacaksın?

Cokkk özür dilerim cok yorgundum kilom
61.5
Cok özür dilerim cok yogundum
Kilom 61.5

Kızlar menüm
öglen
salat
2 köfte
ayran
süs biber
aksam
1 çikolata yedim kriz tuttu çünkü
5 tavuk köfte
salata
bol su
1 saatlik spor
Çikolata olmasa süper imiş, yarına dikkat
Dimi ya insan be kadar iyi hissediyor umarım devamı gelsin canım

Şuraya bende menümü iliştiriyorum hemencik
Bu gün orucu erken açtım
09:00 3 kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt
13:30 domates salatalık peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek
19:00 anca eve girdim hemen azcık ton balığımı yedim kapanışı yaptım..
19:40 gibi chloe yaptım yaptım..
3 lt su..
Öğlen Ekmek yediğim için aşırı pişmanım ama o an nedense kaptırdım kendimi onun vicdanı ile akşam sadece ton balığı yedim sadece

blondeaddict kendi adıma çok teşekkür ederim. Bütün mesajlara cevap verip motivasyonu sağladığın içinAyrıca kutluyorum. hedefe adım adım yaklaşıyorsun.

bende menümü yazayım.
12:00 de 2 yumurtalı soğanlı omlet, klasik zeytin ,peynir, domates ve bol yeşillik
18:00 minik dürüm içi çiğ köfte (eşim almış çok canım çekti)
19 2 kaşık tavuk çorba,3 adet sarımsaklı yoğurtlu mücver
bol su, 4237 adım. (yürüyüş olmadı bugün)

aynen canim.bozuk bi menü.sadece kalori hesabi yaptim.

28. gün 16:8
tartı birazcık mutlu etti 69.7 kg berlin duvarı gibi 70 kg yok inilmiyor altına

sabah 07:00 uyanış
masala baharatlı filtre kahve

kahvaltı 12:00
omlet peynir zeytin domates salatalık reçel ince 1 dilim ekmek
latte

öğlen 15:30
yeşil fasülye 3 çorba kaşığı ve 3 çorba kaşığı yoğurt
4 minik küp kavun

kahve ve sirkeli su devam

blondeaddict kendi adıma çok teşekkür ederim. Bütün mesajlara cevap verip motivasyonu sağladığın içinAyrıca kutluyorum. hedefe adım adım yaklaşıyorsun.
Rica ederim canım ne demek zevkle yapıyorum ben, emeklerimin karşılığını da alıyorum sizler motive oldukça kilo verdikçe
çok teşekkür ederim bu ay biraz yavaşladı gibi ama az az da olsa gidiyor kilolar

Neyse ki başka ekmeğin yok gün içi
Yarına dikkat
İşte vucüt direnç gösterdi mi öyle oluyor ama yaklaştın yine iyi
Hepimizin var bi direnç kilosu Bende de yakında başlar diye düşünüyorum

Bugun beni durdurabilene ask olsun . Valla durmadim . Migren atagi geldi ilac falan da ise yaramiyo bende kafami duvasim geldi tum gun . Aglaya aglaya 3 4 tane yulafli biskuvi 1 tatli kasigi Nutella 1 muz bi suru cerez 1 mini dilim pizza yedim spor falan yapmadim zaten yarin saat 17 de yemek yiycem gunu bitircem . Sporumu da yaparim ohh mis . Bugun de mola oldu artik bana . Pisman degilim iyi ki yedim

Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 1 kaç ay öncede yarışma gruplarInda yer aldım güzel kilo verdim . Ama ailevi sorunlar olduğu için tekrar aldım .
1 haftadır başladım tekrar diyete . İf’yi 4 gündür uyguluyorum.

başlangıç kilom ;88.4
Güncel kilom ; 85.4
hedef kilom ;64
Yaşım : 26

3 çocuk annesiyim ve hepsi çok küçük . Listeye alınmam için başka gerekli bir şey varsa belirte bilirsiniz . Hergün aktif olarak paylaşım yapıcam İnşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…