- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.321
Ya kızlar inşallah çıkarım sabaha wc türk kahvesi yeşil çay bol su depoladım
Hayırlısı artık:)
haklısin canim.artik tartilmicam.yarin bildirim.icin tartilir hemen kaldiririm artik.Cnm zaten haftada bir tartıl.. çok tartılırsan vücudu strese sokarsın. Hem bak yürüyüş falan diyorsun demekki kaslarda gelişiyor.. ben görüntü olarak herkes kesin 10/12 kilo vermişsin , gençleşmişsin diye bir sürü yorum var.. ama sporla kaslar şişiyor o yüzden tartıda 6.5 kilo gitti.. hem nasıl göründüğüne bak, tartıda çıkan önemli deilki.. üstelik o kadar çok sağlık sorunum düzeldiki bu beslenmeyle, inan kiloyu ikinci plana koydum.
bende artik bundan şüpheleniyorum.D vitaminine birde ferritinine baktır canım... bende eskiden senin gibiydim 2 yıl önce...deli gibi spor yapar aç kalırdım üstüne 100 -200 kilo alırdım şaka gibi....
Dr gittim değerlerim düşük çıkınca ilaca başladım sonra metabolizmam hızlandı.. yıllarca demir ilaçlarından kaçtım kilo aldırıyor diye.. şehir efsanesiniymiş meğer kilo aldırmıyor aksine kilo vermemde çok yardımcı oluyor...
Valla denerim canım da dediginn gibi vücut alışınca etkisiz eleman
Valla sinameki denicem az kaldı
3 ayda 72.5 dan 57 ye düşmüştüm canım ... enerji verdiği için ilaçlar daha çok spor daha çok hareket ediyorsun.... hiç üşenme git derim bütün hepsine baktır ama dr özellikle ferritini, b12 ve d vitamini söyle.. çünkü söylemeyince atlıyorlar bazı tahlilleri...haklısin canim.artik tartilmicam.yarin bildirim.icin tartilir hemen kaldiririm artik.
görüntüm de değismedi bu arada.ölcüm yapiyorum ayni.
bende artik bundan şüpheleniyorum.
acaba saglik ocaginda kan mi versem.üseniyorum.
ilacı kullandiktan sonra kac kilo verebildin ne kadar sürede?
Acı çehre diye bir tohum var.. kullanıp kabızlığının ortadan kalktığını söylemişti bir akrabam.. galiba tomurcuk gibi birşeymiş, ve iki tomurcuk alıyorum fazlası çok isal yapıyor demişti.. hiç denemedim ama akrabam işe yaradığını söylediyesa
maşallah canim.cok güzel.bende son günlerde bi halsizlik var.hep bi yorgunum.sirtım ağrıyor.3 ayda 72.5 dan 57 ye düşmüştüm canım ... enerji verdiği için ilaçlar daha çok spor daha çok hareket ediyorsun.... hiç üşenme git derim bütün hepsine baktır ama dr özellikle ferritini, b12 ve d vitamini söyle.. çünkü söylemeyince atlıyorlar bazı tahlilleri...
Acı çehre diye bir tohum var.. kullanıp kabızlığının ortadan kalktığını söylemişti bir akrabam.. galiba tomurcuk gibi birşeymiş, ve iki tomurcuk alıyorum fazlası çok isal yapıyor demişti.. hiç denemedim ama akrabam işe yaradığını söylediyesa
2 den fazla alma sabaha kadar tuvalete oturursunAy Salı günü aktara gidebilirim hemen sorarım canım çok sağol:)
Gerçekten vitaminleri içtikten sonra mı bu kiloya düştünüz çok güzel vermişsiniz bende de demir eksikliği çıktı 2 aylık hap verdi sabahları aç karnına portakal suyuyla iç demişti dr. 1 ay içtim if bozuluyor diye diğer 1 aylığı içmedim b12 değerim 450 çıktı iyi takviyeye gerek yok dedi ama d vitamini sigorta karşılamıyor özel ödemen gerek dediği için baktırmadım sen başka hangi takviyeler kullanıyorsun yardımcı olursan sevinirim bende çok zor kilo veriyorum3 ayda 72.5 dan 57 ye düşmüştüm canım ... enerji verdiği için ilaçlar daha çok spor daha çok hareket ediyorsun.... hiç üşenme git derim bütün hepsine baktır ama dr özellikle ferritini, b12 ve d vitamini söyle.. çünkü söylemeyince atlıyorlar bazı tahlilleri...
Gerçekten vitaminleri içtikten sonra mı bu kiloya düştünüz çok güzel vermişsiniz bende de demir eksikliği çıktı 2 aylık hap verdi sabahları aç karnına portakal suyuyla iç demişti dr. 1 ay içtim if bozuluyor diye diğer 1 aylığı içmedim b12 değerim 450 çıktı iyi takviyeye gerek yok dedi ama d vitamini sigorta karşılamıyor özel ödemen gerek dediği için baktırmadım sen başka hangi takviyeler kullanıyorsun yardımcı olursan sevinirim bende çok zor kilo veriyorum
Ay bugün bitmedi bizim evde valla şimdi oturdum desem
Yazdıklarınızı bir okuyup geleceğim ama bir ricam var
Yarın tartı sonuçlarınızı yazarken
Bu hafta :
Geçen hafta:
Fark:
Olarak yazsanız zorlanmazsınız değil mi
Hem genellikle düşüş olacağımdan motivasyon olur
Zorunlu değil sadece bir ricadır
Bende karnimin guruldamasindan uyuyamiyorumYahu ben ne guzel unutmustum darin tarti gunu oldugunu heyecanlaniyorum uyuyamiyorum sonra her yerim die uyaniyorumistedigin sekilde yazarim yarin yeterki sen iste sevgili blondeaddict ❤❤
Bendeee.. 19 da kapatacağım yemeği 18 de salata ve yumurta ile kapattım.. burnuma patlamış mısır kokusu geliyor şu an.. saat gece yarısı ne mısırıysaBende karnimin guruldamasindan uyuyamiyorum