- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.181
ben başladım bugun 2. gün bakalım güzel sonuç alırsam size de söylerim hadi bakalımCanım hurma beni çok acıktırıyor daha doğrusu durduramıyorum kendimi bir yemeğe baslarsam
kabak detoks da gayet iyi görünüyor düşünebilirim
Su orucu evet zor ama bir yanıyla da iyileştirici özelliği ile çok cazip geliyor sırf kilo vermek değil de büyük resimdeondan denemek istiyor bir yanım
gayet doyurucu bir liste
Not ettim çok sağol canım bugün olmasa yarın mutlaka bir yerde işe yarar çok sağolasın ❤
aynen canım bir çogumuz biliyoruz hepsini ama uygulamaya gelince yok ben kendi adıma yemek yemeyi seviyorum ama kilo almak istemiyorum bide yaz sonuna bebek düşünüyorum onun içinde doktor zayıf olmak etkili dedi hem ondan bide bari zayıf hamile kalım ki o dönemde aldıklarım daha beter olmasın diyorum hamilelikte bile diyet düşünüyorum o kadar korkuyorum kilolu olmaktanEvet protein yapısındaki azot nedeniyle parçalandığında amonyak oluşturuyor onu da bol su ile atmak gerekli yoksa böbrekleri etkiler. Günlük düzende aslında büyüklük sıralamasına göre prot,yağ,karb tüketmek lazım. Ha bunları biliosun burda ne işin var dersenanlatılıyor da yaşanmıyor
Hoşbuldum . Tamamdır kilo bildirimi ve günlük menü bildirimi muhakkak yaparımCanım tebrikler
bu hafta bende uzun bir oruç 24 saat denemeyi düşünüyorum bakalım
Afiyet olsun
Her zaman yaptığın bir şey değil, metabolizman hızlanmıştır diyip geçelim
Migren için çok üzgünüm geçmiş olsun canım
Hoşgeldin
Umarım beraberce veririz
Allah bağışlasın çocuklarını da küçük olsalar da merak etme enerjin artacak oruç ilebir süre sonra
A Amanedenolmuyo arkadasım çok güzel anlatmış günlük menülerini ve haftalık kilo bildirimini bekliyoruz
tost hariç süperbugün dikkat ekmek ve türevlerine
Canım günaydın
ağır ağır ilerle Allah güç kuvvet versin
nacizene suyu miktarını ve yeşil çay vb şeyleri ve detoks sularını dene canım,Selam kızlar
Sabah sporumu 1 saat eliptik 24 dk kardiyo bugün uzun süreli açlık yapmayacağım vücudum alışıyor ve kilo vermem duruyor gerçi şimdiye kadar hep gram gram verdim inşallah bu gramları kiloya çeviririm inanın ben şaşırdım vücut şaşırmadı nasıl yapacağım anlamadım gitti elbet deneme yanılma yoluyla keşfedecem
Hepimiz için geçerliEvet protein yapısındaki azot nedeniyle parçalandığında amonyak oluşturuyor onu da bol su ile atmak gerekli yoksa böbrekleri etkiler. Günlük düzende aslında büyüklük sıralamasına göre prot,yağ,karb tüketmek lazım. Ha bunları biliosun burda ne işin var dersenanlatılıyor da yaşanmıyor
Valla herhalde bir iki güne su orucu yapacağım mental olarak ona hazırlıyorum kendimiben başladım bugun 2. gün bakalım güzel sonuç alırsam size de söylerim hadi bakalımsen neye başlayacaksın canım şimdi
hoşgeldin canim.ins hedefine ulasirsin.kilolarimiz yakin.hedeflerimiz de.Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 1 kaç ay öncede yarışma gruplarInda yer aldım güzel kilo verdim . Ama ailevi sorunlar olduğu için tekrar aldım .
1 haftadır başladım tekrar diyete . İf’yi 4 gündür uyguluyorum.
başlangıç kilom ;88.4
Güncel kilom ; 85.4
hedef kilom ;64
Yaşım : 26
3 çocuk annesiyim ve hepsi çok küçük . Listeye alınmam için başka gerekli bir şey varsa belirte bilirsiniz . Hergün aktif olarak paylaşım yapıcam İnşAllah.
başta takır takır giden kilolar belli bi seviyeye gelince duruyor.değisik biseyler yapmak lazim.mesela uzun zamandir yemediğin ama canınin istedigi bisey var mi?Kızlar şimdi bende kendi üzerimde test çalışmaları yapmaya karar verdim
Bildiğiniz gibi 2 Ayda 15 kilo vermiştim (14.8)
Şimdi 2.5 ay oldu ve ilk 2 hafta sonucu 2.3 kg
Yani benim 3.ayımın dolmasına (4 Ağustos) tam 15 gün var sanki biraz ağırlaşmış gibi kilo düşüşü yani önümüzdeki 15 günde nasıl olacak? Bunu merak ediyorum esasen bu 3.ay hedefim 75 ama bu gidişle uzak gibi ☹(Şu an 79)
Dolayısı ile önümüzdeki 15 gün içinde uzun oruçlar veya arada cesaret edebilirsem şifa orucu (su orucu) denemeyi düşünüyorum
Canım selam haber verdiğin için teşekkürlerGüncel kilom 69.2 arkadaşlar. Hergün girip bildirim yapamıyorum. Misafirlerim var. Elimden geldiğince aralıklı oruça uymaya özen gösteriyorum. Misafirler gidince bomba gibi geri dönücem
Canım hiç bir şey istemiyor desemhoşgeldin canim.ins hedefine ulasirsin.kilolarimiz yakin.hedeflerimiz de.
ins ulasiriz
başta takır takır giden kilolar belli bi seviyeye gelince duruyor.değisik biseyler yapmak lazim.mesela uzun zamandir yemediğin ama canınin istedigi bisey var mi?
vücut o seyi yiyince yoluna devam ediyor.
ben uzun zamandir 87 88 geziyordum.biraz aburcubur yiyincr geri diyet moduna gecince indim 86 ya.
bi türlü kıramiyordum.24 saatlik oruclar da yapmistim oysaki.
ve bu benim morelimi bozuyordu.hem ac kalıp hemde kilo verememek cok sinir bozucu.hemen yemeklere saldiriyordum.
bide 15 günde şu kiloya düseyim diye düsünme derim canim.bu seni daha da strese sokar.100 gr da versek devam ettigimiz sürece illaki hedefimize ulasıcaz.
yeter ki birakmayalim
Tamamdır canım teşekkürler haber verdiğin içinMerhaba kızlar,blondeaddict , 3 gün kadar buralarda yokum. Haberiniz olsun. Menü yazamayacağım memlekete gidiyoruz. Yol 2 gün sürecek, hazırlık vs. Çok iyi beslenemesem de dikkat edeceğim inşallah. Yolculuk ve regl ödemlerim de olacak İnşallah pazartesi tartıda fazla 56 yı çok aşmam. 4 yıl önce gördüm en son bu kiloyu diyerek motove olmaya çalışacağım bakalım görüşürüz
Evet canım dün listede fark ettim . Kilolarımız yakın .hoşgeldin canim.ins hedefine ulasirsin.kilolarimiz yakin.hedeflerimiz de.
ins ulasiriz
başta takır takır giden kilolar belli bi seviyeye gelince duruyor.değisik biseyler yapmak lazim.mesela uzun zamandir yemediğin ama canınin istedigi bisey var mi?
vücut o seyi yiyince yoluna devam ediyor.
ben uzun zamandir 87 88 geziyordum.biraz aburcubur yiyincr geri diyet moduna gecince indim 86 ya.
bi türlü kıramiyordum.24 saatlik oruclar da yapmistim oysaki.
ve bu benim morelimi bozuyordu.hem ac kalıp hemde kilo verememek cok sinir bozucu.hemen yemeklere saldiriyordum.
bide 15 günde şu kiloya düseyim diye düsünme derim canim.bu seni daha da strese sokar.100 gr da versek devam ettigimiz sürece illaki hedefimize ulasıcaz.
yeter ki birakmayalim
Kahvaltı süper görünüyor afiyet olsunSabah aç karnına
1 bardak limonlu su içtim
1 kupada yeşil çay
Yaa aklıma geldi 5 yıl önce 2.çocuktan laf açıldı ben yine 82 kiloyum diyetle cebelleşiyorum “ay şekerim bi 10 kilo vereyim öyle” dediğim esnada hamileymişimaynen canım bir çogumuz biliyoruz hepsini ama uygulamaya gelince yok ben kendi adıma yemek yemeyi seviyorum ama kilo almak istemiyorum bide yaz sonuna bebek düşünüyorum onun içinde doktor zayıf olmak etkili dedi hem ondan bide bari zayıf hamile kalım ki o dönemde aldıklarım daha beter olmasın diyorum hamilelikte bile diyet düşünüyorum o kadar korkuyorum kilolu olmaktan
Tamamdır kaptanım . Sorun değil . Sen merak etme ben tecrübeliyim buralarda .Kahvaltı süper görünüyor afiyet olsun
Bir ricam olacak gün sonunda da toplu olarak menü spor içtiklerin paylaşır mısın