Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kabak iyi fikir ben de akşam kabak yiyeyim

Rendele sotele yoğurt dok ye demi (bazıları fırında yapıyor bazıları ceviz de koyuyor ama)
Ben ara ara yapıyorum 3 günlük bana yetiyo sabah normal yumurta peynir salatalık öğlen ve akşam kabak rendeliyorum hafif zeytin yağ ile kavurup yoğurtla tiksine tiksine yiyorum ama 3 kilo falan kesin gidiyo tabi ödemden gidiyo ama olsun bu sıra çok şişliğim var bide bu oruç saatlerine uyudurduğumda hem yağda yakarım diye düşündüm

Kabak çoook gğzel oluyor.. ben saatlere uyarak, çorbasını yaptım.. akşam rendeleyip çiğ bıraktım üstüne yoğurt sarımsakla yedim.. öbür gün rendeledim 1 çay bardağı suda kavurup baharat ekleyip yedim.. hem çok gğzel tadı var, hemde çok işe yarıyor bence

Kaç gün yaptınız bide kaç kilo verdiniz çok motive oldum şuan

İnstagramda bi diyetisyenin sayfasinda gordum 3 gun kabak detoksu diye bende denemeyi dusunuyorum

afiyet olsun.benim.merak ettigim bisey var.
hani diyorlar ya 3 kilo 5 kilo verdiren kür yada diyet diye.aklima takiliyor.diyete yeni baslayanlar en basta zaten hemen bi 2 3 kiloyu rahat veriyor.ödemden dolayi.ama hâlihazirda uzun süredir diyette olanlar veremiyor.
kabak detoksu yada baska şok diyetler de zaten diyette olan ödemleri gitmis birine de 3 5 kilo verdirebilir mi?
ben bu tip diyetlerin bizde etkili olacagini sanmiyorum.cünku ben zaten 1 aydir diyetteyim.
1 haftadir da durakmalamaya girdim.
uzun süredir diyet yapan birilerinde etkili olduğunj bilsem bende yapicam.ama daha hic böyle örnekler görmedim.

Cnm ben kabak detoxunu duraklama hatta geri kilo alımda yaptım :) 200 gr almıştım regl dönemi.. ondan öncede zaten depresyonlu mesaj yazmıştım kilom sabit kaldı diye.. kabak detoxuyla o kilit noktayı kırdım.. kesinlikle dene ama kendine işkence haline getirmeden.. ben çok zevk alarak yaptım.. çorba olarak salata olarak baharatlı yoğurtlu , yani hep ayrı bir tat vererek

Sabah normal kahvalti oglen aksammi kabak yemek lazim ben kahvalti ve aksam yemegi yiyiyorum oyle olurmu
Ne kadar kabak yersen o kadar ödem atılıyo diye biliyorum ama araştırmak lazım ben normalde güne hep erken başladığım için kahvaltı sonrasında öğlen ve akşam kabak yiyodum ama sen kahvaltı yapıp akşam kabak yesende bence olabilir

Aksam yemeginde kabak yiycem benim bu 2.gunum ilk zamanlarda cok gider zaten bunuda yapiyim daha cok gitsin

hadi ins canim ya.çok sevindim bi örnek çiktı hele sükür karsima.
3 gün sonunda kaç kilo vereceğini söyler misin?
ben kac kez 87 ye geldim kiramadim.uğrastim.epey bi zaman bozmadan devam ettim.ama hic veremedim.ne motivasyon kaldi nede şevk.
ya bi 86.9 u görsem şevklenecem belki.
ocak ayindan beri diyet modundayim.
107 de 87 ye düstüm.kiramadim.bozdum.
geri 96 ya cıktim. 1 aydir da 96 dan 87 ye düstüm ama aşağısı yok bende.alinca 10 alırım.vermeye gelince yok anacim.
bende bugün kabak detoksu mu yapsam.
güzel bi tarifin var mi canim aksam icin.
evdekilere lahmacun yapacam.
bende onu yiyim bari.

Bence vereceğin kiloya göre değişir.. benim başlangıç 75 hedefim 60 yani amacım 15 kilo.. amacı 5 kilp vermek isteyen daha yavaş verir 30 olan daha hızlı.. ben hem takılmıştım kilomda hemde regl olduğum için 200 gr almıştım.. yani belki normal zamanda daha çok verilirdi, oda süper sonuçta amAcım o takıntıyı kırmaktı..
Ben bir bardak suda soğanları hafif kavurdum ( kavurmada asla yağ kullanmıyorum) içine kabaklarımı doğradım sarmsak attım kimyon karabiber ( istersen bulyon) biraz karıştırıp su ekledim .. pişir rondodan geçir mis gibi çorba.. tüm tencere 200 kalori yapmıyor.. rahatça iç.. mesela rendeleyip çiğde tükkettim içine ceviz attım 2 tam.. yoğurt sarımsak.. yada rendele acızık suda pişir( kavur) yine sarımsaklı.. üstüne yoğurt, kırmızı biber, nane
Bence detoksları karıştırabilirsin.. bir gün bunu yap ertesi gün lahana çorbası( lahana+soğan+salça çorbası) sonrada brokoli çorbası mesela öğlende haşla yoğurla ye.. hangisini seviyorsan
Benim regl döneminde 1200 mü 1400 mü gitmişti bu detoks la hatırlamıyorum
Çorbaları içerkende hergün zencefil limon çayı yap iç, şişlik gaz yapmasın hemde oda yağ yakar

Selam kızlar ben geldim dün biraz karbonhidrat ağırlıklı bir gündü bugün kabak detoksuyla vücudumu hafifletiyim ve kilo direncimi kırıyım diye düşündüm gruptaki kızların çoğu aynı düşüncede sabah 1 saat eliptik 40 dk kardiyo başarıyla tamamlandı 11.30 da kahvaltımı yaptım akşam kabakla günümü 19.30 da bitirmeyi düşünüyorum
Yarına eksi beklemiyorum (süprizlere açığım)ama fazla artı da olmaz inşallah

mrb kizlar,
dun yazamadim menumu
mesajlari okudum, tam menümu yazacaktim oglumun atesi çıkmış sabahladım
çok şükür şimdi iyi.
2 günlük menümü yazayım
dün
13:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalik, 1 dilim ekmek
20:00 3 kofte, 1 piliç pirzola, 2dilim karpuz, kozlenmis patlican, biber, cacık salata
dukkan birasi, 2 litre su yuruyus spor yok 30 dk yüzme
bugün
13.00 3 tane peynirli firin mantar, 1 yumurta, 5 zeytin, domates, salatalik, 1 dilim ekmek
17:00 2 Kofte , 1 salatalik planim (yoldayim herkese hamburger yaptik yol icin benim payimada bu dustu)
bu gun dukkan birasi yapamadim 12. gibi evde olursam yesil cay icer yatarim
bu arada 2 gunluk tatilde ne borek ne tatli nede kurabiye kendimi tuttum hic birinin tadina bile bakmadimumarim yarin ki tartida karsiligini alirim

tarifler için tşk ederim canim.
tek tek yaparim artik.
ins yarin 86 yı görürüm.
bu arada benim vermek istedgim kilo 22.5
hedefim 65 olmak.
cok kilom olmasina rağmen gıdım gıdım gidiyor yada hic gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…