Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ne uygulamasi ne ise yariyir anlayamadim
bol yürüyüşler yarinki tartiya yansısın inşallah:)) programin ismi ne ve tam olarak ne işe yarıyor merak ettim

Cnm sen acı yiyomusun.. acılı şalgam mesela çocuklara bile içiriyorum ben kabızlık sorunu olunca
Kapatmadan 1 bardak içsen birde yarın açarken bir bardakla açıp yemeğini 1 saat sonra yesen..
Şalgamı bende çok seviyorum ama çok tuzlu olduğu için ödem yapar korkusuyla zayıflama zamanlarında pek kullanmıyorum birde tartıya sayılı saatler kala riske atmayın derim

Selamlar herkese iyi aksamlar , sabah 3 4 sosis cagsiz tavada pisirdim bi haslanmis yumurta peynir ve yesil zeytin yedim toplam 326 kalori , oglen pismis 2 sosis daha vardi onu attim agzima 50 kalori , aksam tarhana corbasi ve dun yaptigim patlican soteden 2 kasik yedim yogurt ile toplam 288 kalori bugunu 664 kalori ile kapattim

Onu yapıyordum önceleri çok iyi geldi sonea ise yaramadı

Sonra incir çok iyi gelmeye başladı sonra o da etkisiz

Zaten şimdi orucum kayısı olmaz da suyunu içebilirim bence bozulmaz orucum:)
Vücut alışıyor demekki form cayi da iyi gelir ama oda zararli olurmu uzun sureli kullanimda bilemiyorum

Merhaba herkese
Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
2 siyah erik

Akşam 16.00
2 lahmacun
Bol salata
1 bardak ayran

3 lt su içildi...
Spor yok dip köşe ev temizliği yapıldı..

D vitaminine birde ferritinine baktır canım... bende eskiden senin gibiydim 2 yıl önce...deli gibi spor yapar aç kalırdım üstüne 100 -200 kilo alırdım şaka gibi....
Dr gittim değerlerim düşük çıkınca ilaca başladım sonra metabolizmam hızlandı.. yıllarca demir ilaçlarından kaçtım kilo aldırıyor diye.. şehir efsanesiniymiş meğer kilo aldırmıyor aksine kilo vermemde çok yardımcı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…