Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bugun ne yedim
Sabah diyet krep yaptim 4 tane cikti 2 tanesini yedim domates zeytin ve peynir ile toplam 271 kalori
Oglen 1 Armut yedim 144 kalori
Aksam tarhana corbasi , mercimekli patlican soteyi de sabahtan kalan 1 Krebe susi yaptim ustune sarimsakli yogurt toplamda 322 kalori .
Bugunu de 737 kalori ile kapattim.
Dukan birasinin yarisindan fazlasini ictim . Yataga kadar bitircem onu . Diyeti etkilemez bence . 2 saate yakin spor 1.5 LT su kahve cay da ictim .

Bu diyet benim ufkumu genisletti surekli yeni seyler deniyorum 😂😂😂😂

Hanımlar ben bugünü de erken kapattım
Dün 20/4 yapmıştım bugün saat 14 de açtım ve 16.30 sonlandırdım yarın için 18/6 yada 20/4 yapabilirim bakacağım 😊
Bugünkü menü 20/4
13.30: 1 haşlanmış yumurta, 2 kk beyaz peynir,
4 zeytin, 1 Tam ceViz, yeşillik, domates salatalık yeşil çay
Arada Dukan birası içtim ilk defa içiyorum hiç de sevmedim ya ama 2 kupa içtim daha da içemem 🙈
16.30:fırında tavuk, bol çoban salata, 1 kefir
yarına kadar yemek işi bitti
Kahve, su, maden suyu, yeşil çay da içtim
7 kilometre yürüdüm

Dukan birasi fikrini ortaya ben attim ama bende atmaz olaydim diyorum 😂😂 o nasil biseydir allahim . Valla zorla iciyorum . Az da degil ki . 1 LT yapiyo 😱

Günaydın hanimlar 🤗
İlk sayfayi hatta 10 sayfayi okudum azminize hayran oldum gece 3 e kadar aralikli orucu arastirdim aslinda suan benim beslenme seklime uyuyor aralarda atistirmazsam.
81.1 ile bugun basliyorum pazartesi ilk tartim olsun inşallah seker atagi olmaz surdurebilirim 20 kilo verdim ama geri aldim ve kendime olan inancimi yitirdim
İnşallah bu seferde yaparim sizlerin sayesinde
Birazdan su ve kahve icicem ilk hafta adapte olma haftasi olsun spor yapmiycam sonraki hafta baslarim inşallah hadi bakalim saglikli yasam baslasin 💪🏋🤸

O seker ataklari icin bi kac sayfa once alternatifler paylastim . Hem kalorisi dusuk hem lezzetli hemde rafine sekersiz .

Dün geç saatlere kadar pazı yıkayıp doğradım.. kışa börekliklerim hazır :) saplarını biraz önce bir bardak suda kavurur gibi haşladım..100 gr 18 kalori..1 kilo yaptım ..yanında yoğurtla yarısını yedim bile :) mümkün oldukça vücudu yormayacak şekilde beslenmeye çalılıyorum çünki 4.5 güne regl olacağım, şu beslenmeye bile fazla çıkacağından eminim, birde biraz ağır beslensem yandım.. hem türkiyede bu kadar rahat dikkat edebileceğimi zannetmiyorum, malum duyacağım cümleler: rejim sırasımı git evinde yap: rejim yaptığın buysa birde yapmasan ne olacaksın acaba 🤫 iki kez yemek nedir cahilmisin, doktorlar 3 diyor sen ne yapıyorsun 🤪
bugünkü menüm 13:00haşlanmış pazı+yoğurt
Akşama semiz otu yiyeceğim dün yiyemedim.. birde şunuda eklemek istiyorum bu otlar haşlamalar benim çok büyük zevkle yediğim şeyler.. Dün bir teyze dediki ay zayıflamak için tatsız tuzsuz besleniyor yazık :) inandıramadım çok sevdiğime.. ve severek et yiyenlere çok özeniyorum ama eti mecburiyetten sevmeyerek yiyorum haftada bir yada iki haftada bir

Ben hamileyken turkiyeye gitmistik 3 haftada 4.5 Kilo almistim . Doktorum bana sordu geri donunce ne yedin diye adama anlattikca şok oldu 😂 memleket Kilo aldiriyo nett 😂😂😂 ayrica ET konusunda yalniz degilsin 😂 hic sevmiyorum kokusuni alinca icim kalkiyo . Bende sebzeciyim senin gibi 😂 eti bi hamburgerde seviyorum bide kofte olarak yiyorum . Bazi donercilerde bile kokusunu alinca kaciyorum 😂

Sabah kahvaltı misafirlik
Kasar peynirli yumurta
Az simit az ekmek
Ortada ezme gibi bi şey vardı (peynir salça ceviz zeytinyağı sarımsak) bundan cooook yedim
Domates

Öğleden sonra dışarıdaydım 1 dilim pasta saçma sapan

Aksam
Ton balıklı salata

Çok geç girdik siMdi oruç başladı

Sabah kahvaltı misafirlik
Kasar peynirli yumurta
Az simit az ekmek
Ortada ezme gibi bi şey vardı (peynir salça ceviz zeytinyağı sarımsak) bundan cooook yedim
Domates

Öğleden sonra dışarıdaydım 1 dilim pasta saçma sapan

Aksam
Ton balıklı salata

Çok geç girdik siMdi oruç başladı

Bari pasta cikolatali miydi 😂 degilse deymez bence 😂😂😂😂😂😂😂

Merhaba kızlar
16/8
20. gün artık bugün tartılmayı bıraktım küstüm tartıya 1 haftadır aynı kilodayım

Sabah sirkeli su
2 adet avuç içi büyüklüğnde çörek otlu pişi
Sucuklu yumurta 1 kaşık peynir domates salatalık zeytin şekersiz fısıtk ezmesi reçel bol bol çay

sirkeli su

türk kahvesi soda

2 adet tuzlu bisküvi soğuk kahve
16:30
3 adet çiğ köfte marul ayran

Mutfak kapanmıştır

Bol bol yüzdüm

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 salatalıl
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.40
4 içli köfte
Salata
1 kase yoğurt..

3 lt su içildi..
Spor akşam
1 saat dışarda yürüyüş yaptım..

Aslında içli köfte 3 yemeliydim ama çoook acıkmıştım bugün çok bitkinim sabah sporu bile yapamadım.. o yüzden 4 adet yedim...

Valla optional dediği Hic bi video yapmam

Do it everyday var
Abs
Bi de core arms mi ne
Sadece bu 3u

😂😂😂😂 75 e dusuyum bende full program yapcam . Hareketleri yapabiliyorum biraz ama denge de sorun yapiyorum kilodan dolayi hem biraz zayiflayip guclenince daha kolay yaparim diye dusunuyorum . Bide leslie teyzemle aramizda bi bag var birakmaya henuz hazir degilim 😂😂😂

Afiyet olsun nasıl hissediyorsun?

Hafif hissetim gercekten dün😊 Bugün de fena sayılmaz. Zaten normalde yememiz gereken miktar aslında da işte çok yemeye alışınca.

Bugün ateşim var ki ateşim kolay kolay çıkmaz. Korkuttu beni😣 Boğazım da ağrıyor. Acaba nasıl beslensem. Diyet yapmasam mı bir kaç gün diyeceğim ama diyetten daha çok sağlıklı beslenme gibi bence (luppo hariç🤦‍♂️) o yüzden bilemedim.

Hafif hissetim gercekten dün😊 Bugün de fena sayılmaz. Zaten normalde yememiz gereken miktar aslında da işte çok yemeye alışınca.

Bugün ateşim var ki ateşim kolay kolay çıkmaz. Korkuttu beni😣 Boğazım da ağrıyor. Acaba nasıl beslensem. Diyet yapmasam mı bir kaç gün diyeceğim ama diyetten daha çok sağlıklı beslenme gibi bence (luppo hariç🤦‍♂️) o yüzden bilemedim.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

Acılı lahana çorbası yap kendine, çoook iyi gelir.. birde limonlu zencefilli çay ohhh.. çabucak geçsin inşallah

X