- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.141
Kızım bugün oyun hamurları ile oynuyordu bana sana ne yapayım anne dedi... direkt mantı , çikolatalı pasta , poğaça istedimo ruh hepimizde var...
750 ml su
Yesil cay
Maden suyu
Yarim limonun suyu . Yesil cayi 750 ml sicak suda 5 suda demliyoruz sonra kalan malzemeleri ekliyoruz gun icinde iciyoruz hepsini .
Oruç fazında sade kahve iç canım damla sakızlı kahve orucu açtıktan sonra içebilirsinIyı geceler kızlar
18/6
Kahvaltı oncesı damla sakızlı turk kahvesı ıctım sekersız
12.30 13.00 kıymalı yumurta peynır bol yesıllık cay ve 1 avuc fındık yedım bu kahvaltıdan sıkılmaya basladım son 2 gun
16.00 menengıc kahvesı
18.30 19.00 kendı yagında pısmıs tavuk etı 2 kasık haslanmıs bulgur ve ayran dun asırı yurudugum ıcım bugun sadece 20 dk yurudum su 1.5 lt ıctım cunku gercekten canım ıstemedı kendımıde zorlamak ıstemedım.
Kızlar yarın da günlerden yeşil çay günü
Herkes 2 bardak yeşil çay içsin yarın:)
ikisl de uyar banaAslinda dukan birasi da yapabiliriz bi hafta . Ben hic denemedim . Ama yapanlar memmun
Tamamdır varın diyor
Yarın ilk gün yapayım
Baktım rahat gidiyor 1 hafta yaparız
Özel bi uygulama yönetimi var mı 1 hafta yap 3 gün ara vs vs diye
Oruç fazında sade kahve iç canım damla sakızlı kahve orucu açtıktan sonra içebilirsin
Kahvaltına değişiklik getir mutlaka yoğurt +az meyve/kuruyemiş yada yulaf Olabilir
ikisl de uyar bana
Ben Dukan birasını oruç açılış sonrası içerim
Kizlarrrrrrrr
Şaka maka 2 gün kaldı tartiya
Lütfen dikkat
Pazartesi yüzler gülsün
Geçen hafta topikten 23 kilo gitti
Bu hafta hedef 25 :)
Hadi kizar yapabailiirz :)
Valla o kadar spora korkuyorum veremedim diyegerce kuculdugunu hissediyorum karnimin ama ne biliyim . Birde en cok hani kiloda kalsiysak orda duraklar diyorlar da benim 80 85 arasi yillardir . 80 altini en son 2016 da gordum ve simdi daha basindan takilirim diye de korkuyorum .
Yok yok hiç korkma öyle bi gidecek ki sen bile şok olacaksjn:)
saol canim.tereyağli epey bi agir geldi bana.biraz da kokuyor acikcasi ama yag yaktiryormus diye ictim.ins ise yarar.bu aralar duraklamadayim.kirabilmek icin.Tebrikler güzel vermişsin
Daha sonraki postunda midenin rahatsız olduğunu söylemişsin küçülme kaynaklı olabilir demişsin olabilir ama benim görüşüm arka arkaya yediğin dürüm lahmacun ve çiğ köfte rahatsız etmiş olabilir.
yöntemine ve ödülüne saygı duyuyorum ama bence yiyeceksen çok çok yüklenme bir anda
Canım olabilir tabi, çantana badem veya leblebi de atabilirsin
Ay ben tamamen kapı arkasına saklandım o zaman
Kolay gelsin sporda
Afiyet olsun nasıl hissediyorsun?
Ay kızlar bayilcammmm
Manyak chloe bugün 4 video koymuş manyakkkkjjjk
Dort ya bildigij dort 4 yani four
Ama yaptm :)