- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.181
Dün geç saatlere kadar pazı yıkayıp doğradım.. kışa börekliklerim hazır :) saplarını biraz önce bir bardak suda kavurur gibi haşladım..100 gr 18 kalori..1 kilo yaptım ..yanında yoğurtla yarısını yedim bile :) mümkün oldukça vücudu yormayacak şekilde beslenmeye çalılıyorum çünki 4.5 güne regl olacağım, şu beslenmeye bile fazla çıkacağından eminim, birde biraz ağır beslensem yandım.. hem türkiyede bu kadar rahat dikkat edebileceğimi zannetmiyorum, malum duyacağım cümleler: rejim sırasımı git evinde yap: rejim yaptığın buysa birde yapmasan ne olacaksın acaba iki kez yemek nedir cahilmisin, doktorlar 3 diyor sen ne yapıyorsun
bugünkü menüm 13:00haşlanmış pazı+yoğurt
Akşama semiz otu yiyeceğim dün yiyemedim.. birde şunuda eklemek istiyorum bu otlar haşlamalar benim çok büyük zevkle yediğim şeyler.. Dün bir teyze dediki ay zayıflamak için tatsız tuzsuz besleniyor yazık :) inandıramadım çok sevdiğime.. ve severek et yiyenlere çok özeniyorum ama eti mecburiyetten sevmeyerek yiyorum haftada bir yada iki haftada bir
bugünkü menüm 13:00haşlanmış pazı+yoğurt
Akşama semiz otu yiyeceğim dün yiyemedim.. birde şunuda eklemek istiyorum bu otlar haşlamalar benim çok büyük zevkle yediğim şeyler.. Dün bir teyze dediki ay zayıflamak için tatsız tuzsuz besleniyor yazık :) inandıramadım çok sevdiğime.. ve severek et yiyenlere çok özeniyorum ama eti mecburiyetten sevmeyerek yiyorum haftada bir yada iki haftada bir