- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.201
Hanımlar ben bugünü de erken kapattım
Dün 20/4 yapmıştım bugün saat 14 de açtım ve 16.30 sonlandırdım yarın için 18/6 yada 20/4 yapabilirim bakacağım
Bugünkü menü 20/4
13.30: 1 haşlanmış yumurta, 2 kk beyaz peynir,
4 zeytin, 1 Tam ceViz, yeşillik, domates salatalık yeşil çay
Arada Dukan birası içtim ilk defa içiyorum hiç de sevmedim ya ama 2 kupa içtim daha da içemem
16.30:fırında tavuk, bol çoban salata, 1 kefir
yarına kadar yemek işi bitti
Kahve, su, maden suyu, yeşil çay da içtim
7 kilometre yürüdüm
Günaydın hanimlar
İlk sayfayi hatta 10 sayfayi okudum azminize hayran oldum gece 3 e kadar aralikli orucu arastirdim aslinda suan benim beslenme seklime uyuyor aralarda atistirmazsam.
81.1 ile bugun basliyorum pazartesi ilk tartim olsun inşallah seker atagi olmaz surdurebilirim 20 kilo verdim ama geri aldim ve kendime olan inancimi yitirdim
İnşallah bu seferde yaparim sizlerin sayesinde
Birazdan su ve kahve icicem ilk hafta adapte olma haftasi olsun spor yapmiycam sonraki hafta baslarim inşallah hadi bakalim saglikli yasam baslasin🏋
Dün geç saatlere kadar pazı yıkayıp doğradım.. kışa börekliklerim hazır :) saplarını biraz önce bir bardak suda kavurur gibi haşladım..100 gr 18 kalori..1 kilo yaptım ..yanında yoğurtla yarısını yedim bile :) mümkün oldukça vücudu yormayacak şekilde beslenmeye çalılıyorum çünki 4.5 güne regl olacağım, şu beslenmeye bile fazla çıkacağından eminim, birde biraz ağır beslensem yandım.. hem türkiyede bu kadar rahat dikkat edebileceğimi zannetmiyorum, malum duyacağım cümleler: rejim sırasımı git evinde yap: rejim yaptığın buysa birde yapmasan ne olacaksın acabaiki kez yemek nedir cahilmisin, doktorlar 3 diyor sen ne yapıyorsun
bugünkü menüm 13:00haşlanmış pazı+yoğurt
Akşama semiz otu yiyeceğim dün yiyemedim.. birde şunuda eklemek istiyorum bu otlar haşlamalar benim çok büyük zevkle yediğim şeyler.. Dün bir teyze dediki ay zayıflamak için tatsız tuzsuz besleniyor yazık :) inandıramadım çok sevdiğime.. ve severek et yiyenlere çok özeniyorum ama eti mecburiyetten sevmeyerek yiyorum haftada bir yada iki haftada bir
Sabah kahvaltı misafirlik
Kasar peynirli yumurta
Az simit az ekmek
Ortada ezme gibi bi şey vardı (peynir salça ceviz zeytinyağı sarımsak) bundan cooook yedim
Domates
Öğleden sonra dışarıdaydım 1 dilim pasta saçma sapan
Aksam
Ton balıklı salata
Çok geç girdik siMdi oruç başladı
Bari pasta cikolatali miydidegilse deymez bence
Ay yok saçma sapan bi seydi tadı da kötüydü neden yedim.hic bi fikrim yok :)
Azıcık kuruyemiş ile günü kapattım.arkadaslar onu yazmayı unutmuşum
Kiz yiyon bari bildigin guzel bisi yeseydin
Aynen yaaaaaaaa yedigime bile değmedi aahahh
Bugün de 3 video var allahtan hayırlısı ahahahahhah
Isinma ve soguma videolarini da yapiyo musun ?
Valla optional dediği Hic bi video yapmam
Do it everyday var
Abs
Bi de core arms mi ne
Sadece bu 3u
Afiyet olsun nasıl hissediyorsun?
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...Hafif hissetim gercekten dünBugün de fena sayılmaz. Zaten normalde yememiz gereken miktar aslında da işte çok yemeye alışınca.
Bugün ateşim var ki ateşim kolay kolay çıkmaz. Korkuttu beniBoğazım da ağrıyor. Acaba nasıl beslensem. Diyet yapmasam mı bir kaç gün diyeceğim ama diyetten daha çok sağlıklı beslenme gibi bence (luppo hariç ) o yüzden bilemedim.
Acılı lahana çorbası yap kendine, çoook iyi gelir.. birde limonlu zencefilli çay ohhh.. çabucak geçsin inşallahHafif hissetim gercekten dünBugün de fena sayılmaz. Zaten normalde yememiz gereken miktar aslında da işte çok yemeye alışınca.
Bugün ateşim var ki ateşim kolay kolay çıkmaz. Korkuttu beniBoğazım da ağrıyor. Acaba nasıl beslensem. Diyet yapmasam mı bir kaç gün diyeceğim ama diyetten daha çok sağlıklı beslenme gibi bence (luppo hariç ) o yüzden bilemedim.