Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Dün geç saatlere kadar pazı yıkayıp doğradım.. kışa börekliklerim hazır :) saplarını biraz önce bir bardak suda kavurur gibi haşladım..100 gr 18 kalori..1 kilo yaptım ..yanında yoğurtla yarısını yedim bile :) mümkün oldukça vücudu yormayacak şekilde beslenmeye çalılıyorum çünki 4.5 güne regl olacağım, şu beslenmeye bile fazla çıkacağından eminim, birde biraz ağır beslensem yandım.. hem türkiyede bu kadar rahat dikkat edebileceğimi zannetmiyorum, malum duyacağım cümleler: rejim sırasımı git evinde yap: rejim yaptığın buysa birde yapmasan ne olacaksın acaba iki kez yemek nedir cahilmisin, doktorlar 3 diyor sen ne yapıyorsun
bugünkü menüm 13:00haşlanmış pazı+yoğurt
Akşama semiz otu yiyeceğim dün yiyemedim.. birde şunuda eklemek istiyorum bu otlar haşlamalar benim çok büyük zevkle yediğim şeyler.. Dün bir teyze dediki ay zayıflamak için tatsız tuzsuz besleniyor yazık :) inandıramadım çok sevdiğime.. ve severek et yiyenlere çok özeniyorum ama eti mecburiyetten sevmeyerek yiyorum haftada bir yada iki haftada bir

Dükan birası faydaları şöyle canım.

Ben de eşine katılıyorum önce yürüyüş leslie olur dışarıda yuruyus olur sonra bu tip videolar

Eki Görüntüle 2660869
saol canim alinti yazi icin.simdilik aksamlari 1 saat yürüyroum amayetmiyor galiba ki durdu kilo verimi.
dukan birasini bi deniyim.ins faydasi olur ödemelrimin atilmasinda.
Dukan birasi ile igde zayiflayan cok grup var 15 gun içiliyor 5 gun ara yine 15 gun şeklinde devam ediliyor
evet canim öyleymis okudum.ins bize de faydasi olur grupça.
ben simdilik biraz hafifliyim.carpintim oluyor.nefes alip vermede sikinti yasiyorum.sporun ortasinda yiğılip kaliyorum.sanirim benim bünye sporu sevmiyor.ne tembelim yahu
dukan birasini da icebilirim.gibi geliyorum.burnumu kapatir icerim

kizlar aksama ne yiyecegime karar veremedim.
aksama kıymali yeşil fasülye ve pirinc pilavi var.
acaba sadece yeşil fasülye mi yesem yada yanina bi kutu konserve ton baligi mi yesem.ton baligi 160 gr.
omega 3 kilo vermeye yardimciymis o yüzden bi degsiiklik olsun yiyip diyorum ama fazla mi olur.
öneriniz ne?ha bide salata da yapabilirm ama miktarlari ayarlayamiyorum.
bana kalsa ben hepsini yer kalkarim

Ben olsam koca bir tabak ton balıklı salata yerim:)

Oncesinde yapmiyoduysan Eger o yuzden bu kadar zorlaniyosundur . Yapa yapa acilacak vucudun . Bende chloe yaptiktan sonra nefes nefese kaliyorum 10 dk da. Chloe çılgın bi hatun

Bolca bi salata yapip Ton baligi ile yiyebilirsin . Salatanon kalorisi ne ki zaten . Az yag koydun mu hic onemli degil salatanin miktari .

Ben ne zaman tarcınlı bişeyler içsem acıkırım midem kazınır...... diyetisyene söyledim demekki kan şekerini çok düşürüyor dedi 🖒🖒🖒

Ben olsam koca bir tabak ton balıklı salata yerim:)
kız hepiniz ton baliklı salatada karar kılmışsıniz.caaanim yeşil fasulye yalan olacak desenize
Oncesinde yapmiyoduysan Eger o yuzden bu kadar zorlaniyosundur . Yapa yapa acilacak vucudun . Bende chloe yaptiktan sonra nefes nefese kaliyorum 10 dk da. Chloe çılgın bi hatun
aynen canim.ben yerimden kipirdamayi sevmem
Bolca bi salata yapip Ton baligi ile yiyebilirsin . Salatanon kalorisi ne ki zaten . Az yag koydun mu hic onemli degil salatanin miktari .
saol.canim.ton baliginin yağını ne yapim.dökim mi yiyim mi

Ton balıklı salata en iyisi
İstemiyorsan kıymalı fasülye ve ayran/yoğurt
Ben ne zaman tarcınlı bişeyler içsem acıkırım midem kazınır...... diyetisyene söyledim demekki kan şekerini çok düşürüyor dedi 🖒🖒🖒
İşte bu zaten konu. Mesela elma ve havuç bazısını acayip tok tutar bazısının midesini kazır. O sebeple oruç fazında emin değilsek fazla maceraya atılmamakta fayda var

Hanımlar ben bugünü de erken kapattım
Dün 20/4 yapmıştım bugün saat 14 de açtım ve 16.30 sonlandırdım yarın için 18/6 yada 20/4 yapabilirim bakacağım
Bugünkü menü 20/4
13.30: 1 haşlanmış yumurta, 2 kk beyaz peynir,
4 zeytin, 1 Tam ceViz, yeşillik, domates salatalık yeşil çay
Arada Dukan birası içtim ilk defa içiyorum hiç de sevmedim ya ama 2 kupa içtim daha da içemem
16.30:fırında tavuk, bol çoban salata, 1 kefir
yarına kadar yemek işi bitti
Kahve, su, maden suyu, yeşil çay da içtim
7 kilometre yürüdüm

döktüm
ton balikli salata yaptim.ilk defa yiyorum.böyle.
yalniz bisey var.kac kutu yicektik
ben salatanin üstüne koydum.ton baligi bitti.salatanin yarisi artti.doymadim bide.bi kutu daha döktüm.salatanin üstüne.
simdi doydum.
acaba hata mi ettim ya.
cok mu yidim

Ben de ton balıklı salata yicem bu kadar muhabbetin üzerine:)
ye canim.afiyet olsun.

bugünkü yediklerim
12 de
2 haş yum.
5 zeytin
kk kadar cecil peyniri
yarim domates
1 süs biberi
yesil cay

17.45 de
1 tabak salatanin üzerine 2 kutu yagi süzdürülmüş ton baliğı

aksam yesil cay icicem.
su 2 lt filan.
birazdan 1 saatlik yürüyüşe gidecem.gitmede yazim dedim.benim.icin bugün yeme isi bitti.
yatana da kadar 1 lt su icerim.

Evetttt bugün de öğünler yendi 16-8

Kahvaltı : kıymalı yumurta (1 yumurta ile)
yarım kepekli ekmek( labne ile )
Roka biber dereotu maydonoz
Ara: maydonoz suyu
Akşam: 1 kızarmış tavuk pirzola
2 lahana sarması
Büyük kase Yeşillik salata
3 yk yoğurt
2 hurma
2 saat sonra da kiraz sapı suyu içiçecm
Yalnız kahvaltıyı 10.15 de yaptım
Akşam yemeğini 17.45 de yedim sıkıntı olur mu

Butun salatanin ustune koycaktin o Ton baligini . Ama olsun artik yemissin o sekilde salatayla doymuyorsan bi dahakine yanina Corba icersin . Yediklerimizi hata olarak gormuyoruz zaten yaninda ekmek yememissin . Cok fazla etkileyecegini dusunmuyorum . Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…