- 7 Ocak 2018
- 27.374
- 79.558
- 35
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.821
Ayyyyy yeme tarzımız aynıymışşşşOooo kola deme bana gunde 2 litre kola ocen biriydim ben .. uyanir uyanmaz kola icen ac karna. Sanirsam psikolojik sorunlarim vardisaka bir yana en fena bagimlilik kola bagimliligi . Cikolatanin yerine bisi koyabiliyosun ama kola oyle degil .
Ahhhh canım o depresiflik hali açlıktandırİste geldim burdayım ben bu iste ustayim
Canım iki gündür bi halsizlik var sorma adet de olacağım depresif bir ruh hali içindeyim
Sen naptin eve geçtin dimi teyze seni sabote ediyor bayrama az kaldiiii gidicek o kilolar
Ahhh bu annelerAyyyyy yeme tarzımız aynıymışşşş
Ahhhh canım o depresiflik hali açlıktandır
İyiyim canım evdeyim kız hiç sorma annem kızımı tembihliyor bak annen az yerse bana haber ver diye
Ayyyyy yeme tarzımız aynıymışşşş
Ahhhh canım o depresiflik hali açlıktandır
İyiyim canım evdeyim kız hiç sorma annem kızımı tembihliyor bak annen az yerse bana haber ver diye
sayfadaki ismi takibe aldım hemen..3 tane daha kolay atistirmalik tarifi ve 1 minnak top 30 kalori .
ptesi sabah bende de aynı durum oldu.. geçen haftanın güncel kilosundan tam 600 gr fazlalık vardı. moralim bozulmuştu. ama wc problemim çözülünce nerdeyse 1 kg indi tartı..En son 68.600 idim bu sabah kalkınca tartıldım ( yapmamam gerk evet) 69.200.. dünkü nutella olamaz tabiki , ne olabilir bu 0,6kg sebebi ?
Afiyet olsun şimdidenben de menümü yazayım belli zaten :)
sabah 10:00
peynirli yumurta
zeytin
peynir çeşitleri
ev yapımı pogacanın yarısı
ara 13:00
8 kiraz
3 kayısı
ara 15:00
1 bardak kefir
aksam 17:00
1 köfte
bol salata
ayran
veeeeeeeeeeeeeeee
KAPANIŞŞŞŞŞ
yarın kaçta açarsam artık :)
Afiyet olsun şimdiden
1 köfte yetecek mi
73 le başladım canım şuan 70O yuzden burdayiz yagerce sen kac kilosun bilmiyorum ama ben en son 85 dim suan regl den dolayi tartiya bakmiyorum bile bekliyorum fazla cikicak
Kaç dakika sürüyor canım
evet benim diyetisyenimde söyledi arada minik ara olmaması lazım dedi .. ama ben dayanamam diye istedim oda kefir ve badem verdi.... aslında sabah kahvaltısı iki yumurta yiyince ara istemiyorum ama tek yumurta yiyince ara ihtiyacı duyuyorum...Merhabalar. Ben de bir süredir bu şekilde besleniyorum. Önce 18-6 ile başlamıştım ama şuan 21-3 veya 22-2 oluyor genelde. Kendimi zorlamıyorum, bana böyle iyi geldi. Sadece zayıflama amacı ile yapmadığım için bazen tatlı, ekmek vb çok kaçırıyorum. O zaman kilo almasam da veremiyorum. Bu da bir şey benim için :)
Sayfa çok fazla olduğu için elbette okuyamadım, o yüzden konuşuldu mu bilmiyorum. Bu beslenme biçiminde ara öğün yok. Yalnızca 2 öğün yeniyor. Vücuda farklı zamanlarda ne kadar yiyecek girerse kan şekeri o kadar dalgalanıyor. Oysa ki amaç kan şekerini belli bir dengede tutmak. Hatta bunun bir sonraki adımı olarak günde 1 beslenmeye geçenler var. Ancak kadınlar için pek uygun bulunmuyor.
Ülkemizde yeni yeni yayıldığı için yanlış bilgi de çok oluyor. Bence 2 öğün olması zayıflamaya da katkı sağlıyor. Bilmeyenler varsa söylemek istedim. Ha biz biliyoruz ama bu şekilde yapmak istiyoruz diyorsanız başka tabi :)
Kaç dakika sürüyor canım
ben kızıma ne zaman cicibebe versem küçükken hep kusmuştu.... herkes veriyor dur bende vereyim dedim ama hep çıkardı sonra pes etmiştim... halbuki ben bayılıyorum tadı çok güzel73 le başladım canım şuan 70
Ben doğum kilolarımı verip 57 ye kadar inmiştim sonrası ekmek cola fast food sakatat cicibebe derken tekrar 75 e çıkmıştım
Merhabalar. Ben de bir süredir bu şekilde besleniyorum. Önce 18-6 ile başlamıştım ama şuan 21-3 veya 22-2 oluyor genelde. Kendimi zorlamıyorum, bana böyle iyi geldi. Sadece zayıflama amacı ile yapmadığım için bazen tatlı, ekmek vb çok kaçırıyorum. O zaman kilo almasam da veremiyorum. Bu da bir şey benim için :)
Sayfa çok fazla olduğu için elbette okuyamadım, o yüzden konuşuldu mu bilmiyorum. Bu beslenme biçiminde ara öğün yok. Yalnızca 2 öğün yeniyor. Vücuda farklı zamanlarda ne kadar yiyecek girerse kan şekeri o kadar dalgalanıyor. Oysa ki amaç kan şekerini belli bir dengede tutmak. Hatta bunun bir sonraki adımı olarak günde 1 beslenmeye geçenler var. Ancak kadınlar için pek uygun bulunmuyor.
Ülkemizde yeni yeni yayıldığı için yanlış bilgi de çok oluyor. Bence 2 öğün olması zayıflamaya da katkı sağlıyor. Bilmeyenler varsa söylemek istedim. Ha biz biliyoruz ama bu şekilde yapmak istiyoruz diyorsanız başka tabi :)
O halde sabah biraz daha fazla yiyebiliyorsanız ara yapmamak daha mantıklı. Tabi herkesin bünyesine göre :)evet benim diyetisyenimde söyledi arada minik ara olmaması lazım dedi .. ama ben dayanamam diye istedim oda kefir ve badem verdi.... aslında sabah kahvaltısı iki yumurta yiyince ara istemiyorum ama tek yumurta yiyince ara ihtiyacı duyuyorum...