-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.181
Kotumu tadi guzel icilebilir diyorlardi kotuyse bende icemem yesil cayi icerken bile zorlaniyorumBen bugun yaptim daha bardagin yarisini icemedim . Neden bira denildigini simdi anladim . Ben zaten bira da sevmem . Ama bi sekilde icicem artik .
saol canim alinti yazi icin.simdilik aksamlari 1 saat yürüyroum amayetmiyor galiba ki durdu kilo verimi.Dükan birası faydaları şöyle canım.
Ben de eşine katılıyorum önce yürüyüş leslie olur dışarıda yuruyus olur sonra bu tip videolar
Eki Görüntüle 2660869
evet canim öyleymis okudum.ins bize de faydasi olur grupça.Dukan birasi ile igde zayiflayan cok grup var 15 gun içiliyor 5 gun ara yine 15 gun şeklinde devam ediliyor
ben simdilik biraz hafifliyim.carpintim oluyor.nefes alip vermede sikinti yasiyorum.sporun ortasinda yiğılip kaliyorum.sanirim benim bünye sporu sevmiyor.ne tembelim yahuDukan birasi odem atmaya ve yag yakmaya yardimci bi icecek . Zaten yesilcay ile yapiliyor. Hadi bi degisik geldi ama iciyorum ben bi sekilde. Chole ting de o tempoda yapmak zorunda degilsin zaten . Sana uygun sekilde yapabilirsin tabi bi kalp rahatsizligin yoksa . 10 an dinlenme diyorsa sen 20 sn dinlenebilirsin . Mesela ben gunde sadece 1 video yapiyorum leslie ve eliptik bisiklet yaptigim ve cok zorlandigim icin . Bu sekilde de yapabilirsin . Gunde 10 dk da olsa yapmak yine de yardimci olur diye dusunuyor ve umuyorum . Yine de cok zor benim icin diyorsan leslie yapabilirsin. Ama Ben YouTube da gordum inan bizden cok daha kilolu kadinlar benden daha iyi yapiyor chole hareketleritabiki tercih meselesi yine de . Sana iyi gelecek seni Motive edecek bi spor kesinlikle yapmalisin . Yoksa Kilo verdikce sarkarsin (kendisi benim en buyuk fobim olur) .
Kotumu tadi guzel icilebilir diyorlardi kotuyse bende icemem yesil cayi icerken bile zorlaniyorum
kizlar aksama ne yiyecegime karar veremedim.
aksama kıymali yeşil fasülye ve pirinc pilavi var.
acaba sadece yeşil fasülye mi yesem yada yanina bi kutu konserve ton baligi mi yesem.ton baligi 160 gr.
omega 3 kilo vermeye yardimciymis o yüzden bi degsiiklik olsun yiyip diyorum ama fazla mi olur.
öneriniz ne?ha bide salata da yapabilirm ama miktarlari ayarlayamiyorum.
bana kalsa ben hepsini yer kalkarim
saol canim alinti yazi icin.simdilik aksamlari 1 saat yürüyroum amayetmiyor galiba ki durdu kilo verimi.
dukan birasini bi deniyim.ins faydasi olur ödemelrimin atilmasinda.
evet canim öyleymis okudum.ins bize de faydasi olur grupça.
ben simdilik biraz hafifliyim.carpintim oluyor.nefes alip vermede sikinti yasiyorum.sporun ortasinda yiğılip kaliyorum.sanirim benim bünye sporu sevmiyor.ne tembelim yahu
dukan birasini da icebilirim.gibi geliyorum.burnumu kapatir icerim
kizlar aksama ne yiyecegime karar veremedim.
acaba sadece yeşil fasülye mi yesem yada yanina bi kutu konserve ton baligi mi yesem.ton baligi 160 gr.
omega 3 kilo vermeye yardimciymis o yüzden bi degsiiklik olsun yiyip diyorum ama fazla mi olur.
Ben ne zaman tarcınlı bişeyler içsem acıkırım midem kazınır...... diyetisyene söyledim demekki kan şekerini çok düşürüyor dedi 🖒🖒🖒Yol ayrımı konusu benim için
İçilebilir limon alkali birsey ama ne kadarının benim insülin metonolizmamı çalıştırıp çalıştırmayacağını bilmiyorum, emin olmak istiyorum
Belki bazıları bu kadar titizlenme diyebilir onlar da haklılar
Evet canım bu konu da tartışmalı hatta tarçın bile. Kimi yabancı kaynaklarda tarçınlı yada yağlı kahvenin de insülin tetikleyici etkisi olabileceği ve vucudü açlık fazından çıkartabileceği söyleniyor
Her iki görüşe de saygılıyım
Ben kendim tereddüt ettiğim konularda riske girmem yapım bu normalde de.
Bu sebeple içmiyorum içen içebilir bozar ya da bozmaz diyemiyorum o sebeple. Bence herkes kendi optimal faydasını nasıl sağlıyorsa ona göre hareket edebilir bu konuda
kız hepiniz ton baliklı salatada karar kılmışsıniz.caaanim yeşil fasulye yalan olacak desenizeBen olsam koca bir tabak ton balıklı salata yerim:)
aynen canim.ben yerimden kipirdamayi sevmemOncesinde yapmiyoduysan Eger o yuzden bu kadar zorlaniyosundur . Yapa yapa acilacak vucudun . Bende chloe yaptiktan sonra nefes nefese kaliyorum 10 dk da. Chloe çılgın bi hatun
saol.canim.ton baliginin yağını ne yapim.dökim mi yiyim miBolca bi salata yapip Ton baligi ile yiyebilirsin . Salatanon kalorisi ne ki zaten . Az yag koydun mu hic onemli degil salatanin miktari .
kız hepiniz ton baliklı salatada karar kılmışsıniz.caaanim yeşil fasulye yalan olacak desenize
aynen canim.ben yerimden kipirdamayi sevmem
saol.canim.ton baliginin yağını ne yapim.dökim mi yiyim mi
Ton balıklı salata en iyisikizlar aksama ne yiyecegime karar veremedim.
İşte bu zaten konu. Mesela elma ve havuç bazısını acayip tok tutar bazısının midesini kazır. O sebeple oruç fazında emin değilsek fazla maceraya atılmamakta fayda varBen ne zaman tarcınlı bişeyler içsem acıkırım midem kazınır...... diyetisyene söyledim demekki kan şekerini çok düşürüyor dedi 🖒🖒🖒
döktümDok tabiki
ton balikli salata yaptim.ilk defa yiyorum.böyle.Ton balıklı salata en iyisi
İstemiyorsan kıymalı fasülye ve ayran/yoğurt
İşte bu zaten konu. Mesela elma ve havuç bazısını acayip tok tutar bazısının midesini kazır. O sebeple oruç fazında emin değilsek fazla maceraya atılmamakta fayda var
ye canim.afiyet olsun.Ben de ton balıklı salata yicem bu kadar muhabbetin üzerine:)
EeeeevvveeeeeetttttttttYeşil.caylar içiliyor muuuuuuuuuuuuuuuu
döktüm
ton balikli salata yaptim.ilk defa yiyorum.böyle.
yalniz bisey var.kac kutu yicektik
ben salatanin üstüne koydum.ton baligi bitti.salatanin yarisi artti.doymadim bide.bi kutu daha döktüm.salatanin üstüne.
simdi doydum.
acaba hata mi ettim ya.
cok mu yidim
ye canim.afiyet olsun.