- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.841
benimde aklımda bu var , cuma randevum var bunu bi konuşayım diyetisyenimle sabah kahvaltıyı biraz daha zengin tutalım arayı kaldıralım diyeyimO halde sabah biraz daha fazla yiyebiliyorsanız ara yapmamak daha mantıklı. Tabi herkesin bünyesine göre :)
Aynı konularda uzmanların birbirinden farklı görüşleri olabiliyor. Ama aralıklı oruç olarak bahsettiğimiz belirli bir yöntem. Nasıl olması gerektiği belli. Yabancı kaynakları tararsanız yardımcı olabilir. Şuan bazı kesimlerce yanlış uygulandığını düşünüyorumValla ben online diyetisyen ile çalıştım
Aralıklı diyet için menü oluşturdu onda da vardı ara öğün
Bilemedim valla
Kolay gelsinbenimde aklımda bu var , cuma randevum var bunu bi konuşayım diyetisyenimle sabah kahvaltıyı biraz daha zengin tutalım arayı kaldıralım diyeyim
Aynı konularda uzmanların birbirinden farklı görüşleri olabiliyor. Ama aralıklı oruç olarak bahsettiğimiz belirli bir yöntem. Nasıl olması gerektiği belli. Yabancı kaynakları tararsanız yardımcı olabilir. Şuan bazı kesimlerce yanlış uygulandığını düşünüyorum
Aslında 10 kilo verdim ama bu süreçte aralıklı orucu bıraktığım da oldu. Öğünlerimi de çok sıkı tutmadım yani. Yemekle beraber tatlı yediğim çok oldu. Zaten 3-4 ay olmuştur başlayalı. 2 kiloyu geri aldım. Şimdi tekrar düzene soktum. Spor yapmaya çalıştım ama 10 günü geçmemiştirEjderha Dovmeli Kiz merak ettim ne kadar kilo verdiniz spor yaptınız mı ?
Adaptasyon süreci için öneriliyor diye biliyorum. Birden alışkanlıkları değiştirmemek adına. Elbette herkes nasıl memnunsa öyle yapmalı :)Şimdi yabancı kaynakları taradım daha da tararim
3 ana öğün diyen de var ( 2 tanesi moderate demiş orta karar. 1 tanesi daha yoğun demiş)
2 ana 1 ara öğün deyip onda da meyve öneren olmuş
Yani 8 saatlik beslenme penceresi için bir sürü opsiyon sunulmuş
Ama 16 saat orucuz onda hemfikiriz:)
teşekkür ederimmmKolay gelsin
Tamam canım bende başlayayım 30 dk leslie yaprım sonra bunu link atabilir misinHer günün farklı canım bugün 2 video vardı
Biri 13 dk sanırım
Diğeri 10 dk ydi
Ben kızıma vermek için değil kendim için aldımben kızıma ne zaman cicibebe versem küçükken hep kusmuştu.... herkes veriyor dur bende vereyim dedim ama hep çıkardı sonra pes etmiştim... halbuki ben bayılıyorum tadı çok güzel
Tamam canım bende başlayayım 30 dk leslie yaprım sonra bunu link atabilir misin
Ben kızıma vermek için değil kendim için aldım
1 paketi 1 litre kolayla beraber yer bitirirdim
A bilmiyordum bak çok ilginç geldi hemen araştırayım olabilirbugün benim de açlık ataklarım var regli tarih olarak çok yaklaştı ama hiç bir belirti yok... normalde şuan gögüs ağrılarım olması lazımdı ama hiç bir şişlik ağrı yok .. sadece yeme ataklarım var... zaten gögüs şişliklerimizin en büyük nedeni o ay içerisinde tükettiğimiz karbonhidratlarmış o yüzden gögüs çok şişermiş.. acaba bu ay diyete başlayınca karbonhidrat tüketmeyince ağrımda ondan mı olmadı ...
Merhabalar. Ben de bir süredir bu şekilde besleniyorum. Önce 18-6 ile başlamıştım ama şuan 21-3 veya 22-2 oluyor genelde. Kendimi zorlamıyorum, bana böyle iyi geldi. Sadece zayıflama amacı ile yapmadığım için bazen tatlı, ekmek vb çok kaçırıyorum. O zaman kilo almasam da veremiyorum. Bu da bir şey benim için :)
Sayfa çok fazla olduğu için elbette okuyamadım, o yüzden konuşuldu mu bilmiyorum. Bu beslenme biçiminde ara öğün yok. Yalnızca 2 öğün yeniyor. Vücuda farklı zamanlarda ne kadar yiyecek girerse kan şekeri o kadar dalgalanıyor. Oysa ki amaç kan şekerini belli bir dengede tutmak. Hatta bunun bir sonraki adımı olarak günde 1 beslenmeye geçenler var. Ancak kadınlar için pek uygun bulunmuyor.
Ülkemizde yeni yeni yayıldığı için yanlış bilgi de çok oluyor. Bence 2 öğün olması zayıflamaya da katkı sağlıyor. Bilmeyenler varsa söylemek istedim. Ha biz biliyoruz ama bu şekilde yapmak istiyoruz diyorsanız başka tabi :)
Bende begeniyorum . Hem hafif hem lezzetlisayfadaki ismi takibe aldım hemen..çok güzel tarifleri var gerçekten..
Hoş buldumA bilmiyordum bak çok ilginç geldi hemen araştırayım olabilir
Merhaba hoşgeldiniz
Evet normalde ara öğün yaptıkça insülin ile oynadığımız için yapılmaması gerekli. Bunu yazdım bir iki yerde de ne kadar ara öğün olursa bu mekanizma ile oynadığımızı,
fakat burada herkesin düzeni bünyesi bu işe başlangıç kilosu ve aşaması Farklı. O sebeple ilk etapta oruç saatlerine basit karbonhidratları azaltmaya odaklanıyoruz, zamanla herkes maksimum fayda sağladığı şekilde ilerleyebilir
Katkınız için çok teşekkürler ve tebrik ediyorum verdiğiniz kilolar için
73 le başladım canım şuan 70
Ben doğum kilolarımı verip 57 ye kadar inmiştim sonrası ekmek cola fast food sakatat cicibebe derken tekrar 75 e çıkmıştım
Aynen öyle bir anda olmuyorHoş buldum ☺ Tabi birden alışkanlıkları değiştirmemek lazım. İlk sayfada görünce yazma ihtiyacı hissettim.
Teşekkür ederim. Siz çok güzel vermişsiniz, böyle devam edersiniz umarım
Canım menün güzel de 2 saat mi yürüyeceksin ?slm
13:00 3 kaşık lor peynir çorekotlu, 6 zeytin, maydanoz, salatalik, domates, 1 dilim ekmek
14:00 şekersiz Türk kahvesi
15:00 yarım şeftali
17:00 mercimek çorba, börülce haşlama, salata, yogurt
3 litre su, dukkan birasi siyah cay tukettim
saat 19:00 den 21:00 e kadar yürüyüş