-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.061
günaydinGünaydın hanımlar... Gezegen hareketlerinden ötürü vücut şişermiş bu ara
Güne yoğurt & hurma ikilisiyle başladım. Bir süre sonra kahve içtim.
Bulaşık makinem beni dün çok üzdü. Su almıyor!
Servis gelecek maalesef... Bir sürü iş çıkacak bana yine. Vallahi bıktım artık ya
Evet canım tam doyma yok ama dediğin gibi açlıkta yok sadece biraz sabahları erken kaldırıyor o kadar da olsunÇok iyi canım 5 kilo aç kalmadan veriyoruz
Canım kusura bakma gördüm aslında hatta düşündüm ne olabilir diye
Hafif yürüyüş yapsan sıkıntı çıkarıyor mu çıkarmazsa leslie yapabilirsin bence (bazılarında boosted yazıyor onları yapma )
Ben bölgesel farklı farklı kişilerin videolarını yapıyorum ama nedense onları tavsiye edesim gelmedi sıkıntı çıkarır diye
Merhaba
Örnek bi video bırakmak istedim diz sorununu okuyunca.
Low impact yani düşük etkili kardiyoların oturarak hatta yaşlılara bile uygun bir versiyonu.
Düşük etkili ama yüksek yoğunluk yapan kişi kendi hızına göre yavaşlatabilir.
Yan diz hareketleri belki baskı yapabilir onuda yaparken ayarlayabilirsiniz.
Leslinin kol ağırlıklı videoları olabilir bazılarında hoplama, zıplama, sıçrama, yaylanma bol hepside dize zararlı.
Benim yaptığım en hafif 2 mil bu.
Sıçramaları yapmıyorum.
Diğer 2 mil videolarını yapınca dizlerim yanıyor arada fark baya var.
Yer hareketleri çok iyi oluyor ısındıktan sonra dizede yük binmiyor.
Neyse olan olmuş. Pazartesiye kadar çok az yemek yerine yoğurt, ayran,yumurta, peynir,haşlanmış tavuk Bolsalata Bol su tüket biraz da yürüyüş
Afiyet olsun canımSelam kızlar asırı yorgunum...
Bugun 18/7 oldu cunku eve anca gelebıldım avm ye gıtmek zorundaydım kac bın adım attım dıye baktım 16.375 adım atmısım
Kahvaltı oncesı tarcınlı kahve
12.30 13.00 cay kabuklu fındık tereyagına kırılmıs 2 yumurta salatalık peynır
Bol su
19.00 19.30
Tavuklu bamya salata yogurt
20.30 turk kahvesı
Canım çok sevindim bunu duyduğuma. Çünkü düşük karbonhidrat tükettiğin için karnın iniyor, canının istememesi de yiyip yiyip insülinin tetiklenmemesiKızlar merhaba
Sabah. Küçücük bir parca kaşarlı tost çay yanına zeytin yedim
Sonra dışarı çıktık bayağı bir saat yoktum saat 3 gibi 1 türk kahvesi
Akşam 6. Da kuru fasulye ve yoğurt
Kizlar 10 gün fln oldu bu diyete başladım.10 gündür ağzıma 1 tane kremalı bisküvi dışında 1 tane tatlı birşey girmedi.hunharca ekmek yiyen ben çok aza indirdim ama hayatımdan çıkaramadım ne yazık ki .resmen su içmeyi öğrendim.paylasimlariniz beni çok motive ediyor.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.kendimde farkı görmeye başladım.tabi çevremden de farkedenler oldu.bugun kalem etek gömlek giydim önceden olsa göbek kendi bağımsızlığını ilan ediyor olurdu ama şimdi o kadar da sırıtmadı be ya. diyete devam sadece yazmak istedim.
Kutunun boyu önemliMrb kızlar
Bugun sadece saat 20.00 da yemek yedim 24 saat değilse bile 22 saat oruç tuttum.
Aksam
Domates
salatalık
1 kutu kadar beyaz peynir
4,5 zeytin
2 cay
Bugun ip atlayamadım extra sporda yapamadım
Sporları görünce hiç birsey diyemiyorum helal dışında ne yersen yeSelam kızlar. Bugünkü menümü yazmaya geldim.tek öğün seslerdim bugün
13.30
Domatesli biberli kıyma kavurma 2 Dilim ekmek 10 tane yaprak sarma 3 bardak çay.
15.30 3 tane kayısı
2.5 litre su
200 ip atlama
27.000 adım tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canımHerkese iyi geceler..
Menü bildirimi için şimdi vakit bulabildim...
16/8
12.30 : 2 dilim esmer ekmek+tereyağında 2 yumurta +5-6 zeytin+1 dilim kaşar
Ara yok
18.30 : 5-6 adet tavuk nugget +1 kase çoban salata+1 kase yogurt +2-3 dilim karpuz
1 kayısılı form çayı +3 büyük bardak normal çayı +2 litre su
İnşallah hepimiz alacağızHoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ederim hoşbuldummmm ...menülerinizin çoğu harika kizlar masallahiniz var emek verene karşılığını verir Allah.
Canım hoşgeldin , konuyu oku ilk posta bak Katılım kurallarımız orada beklerizMerhaba arkadaslar bende katılmak ıstıyorum ama bı baslayamıyorum diyete
İnsülin tetiklenmiyor yemefikçeEkmek yemiyorum ben simdi valla oyle cok acikmiyorum da psikolojik mi ne bilmiyorum ama onceden 1 ekmek rahat yiyodum
Ay ne ulvi bir günGünaydın kizlarrrŕrrrr
en güzel günler bizlerin olsun
Bugün karbohidrat yememe günüymüş
Hadi göreyim sizleri
Kutlayalım günümüzü:)
Canım uzun süre takılı kaldığımız kilolarda oluyor bu evetGünaydın kızlar ya kilom yine yerinde saymaya başladı ne yapsam
sabah tartıldım 70.6 düne göre +300gr
yemediğim halde neden böyle oldum bilmiyorum sporda var daha ne istiyor bu bedenim
ama bu rakamın altına uzun yıllardır inemedim acaba onyüzden mi yavaşladı herşey
Canım süper rakam 5 kiloGünaydın kızlar bugün aralıklı oruca başlayalı tam 1 ay oldu veeee 5 kilo verdim cok mutluyum motivasyonum biraz düşmüştü bu sonuç bana cok iyi geldi.
Sabah menüm
2 yumurta
1cevuz
Peynir
Yeşil zeytin
Nane
Domates salatalık
Yeşilliklerin üzerine bol limon ve pul biber ekliyorum güzel oluyor
İcecek olarak yeşil çay
Akşamda semizotlu yeşil mercimekli yoğurtlu salata yiyecegim
Günaydın kızlar bugün 20 dk kardiyo 1 saat trampolin yaptım ama bende bittim eğer kendimi yorgun hissetmezsem akşam 7 gibi eliptik yapmayı düşünüyorum
Yarın eşimin doğum günü 18 senelik evliliğimde ilk defa bu sene yanında olacağız çocuklarımla onun için biraz hazırlık yapacağım yarın biraz karbonhidrat ağırlıklı bir gün geçirebilirim şimdi neden diye merak edenler için ben her sene temmuzda izine giderdim çocuklarla ve eşimin doğum gününü tlf kutlardım bu sene virüsten dolayı izine gitmiyorum bir doğum gününü hakettiğini düşünüyorum
Kolay gelsin canımGünYdınnn saat şu an 10:20.. limonum sıkıldı içildi, kahvemi içtim spora gidiyorum.. akşama yazarım,. Herkese bol eksili günlerrr
Haydi başarılargünaydin.
bugün ilk defa kilomu bildirip başlıyorum.
88.2
ins burdan hedef kiloma inip öyle ayrilirim.
hedefim 65 kilo.
Cnm şimdi baktimda ceyrek ekmek yediğimi yazmayı unutmuşumAfiyet olsun canım
Canım çok sevindim bunu duyduğuma. Çünkü düşük karbonhidrat tükettiğin için karnın iniyor, canının istememesi de yiyip yiyip insülinin tetiklenmemesi
Kutunun boyu önemliküçük ise çok az
Sporları görünce hiç birsey diyemiyorum helal dışında ne yersen ye
Afiyet olsun canım
İnşallah hepimiz alacağız
Canım hoşgeldin , konuyu oku ilk posta bak Katılım kurallarımız orada bekleriz
Bonus canım hoşgeldin bunlar da benden sana canım
Katkın için teşekkürler ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
İnsülin tetiklenmiyor yemefikçe
Bir süre sonra eskisi gibi çok acıkma da olmayacak
Ay ne ulvi bir gün
Bilmiyordum böyle bir gün olduğunu
Evren bize mesaj yolluyoooooo
Canım uzun süre takılı kaldığımız kilolarda oluyor bu evet
Biraz sabır birde spor da yaptığın için kas alıyor da olabilirsin bence sadece tartıya odaklanma
Canım süper rakam 5 kilo
Tebrik ederim darısı bu ayki sonuca
bir gün bir öğünden bir şey olmaz
Kolay gelsin canım ❤
Haydi başarılar
Bende de hedef 65
regli yakın mı ?Bende bugun bir sislik var anlatamam karnim davul gibi oldu ellerim falan da acayip sisti . Belki havalardandir bilemiyorum ama efsane sistim
Afiyet olsun canım
Canım çok sevindim bunu duyduğuma. Çünkü düşük karbonhidrat tükettiğin için karnın iniyor, canının istememesi de yiyip yiyip insülinin tetiklenmemesi
Kutunun boyu önemliküçük ise çok az
Sporları görünce hiç birsey diyemiyorum helal dışında ne yersen ye
Afiyet olsun canım
İnşallah hepimiz alacağız
Canım hoşgeldin , konuyu oku ilk posta bak Katılım kurallarımız orada bekleriz
Bonus canım hoşgeldin bunlar da benden sana canım
Katkın için teşekkürler
İnsülin tetiklenmiyor yemefikçe
Bir süre sonra eskisi gibi çok acıkma da olmayacak
Ay ne ulvi bir gün
Bilmiyordum böyle bir gün olduğunu
Evren bize mesaj yolluyoooooo
Canım uzun süre takılı kaldığımız kilolarda oluyor bu evet
Biraz sabır birde spor da yaptığın için kas alıyor da olabilirsin bence sadece tartıya odaklanma
Canım süper rakam 5 kilo
Tebrik ederim darısı bu ayki sonuca
bir gün bir öğünden bir şey olmaz
Kolay gelsin canım
Haydi başarılar
Bende de hedef 65
regli yakın mı ?
Aslında bugün yumurta çatlama günüm ağrım var halsizim v.s.Acaba adet günün mu yaklaştı? Genelde yaklaşınca birkaç gün daha sis oluyor karin buda kiloyu etkiliyor olabilir
Fikir süper ben uyarimKizlarrrrrr
Bugün karbonhidrat yokkkkkkkkk
Herkes dikkkat etsinnnnnnn
Yarın da baska Bi gün ilan etcez
Yeşil çay günü mesela
Şekersiz gün mesela
Yürüyüş günü mesela
Ahahhaah
Onun şişkinliğidir canım , sanırım havalardan etkileniyoruz kime sorsam regli gecikmesi var bende de öyleBugun 3. Gunu reglimin . Ama kesildi bu ay baya baya azalma oldu eskisine Göre
Dinçer güner i takip et canım...günaydin
gercekten öyle bisey mi var.ben 5 gündür hep şişim.ac kalmama ragmen +1seyrediyorum.bide gün icinde ictigim sular vücudumda kaliyor.kücük tuvaletim gelmiyor.
ne zaman gececek acaba bu durum?