Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

haklısin canim.artik tartilmicam.yarin bildirim.icin tartilir hemen kaldiririm artik.
görüntüm de değismedi bu arada.ölcüm yapiyorum ayni.
bende artik bundan şüpheleniyorum.
acaba saglik ocaginda kan mi versem.üseniyorum.
ilacı kullandiktan sonra kac kilo verebildin ne kadar sürede?

menüm
saat 11.30 da
2 haş yum.
çeyrek domates
5 zeytin
kk kadar eski kaşar
yeşil çay

saat 16.30 da
3 tane 15 cm uzunluğunda cevizli sucuk (dışının şekerli kısmi çok çok ince)

saat 18 de
el kadar lahmacun
yarim bardak ayran

su 2.5 lt
1 büyük bardak dukan birası
1 saat yürüyüş

3 ayda 72.5 dan 57 ye düşmüştüm canım ... enerji verdiği için ilaçlar daha çok spor daha çok hareket ediyorsun.... hiç üşenme git derim bütün hepsine baktır ama dr özellikle ferritini, b12 ve d vitamini söyle.. çünkü söylemeyince atlıyorlar bazı tahlilleri...

Hayırlı aksamlar arkadaşlar suan yuruyusteyim aklima geldiniz ve selam vermek istedim hareket hareket hareket vücut hareket edecek beyin hareket edecek doga hareket edecek adı yaşam olacak bugun spor yapmadiysaniz bile 15 dk. Yer hareketi bile kan dolasiminiza iyi gelecek usenenlere gelsinnnnn

Acı çehre diye bir tohum var.. kullanıp kabızlığının ortadan kalktığını söylemişti bir akrabam.. galiba tomurcuk gibi birşeymiş, ve iki tomurcuk alıyorum fazlası çok isal yapıyor demişti.. hiç denemedim ama akrabam işe yaradığını söyledi yesa

Ay Salı günü aktara gidebilirim hemen sorarım canım çok sağol:)

Iyı geceler herkese
18/6
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13.00
Sekersız cay 1 avuc fındık 2 adet haslanmıs yumurta salatalık biraz da peynir 1 dılım salam
17.00 bir fincan kahve
18.30 19.00
Odun atesınde pısmıs etli guvec ve salata
Bugun pıknıge gıttık orda en az 20 dk ıp atladım fena ter doktum nefes nefes kaldım yemekten sonra ıp atlayınca yedıgımde yaramadı diye dusunuyorum
Suyu bilemiyorum ama 2 lt olmustur

maşallah canim.cok güzel.bende son günlerde bi halsizlik var.hep bi yorgunum.sirtım ağrıyor.
yürürken dermanim kalmiyor.belki de yarin gider bi kan veririm.sağlik ocaklari yapar mi ki b12 yi.yada diger degerleri.önce bi sorarım.yaparlarsa kan verim.
cok saol canim.

Oyyy ben denedim . Insani mahvediyo. Tadi da igrenc ama muthis ise yariyo .

Gerçekten vitaminleri içtikten sonra mı bu kiloya düştünüz çok güzel vermişsiniz bende de demir eksikliği çıktı 2 aylık hap verdi sabahları aç karnına portakal suyuyla iç demişti dr. 1 ay içtim if bozuluyor diye diğer 1 aylığı içmedim b12 değerim 450 çıktı iyi takviyeye gerek yok dedi ama d vitamini sigorta karşılamıyor özel ödemen gerek dediği için baktırmadım sen başka hangi takviyeler kullanıyorsun yardımcı olursan sevinirim bende çok zor kilo veriyorum

Her bunye ayni degil malesef . Ben damir ilaci kullanarak 1 ayda 8 Kilo aldim . Tabiki kontrollerinizi yaptirin ama her bunye de etkisi farkli oldugunu bilerek kullanin ilacinizi . Sonrasinda buyuk husran oluyo kilo veremeyince .

Ay bugün bitmedi bizim evde valla şimdi oturdum desem
Yazdıklarınızı bir okuyup geleceğim ama bir ricam var
Yarın tartı sonuçlarınızı yazarken
Bu hafta :
Geçen hafta:
Fark:
Olarak yazsanız zorlanmazsınız değil mi
Hem genellikle düşüş olacağımdan motivasyon olur
Zorunlu değil sadece bir ricadır

Masallah menüler genelde gayet iyi

Bence sabah itibarı ile harika sonuçlar alacağız
İstikrarla kararlıklıkla devam ettikçe -100gr olsun -2 kg olsun mutlaka bir önceki haftadan bir önceki aydan daha iyiyiz, daha da iyi olacağız :
Hep şunu düşünelim:

Bugün değilse ne zaman? Ne zaman olacak bu hakettiğim değişim? Sakın vazgeçmeyin, vazgeçenler asla şampiyon olamaz. Şampiyon arada maç kaybedebilir ama sonunda herkes o zorlu yol sonundaki kupayı hatırlar .

Hepimiz kendi rekorlarımızı kırmak için buradayız.Azminiz kararlılığınız için hepinize teşekkür ve yarını dört gözle bekleyerek iyi geceler

Yahu ben ne guzel unutmustum darin tarti gunu oldugunu heyecanlaniyorum uyuyamiyorum sonra her yerim die uyaniyorum istedigin sekilde yazarim yarin yeterki sen iste sevgili blondeaddict ❤❤

Bende karnimin guruldamasindan uyuyamiyorum
Bendeee.. 19 da kapatacağım yemeği 18 de salata ve yumurta ile kapattım.. burnuma patlamış mısır kokusu geliyor şu an.. saat gece yarısı ne mısırıysa aklıma gelen diğer şeyleri yazmıycam birde senin canın çekmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…