- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.301
Menum
Sabah hindibag kahve
12.00
Kiymali yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalik
2 dilim tb ekmegi
16.00
Uzum (eksi idi )
17.20
4 ykTavuk ciger sote
4-5 yk bulgur pilavi
Kabak detoksu yapamadim pilava hayır diyemedim
Simdide sahile gidiyoruz inşallah cayin yanindakilere direnirim
Bugun uygulama kullaniyorum guzel oldu oruca baslayinca başlatıyorsunuz size saat saat vucuttaki degisimleri bildiriyor
bol yürüyüşler yarinki tartiya yansısın inşallah:)) programin ismi ne ve tam olarak ne işe yarıyor merak ettimMenum
Sabah hindibag kahve
12.00
Kiymali yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalik
2 dilim tb ekmegi
16.00
Uzum (eksi idi )
17.20
4 ykTavuk ciger sote
4-5 yk bulgur pilavi
Kabak detoksu yapamadim pilava hayır diyemedim
Simdide sahile gidiyoruz inşallah cayin yanindakilere direnirim
Bugun uygulama kullaniyorum guzel oldu oruca baslayinca başlatıyorsunuz size saat saat vucuttaki degisimleri bildiriyor
Ne uygulamasi ne ise yariyir anlayamadim
bol yürüyüşler yarinki tartiya yansısın inşallah:)) programin ismi ne ve tam olarak ne işe yarıyor merak ettim
Guzel duruyor hemen deneyeceğim cok teşekkür ederim
Aralikli oruc canimNe uygulamasi ne ise yariyir anlayamadim
bol yürüyüşler yarinki tartiya yansısın inşallah:)) programin ismi ne ve tam olarak ne işe yarıyor merak ettim
Şalgamı bende çok seviyorum ama çok tuzlu olduğu için ödem yapar korkusuyla zayıflama zamanlarında pek kullanmıyorum birde tartıya sayılı saatler kala riske atmayın derimCnm sen acı yiyomusun.. acılı şalgam mesela çocuklara bile içiriyorum ben kabızlık sorunu olunca
Kapatmadan 1 bardak içsen birde yarın açarken bir bardakla açıp yemeğini 1 saat sonra yesen..
Kiraz iyi geliyo banaYa kızlar inşallah çıkarım sabaha wc türk kahvesi yeşil çay bol su depoladım
Hayırlısı artık:)
Kuru kayisiyi suya koy beklesin sonra suyunu ic kendisini ye sifa olur inşallahYa kızlar inşallah çıkarım sabaha wc türk kahvesi yeşil çay bol su depoladım
Hayırlısı artık:)
Kiraz iyi geliyo bana
Kuru kayisiyi suya koy beklesin sonra suyunu ic kendisini ye sifa olur inşallah
Vücut alışıyor demekki form cayi da iyi gelir ama oda zararli olurmu uzun sureli kullanimda bilemiyorumOnu yapıyordum önceleri çok iyi geldi sonea ise yaramadı
Sonra incir çok iyi gelmeye başladı sonra o da etkisiz
Zaten şimdi orucum kayısı olmaz da suyunu içebilirim bence bozulmaz orucum:)
Vücut alışıyor demekki form cayi da iyi gelir ama oda zararli olurmu uzun sureli kullanimda bilemiyorum
Mevsim geçişi de olabilir hala beklemedeyimGecikme olabilecegini bilmiyordum benim mevsim gecislerinde oluyor gecen ay 16 gun gecikmistim
D vitaminine birde ferritinine baktır canım... bende eskiden senin gibiydim 2 yıl önce...deli gibi spor yapar aç kalırdım üstüne 100 -200 kilo alırdım şaka gibi....insülin direncim yok.degerlerim.normal.
ben artik bezdim.
en iyisi 1 hafta tartilmamak.
yarin son kez tartilacam.haftaya kadar tartiyi kaldiracam bazanin icine.
o kadar ac kal.yokus yürü hareketli ol.yine de verme.sinirlerim bozuluyor.
bakalim yarina Allah kerim.
bu aksam da kabak soteler yogurt ve sarimsakla öyle yerim
aç kalmaktan biktim artik.