-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.281
İnsülin direncine baktırdınmı yada hormonal test yaptırdınmı ?tarifler için tşk ederim canim.
tek tek yaparim artik.
ins yarin 86 yı görürüm.
bu arada benim vermek istedgim kilo 22.5
hedefim 65 olmak.
cok kilom olmasina rağmen gıdım gıdım gidiyor yada hic gitmiyor
Geçmiş olsun cnm.. çabucak geçer inşallahmrb kizlar,
dun yazamadim menumu
mesajlari okudum, tam menümu yazacaktim oglumun atesi çıkmış sabahladım
çok şükür şimdi iyi.
2 günlük menümü yazayım
dün
13:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalik, 1 dilim ekmek
20:00 3 kofte, 1 piliç pirzola, 2dilim karpuz, kozlenmis patlican, biber, cacık salata
dukkan birasi, 2 litre su yuruyus spor yok 30 dk yüzme
bugün
13.00 3 tane peynirli firin mantar, 1 yumurta, 5 zeytin, domates, salatalik, 1 dilim ekmek
17:00 2 Kofte , 1 salatalik planim (yoldayim herkese hamburger yaptik yol icin benim payimada bu dustu)
bu gun dukkan birasi yapamadim 12. gibi evde olursam yesil cay icer yatarim
bu arada 2 gunluk tatilde ne borek ne tatli nede kurabiye kendimi tuttum hic birinin tadina bile bakmadimumarim yarin ki tartida karsiligini alirim
insülin direncim yok.degerlerim.normal.İnsülin direncine baktırdınmı yada hormonal test yaptırdınmı ?
Birde 24...48 saatlik denesen bir kere.. bazı hormonal dirençleri kırmak için.. ama zorlanırım yapamam dersen boş ver az gitsin.. gitsinde :)
Cnm zaten haftada bir tartıl.. çok tartılırsan vücudu strese sokarsın. Hem bak yürüyüş falan diyorsun demekki kaslarda gelişiyor.. ben görüntü olarak herkes kesin 10/12 kilo vermişsin , gençleşmişsin diye bir sürü yorum var.. ama sporla kaslar şişiyor o yüzden tartıda 6.5 kilo gitti.. hem nasıl göründüğüne bak, tartıda çıkan önemli deilki.. üstelik o kadar çok sağlık sorunum düzeldiki bu beslenmeyle, inan kiloyu ikinci plana koydum.insülin direncim yok.degerlerim.normal.
ben artik bezdim.
en iyisi 1 hafta tartilmamak.
yarin son kez tartilacam.haftaya kadar tartiyi kaldiracam bazanin icine.
o kadar ac kal.yokus yürü hareketli ol.yine de verme.sinirlerim bozuluyor.
bakalim yarina Allah kerim.
bu aksam da kabak soteler yogurt ve sarimsakla öyle yerim
aç kalmaktan biktim artik.
Canımmm yaptığın sporun linkini atabilir misin ?Kızlar bugün de tamamladım chloe ablayı 6. Günüm bitti yani 8 gün kaldı:)
Chloe abla beni bitirdi 10 dakikada.. hala popim acıyorKızlar bugün de tamamladım chloe ablayı 6. Günüm bitti yani 8 gün kaldı:)
tsk ederim gecti insallah bugun daha iyiGeçmiş olsun cnm.. çabucak geçer inşallah
Canım.bugun 3 tane vardıCanımmm yaptığın sporun linkini atabilir misin ?
Ayri ayri icmek daha mantiklibende oyle deniyim
Cnm sen acı yiyomusun.. acılı şalgam mesela çocuklara bile içiriyorum ben kabızlık sorunu oluncaBen kapatıyorum kızlar
13.00 'di sanırım
Kıymalı yumurta 1 tabak
Ara
3 badem
Şimdi
Az et
1 domates
Az yoğurt
1 incir yiyecegim.ve sabaha kadar inşallah wc diye dua edeceğim
Cnm sen acı yiyomusun.. acılı şalgam mesela çocuklara bile içiriyorum ben kabızlık sorunu olunca
Kapatmadan 1 bardak içsen birde yarın açarken bir bardakla açıp yemeğini 1 saat sonra yesen..