-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.021
sende hosgeldin canim.bende yeniyim burdaMerhabalar. Kendimi kisaca tanıtmak isterim. 5 yıl önce 13.takim cuma zayiflama grubunda 16 kilo vermiştim. Zamanla elbette fazlasiyla aldim. 38 yasinda 2 çocuk annesiyim. Bakmayin yasima çocuklarım üniversiteli:)) sabahtan aksaa kadar oturarak çalışıyorum. Troidim yavas çalışıyor. En son 3 hafta kadar önce 77 ye dayanmisti kilom. Hedefim 60 ı görmek. Suanki kilomu bilmiyorum tartim bozuldukendimce aralikli oruc yapiyorken size rastladim. Musade ederseniz araniza katilmak isterim. Kendimi kararli ve hazir hissediyorum.... artik gercekten zayiflamaliyim.. inşallah sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız yaniniza benide alarak
hosbulduk canimHoşgeldin canım
Ekmek ve dondurma biraz fazla olmuş canım ama alttaki mesajda gördüm bir aydır yemiyormuşsun o zaman telafi edilebilir
Çok güzel kilo vereceksin canım bu hafta protein yaksın yağları
Hoşgeldin canım umarım hedef kilona ulaşırsın
Çok güzel canım
Afiyet olsun canım ayyyy bugün çoğunlukla yeşil fasulye yemiş canım çekti
Ayyyy 69 u görmek isteyen o kadar çok kişi var ki
Bende sirkeli su içiyorum tatlı isteğimi kessin diyeKızlar bu belli saatten sonra yeme olayını kestiğimiz de detox suyu içsek sorun olur mu misal tarçın maydonoz veya limonlu gibi
dikkat ederim gülüm sağolCanım akşam protein alsaydın daha iyi olurdu acıkmazsın 🖒🖒
10: 1 yumurta, salatalık, domates, lor peyniri, 2 dilim ekmek (kendim yaptım küçük dilimli ve hafif)
Türk kahvesi
15: 1 hurma, yarım ceviz, 4 badem
19: kıymalı sebzeli yemek, 6 kaşık sanırım
Bugün iyiydi aslında. Ta ki eşim markete gidene kadar4 günümü heba ettim. Kaç gündür dolaptaki nutellaya direnen ben, luppo yedim. Çok güzelmiş dayanamadım yine yine yedim.
Pazartesiye kadar 3 gün çook az yiyeceğim bari eksiye inmesem de artı görmeyeyim. 58 üstüne çıkmayayım yeter.
yesa sana bir şey sormuştum geçenlerde çok yorum olunca arada kaynadı sanırım göremedin canım ya da yazdıysan ben cevabı göremedim. Dizlerim baya problemli de dizlere yük bindirmeyen var mı bildiğin video vs? Başka bilen arkadaşlar da yazabilir
bende öyle ekmeğe düşkünüm bağımlılık gibi birşey bence ekmekle her şeyi yiye yiye yemeklerin tadını unuttum sade ekmeksiz de lezzetli olduğunu fark ettim ben zeytinyağı tuketemiyorum çok kokuyor demir gibi kaç marka denedik eşim özel getirtti en güzel yağı kullanamiyorum yeme kültürümüz ne kadar bozulmuş ağız tadimiz bile yerlerde abur cubur katkılı paketli herşey maalesefKızlar merhaba
Sabah. Küçücük bir parca kaşarlı tost çay yanına zeytin yedim
Sonra dışarı çıktık bayağı bir saat yoktum saat 3 gibi 1 türk kahvesi
Akşam 6. Da kuru fasulye ve yoğurt
Kizlar 10 gün fln oldu bu diyete başladım.10 gündür ağzıma 1 tane kremalı bisküvi dışında 1 tane tatlı birşey girmedi.hunharca ekmek yiyen ben çok aza indirdim ama hayatımdan çıkaramadım ne yazık ki .resmen su içmeyi öğrendim.paylasimlariniz beni çok motive ediyor.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.kendimde farkı görmeye başladım.tabi çevremden de farkedenler oldu.bugun kalem etek gömlek giydim önceden olsa göbek kendi bağımsızlığını ilan ediyor olurdu ama şimdi o kadar da sırıtmadı be ya. diyete devam sadece yazmak istedim.
Kızlar bu belli saatten sonra yeme olayını kestiğimiz de detox suyu içsek sorun olur mu misal tarçın maydonoz veya limonlu gibi
A Amanedenolmuyo bugün rest günü ilan ettim cooook gec girdim eve buna ek olaeak tüm gun ofisteydim
Yarın devam :)
bende öyle ekmeğe düşkünüm bağımlılık gibi birşey bence ekmekle her şeyi yiye yiye yemeklerin tadını unuttum sade ekmeksiz de lezzetli olduğunu fark ettim ben zeytinyağı tuketemiyorum çok kokuyor demir gibi kaç marka denedik eşim özel getirtti en güzel yağı kullanamiyorum yeme kültürümüz ne kadar bozulmuş ağız tadimiz bile yerlerde abur cubur katkılı paketli herşey maalesef
10: 1 yumurta, salatalık, domates, lor peyniri, 2 dilim ekmek (kendim yaptım küçük dilimli ve hafif)
Türk kahvesi
15: 1 hurma, yarım ceviz, 4 badem
19: kıymalı sebzeli yemek, 6 kaşık sanırım
Bugün iyiydi aslında. Ta ki eşim markete gidene kadar4 günümü heba ettim. Kaç gündür dolaptaki nutellaya direnen ben, luppo yedim. Çok güzelmiş dayanamadım yine yine yedim.
Pazartesiye kadar 3 gün çook az yiyeceğim bari eksiye inmesem de artı görmeyeyim. 58 üstüne çıkmayayım yeter.
yesa sana bir şey sormuştum geçenlerde çok yorum olunca arada kaynadı sanırım göremedin canım ya da yazdıysan ben cevabı göremedim. Dizlerim baya problemli de dizlere yük bindirmeyen var mı bildiğin video vs? Başka bilen arkadaşlar da yazabilir
Bende haşlanmış yumurtayı mutlaka zeytinyağı dökerek yerim az da olsa biber karabiber mutlaka eklerim ekmek zaten ev yapımı incecik sokaktakiler sünger gibi içine ne koyduğunu bildiğin içi çok kabarmamış lifli ekmek tok tutuyor incecik bir dilimi bileOfff zeytin yagi yenmez mi kahvaltida icine kekik pul biber koyup sicak ekmegi banip banip yiyceksin , derdim diyette olmasaydim . Ekmeksiz doymuyorum bi bahane bence de . Cunku bende oyle saniyodum ama ekmeksiz doyuluyomus . Ben bi tek haslanmis yumurtayi ekmeksiz diyince cikariyorum . Cok denedim olmadi bende omlet yapiyorum simdi . Ekmek guzel sey Kabul ama gereksiz yani
Bende haşlanmış yumurtayı mutlaka zeytinyağı dökerek yerim az da olsa biber karabiber mutlaka eklerim ekmek zaten ev yapımı incecik sokaktakiler sünger gibi içine ne koyduğunu bildiğin içi çok kabarmamış lifli ekmek tok tutuyor incecik bir dilimi bile
Canım 22 saate göre çok az olmamış mıMrb kızlar
Bugun sadece saat 20.00 da yemek yedim 24 saat değilse bile 22 saat oruç tuttum.
Aksam
Domates
salatalık
1 kutu kadar beyaz peynir
4,5 zeytin
2 cay
Bugun ip atlayamadım extra sporda yapamadım
Allah ım adıma bak 27.000Selam kızlar. Bugünkü menümü yazmaya geldim.tek öğün seslerdim bugün
13.30
Domatesli biberli kıyma kavurma 2 Dilim ekmek 10 tane yaprak sarma 3 bardak çay.
15.30 3 tane kayısı
2.5 litre su
200 ip atlama
27.000 adım tempolu yürüyüş
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaslar bende katılmak ıstıyorum ama bı baslayamıyorum diyete
Ben her öğün de bir ekmek yer gece de yer öyle yatardımEkmek yemiyorum ben simdi valla oyle cok acikmiyorum da psikolojik mi ne bilmiyorum ama onceden 1 ekmek rahat yiyodum