- 5 Kasım 2009
- 328
- 272
- 37
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #12.341
Birkaç kilodan sonra duruyor kilo verme..o yüzden bu yöntemi bıraktım bana uymadı maalesefPazartesi 55.5 iken Persembe gunu 55.2 olmusum. Bu ne yaa. 20-4 yapiyorum bi de. Maksimum aldigim kalori 800-900 arasi. Allah bana sabir versin.
acilmiş mi haberiniz varmi ?Buradan mı devam edeceksiniz ?
Yeni bir grup açılır mı ?
acilmiş mi haberiniz varmi ?
Bende geldim haydi başlayalım :)Hicbirsey yemedim dun. Sabah 55.5 olmusum. Bugun bir gunluk omad versiyonu ile baslayacagim. Saat 12 gibi yogurt ve 50 gram kadar et var onlari tuketip yarin kahvalti ve oglen yemegi yiyecegim. Hadi bakalimm
Merhaba regl olunca metabolizma daha da hızlanıyor aslında. Ben de dört gözle bekliyorumPazar gunu toplu yemek oldugu icin bir miktar kacirdim. Pazartesi bugun de regl oldum. Bugun cok cok az yemek yedim. Anca 600 kaloridir. Bakalim bu sis karinla kac gelecegim sabah. Cumartesi sabah 53.6 yi gormustum ne guzle ya. Regl olunca duruyor mu kilo verme??
Ben dun yeniden basladim ama acilisi uc gunluk orucla yapiyorum. Bilmiyorum odem evet ama en azindan baslangic motivasyonu oluyor. Haftasonu cok kacirdigim icin 55 olmustum. Bugun (sali) aclik orucunun ikinci gunu. 53.6 olmusum. 72 saat olmasi icin carsamba gece ikide yemem lazim cunku pazar o saate kadar tikinmistimama persembe oglen salata ile acarim herhalde orucu. Bayrama cok az kaldi. 51 olmak istiyorum. O dokuz gunde zaten en az minimum iki kilo alirim. Hedefim 51-53 bandinda gezinmek. Simdi yiyince hemen 55 oluyorum. Hadi bakalim
Sıvı beslenmelisiniz katı gıda ile başlarsanız iç organlar yorulur.soyle düşünün 5 gün hasta yatmış birine 6.gun kalk bütün evi temizle diyorsun...ay zırt pırt tartılıyorum. 52.8 olmusum. yarın sabah sonu üç günlük orucun. ilk ne yiyeceğim hiç bilmiyorum. bakalım yemeye baslayınca kacını geri alacagım
Aynen cok iyi olurBende aralıklı oruç yapıyorum yeni bi grup kurulsa tablolu her hafta tartı atsak çok güzel olur
Aynen cok iyi olur