- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.221
Bakarim canim teşekkür ederimO seker ataklari icin bi kac sayfa once alternatifler paylastim . Hem kalorisi dusuk hem lezzetli hemde rafine sekersiz .
saol canim.icim.rahatladi.Butun salatanin ustune koycaktin o Ton baligini . Ama olsun artik yemissin o sekilde salatayla doymuyorsan bi dahakine yanina Corba icersin . Yediklerimizi hata olarak gormuyoruz zaten yaninda ekmek yememissin . Cok fazla etkileyecegini dusunmuyorum . Afiyet olsun
Afiyet olsun tonbalığında fazla gelmedi ise sorun yokbugünkü yediklerim
12 de
2 haş yum.
5 zeytin
kk kadar cecil peyniri
yarim domates
1 süs biberi
yesil cay
17.45 de
1 tabak salatanin üzerine 2 kutu yagi süzdürülmüş ton baliğı
aksam yesil cay icicem.
su 2 lt filan.
birazdan 1 saatlik yürüyüşe gidecem.gitmede yazim dedim.benim.icin bugün yeme isi bitti.
yatana da kadar 1 lt su icerim.
Evetttt bugün de öğünler yendi16-8
Kahvaltı : kıymalı yumurta (1 yumurta ile)
yarım kepekli ekmek( labne ile )
Roka biber dereotu maydonoz
Ara: maydonoz suyu
Akşam: 1 kızarmış tavuk pirzola
2 lahana sarması
Büyük kase Yeşillik salata
3 yk yoğurt
2 hurma
2 saat sonra da kiraz sapı suyu içiçecm
Yalnız kahvaltıyı 10.15 de yaptım
Akşam yemeğini 17.45 de yedim sıkıntı olur mu
Afiyet olsun yeni denemeler iyidirBugun ne yedim
Sabah diyet krep yaptim 4 tane cikti 2 tanesini yedim domates zeytin ve peynir ile toplam 271 kalori
Oglen 1 Armut yedim 144 kalori
Aksam tarhana corbasi , mercimekli patlican soteyi de sabahtan kalan 1 Krebe susi yaptim ustune sarimsakli yogurt toplamda 322 kalori .
Bugunu de 737 kalori ile kapattim.
Dukan birasinin yarisindan fazlasini ictim . Yataga kadar bitircem onu . Diyeti etkilemez bence . 2 saate yakin spor 1.5 LT su kahve cay da ictim .
Bu diyet benim ufkumu genisletti surekli yeni seyler deniyorum
Ben nefret ettim şahsen ama içtim ayıp olmasınDukan birasi fikrini ortaya ben attim ama bende atmaz olaydim diyorumo nasil biseydir allahim . Valla zorla iciyorum . Az da degil ki . 1 LT yapiyo
Afiyet olsun yarın daha kontrollü olursunSabah kahvaltı misafirlik
Kasar peynirli yumurta
Az simit az ekmek
Ortada ezme gibi bi şey vardı (peynir salça ceviz zeytinyağı sarımsak) bundan cooook yedim
Domates
Öğleden sonra dışarıdaydım 1 dilim pasta saçma sapan
Aksam
Ton balıklı salata
Çok geç girdik siMdi oruç başladı
Tartılma zaten ya haftada bir yeterli gerçektenMerhaba kızlar
16/8
20. gün artık bugün tartılmayı bıraktım küstüm tartıya 1 haftadır aynı kilodayım
Sabah sirkeli su
2 adet avuç içi büyüklüğnde çörek otlu pişi
Sucuklu yumurta 1 kaşık peynir domates salatalık zeytin şekersiz fısıtk ezmesi reçel bol bol çay
sirkeli su
türk kahvesi soda
2 adet tuzlu bisküvi soğuk kahve
16:30
3 adet çiğ köfte marul ayran
Mutfak kapanmıştır
Bol bol yüzdüm
İçli köfte konusunda bende emin değilim duramayabilirim, afiyet olsun yarın karbonhidratlara dikkat amaBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 salatalıl
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.40
4 içli köfte
Salata
1 kase yoğurt..
3 lt su içildi..
Spor akşam
1 saat dışarda yürüyüş yaptım..
Aslında içli köfte 3 yemeliydim ama çoook acıkmıştım bugün çok bitkinim sabah sporu bile yapamadım.. o yüzden 4 adet yedim...
Geçmiş olsun canım dinlen erken uyu çorba ve bol su içHafif hissetim gercekten dünBugün de fena sayılmaz. Zaten normalde yememiz gereken miktar aslında da işte çok yemeye alışınca.
Bugün ateşim var ki ateşim kolay kolay çıkmaz. Korkuttu beniBoğazım da ağrıyor. Acaba nasıl beslensem. Diyet yapmasam mı bir kaç gün diyeceğim ama diyetten daha çok sağlıklı beslenme gibi bence (luppo hariç ) o yüzden bilemedim.
Afiyet olsun ve helal gözleme konusundaMerhaba hanimlar
Bugun kv ye geldik gozleme yaptilar bende kendime menemen yaptim aferin bana
Menum
Sabah 12.15
2 yumurta ile lorlu yumurta
Domates salatalik
2 dilim tb ekmegi
18.30-19.00 civari
Menemen
Domates salatalık biber
2 dilim tb ekmegi
Su henuz az eve gidince inşallah 1 lt icerim 1.5 icmis olurum
saol canim.icim.rahatladi.
hem hesapladim.sabah 300 kalori yemisim.
ton balikari da 650 kalori yapiyor.
bide emziriyorum zaten.yeterli bencr.
bide ben aç diyet yapmak istemiyorum.vok hafif yiyincr karnım ķaziniyor.reflüm azıyor.
canan hoca da doyurucukluktan yana.
yoksa eksik oluyormuş.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
Acılı lahana çorbası yap kendine, çoook iyi gelir.. birde limonlu zencefilli çay ohhh.. çabucak geçsin inşallah
Geçmiş olsun canım dinlen erken uyu çorba ve bol su iç
Bende cok begendim bide kafaya dikrrek içiyorum tam alkolikler gibi :)Aranızdaki tek alkolik benmiyim ? Bayıldım dükan birasına.. psikolojik sarhoş olmazsam iyi
Vallahi hakkımız varsa ben 3 litre yapmak isterim.. ama zararlı olurmuki ?Bende cok begendim bide kafaya dikrrek içiyorum tam alkolikler gibi :)
Her gun iceceksen sadece Suyunu cogaltarak deneyebilirsin. Çünkü en fazla Limonu dahada cogaltmaktan korkarim ben. Ama 2 gun deneyeceksem mesela o zaman tüm malzemeyi 2 kat kullanirdim büyük ihtimalleVallahi hakkımız varsa ben 3 litre yapmak isterim.. ama zararlı olurmuki ?
750 ml su ile yapiliyor belki fazlasi fazla olabilirVallahi hakkımız varsa ben 3 litre yapmak isterim.. ama zararlı olurmuki ?
İcli kofte haslamaydi degilmi afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 salatalıl
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.40
4 içli köfte
Salata
1 kase yoğurt..
3 lt su içildi..
Spor akşam
1 saat dışarda yürüyüş yaptım..
Aslında içli köfte 3 yemeliydim ama çoook acıkmıştım bugün çok bitkinim sabah sporu bile yapamadım.. o yüzden 4 adet yedim...
Bende cok begendim bide kafaya dikrrek içiyorum tam alkolikler gibi :)
zaten onlar diyette yenmemesi gereken seyler.bana ekmek yaramiyor.kabiz oluyorum.Bende cok yiyorum ama yagsiz ekmeksiz makarna pilavsiz . O sekilde beslenince sindirimde kolay oluyo . Metabolizma da hizlaniyo .