Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

ben başladım bugun 2. gün bakalım güzel sonuç alırsam size de söylerim hadi bakalım sen neye başlayacaksın canım şimdi

aynen canım bir çogumuz biliyoruz hepsini ama uygulamaya gelince yok ben kendi adıma yemek yemeyi seviyorum ama kilo almak istemiyorum bide yaz sonuna bebek düşünüyorum onun içinde doktor zayıf olmak etkili dedi hem ondan bide bari zayıf hamile kalım ki o dönemde aldıklarım daha beter olmasın diyorum hamilelikte bile diyet düşünüyorum o kadar korkuyorum kilolu olmaktan

Hoşbuldum . Tamamdır kilo bildirimi ve günlük menü bildirimi muhakkak yaparım

Selam kızlar
Sabah sporumu 1 saat eliptik 24 dk kardiyo bugün uzun süreli açlık yapmayacağım vücudum alışıyor ve kilo vermem duruyor gerçi şimdiye kadar hep gram gram verdim inşallah bu gramları kiloya çeviririm inanın ben şaşırdım vücut şaşırmadı nasıl yapacağım anlamadım gitti elbet deneme yanılma yoluyla keşfedecem

nacizene suyu miktarını ve yeşil çay vb şeyleri ve detoks sularını dene canım,
yeşil elmalı maydonozlu bir kür vardı esfane birşeydi onu yapacagım bende yarın

• 1 büyük yeşil elmanın kalınca soyulmuş kabuğu
  • 5-6 dal maydanoz
  • Taze zencefil
  • Kabuk tarçın
  • 3-4 tane karabiber( yoksa yarım çay kaşığı toz karabiber)
  • 1 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 1 büyük limon
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
Yeşil Elma Detoksu Tarifi Yapılışı
  1. Elma sirkesi hariç tüm malzemeleri tencereye alıyoruz. Üzerine 1. 5 litre su bırakıyoruz.
  2. Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 5 dk kaynatıyoruz.
  3. Altını kapattıktan sonra 5 dk demlenmeye bırakıyoruz.
  4. Süzgeçle sürahiye süzüyoruz. 1 tatlı kaşığı elma sirkesi bırakıyoruz. Gün içerisinde tüketiyoruz.

Hepimiz için geçerli Bilmek başka yapabilmek başka
ben başladım bugun 2. gün bakalım güzel sonuç alırsam size de söylerim hadi bakalım sen neye başlayacaksın canım şimdi
Valla herhalde bir iki güne su orucu yapacağım mental olarak ona hazırlıyorum kendimi

hoşgeldin canim.ins hedefine ulasirsin.kilolarimiz yakin.hedeflerimiz de.
ins ulasiriz
başta takır takır giden kilolar belli bi seviyeye gelince duruyor.değisik biseyler yapmak lazim.mesela uzun zamandir yemediğin ama canınin istedigi bisey var mi?
vücut o seyi yiyince yoluna devam ediyor.
ben uzun zamandir 87 88 geziyordum.biraz aburcubur yiyincr geri diyet moduna gecince indim 86 ya.
bi türlü kıramiyordum.24 saatlik oruclar da yapmistim oysaki.
ve bu benim morelimi bozuyordu.hem ac kalıp hemde kilo verememek cok sinir bozucu.hemen yemeklere saldiriyordum.
bide 15 günde şu kiloya düseyim diye düsünme derim canim.bu seni daha da strese sokar.100 gr da versek devam ettigimiz sürece illaki hedefimize ulasıcaz.
yeter ki birakmayalim

Merhaba kızlar, blondeaddict , 3 gün kadar buralarda yokum. Haberiniz olsun. Menü yazamayacağım memlekete gidiyoruz. Yol 2 gün sürecek, hazırlık vs. Çok iyi beslenemesem de dikkat edeceğim inşallah. Yolculuk ve regl ödemlerim de olacakİnşallah pazartesi tartıda fazla 56 yı çok aşmam. 4 yıl önce gördüm en son bu kiloyu diyerek motove olmaya çalışacağım bakalım görüşürüz

Güncel kilom 69.2 arkadaşlar. Hergün girip bildirim yapamıyorum. Misafirlerim var. Elimden geldiğince aralıklı oruça uymaya özen gösteriyorum. Misafirler gidince bomba gibi geri dönücem
Canım selam haber verdiğin için teşekkürler
Bekliyoruz
Canım hiç bir şey istemiyor desem
Evet doğru söylüyorsun strese sokmamak lazım vücudu da biraz hırs yaptım galiba. Ben planı çizdim dur yazacağım şimdi

Tamamdır canım teşekkürler haber verdiğin için
İyi yolculuklar iyi tatiller
Evet iyi kilodasın aman deyim çok abartma

Evet canım dün listede fark ettim . Kilolarımız yakın .
inşAllah beraberce vereceZ kiloları .
valla benle yarışa girersen işin içinden çıkamazsın

Yaa aklıma geldi 5 yıl önce 2.çocuktan laf açıldı ben yine 82 kiloyum diyetle cebelleşiyorum “ay şekerim bi 10 kilo vereyim öyle” dediğim esnada hamileymişim tabi sadece 8 kilo aldım ve doğum sonrası 75 e düştüm kızım sağolsun dana hibi emiyordu inşallah hayırlısıyla olur hem diyet hem bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…