- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.721
Yok ablacım fırında.Menü iyi sadece biraz daha protein olabilirdi ilave ( bu Dukan birası protein içeriyor mu bilmiyorum ) yada lor peynir miktarı artabilirdi
menü de spor dakarnıyarık kızartılmamıştı diye hatırlıyorum
Pan kek
Karnıyarık kızartma değil dimi ?
canım sen de menülere biraz yoğurt vs eklesen hem tok tutar hem kilo vermeye yardımcı
MenüMerhabalar,
12.00 bir kupa sade nescafe
12.50. 1 YK zeytinyağı ile yapılmış hindi füme ki omlet, birer domates-salatalik,10 zeytin, light peynir, 3 yeşil biber
16.50. Bir tabak zeytinyağlı türlü, üç yemek kaşığı yoğurt
17.15. Bir kupa kiraz sapı çayı
17.50. Üç âdet gün kurusu
19.30. 100 gram ton balığı, büyük porsiyon yeşil salata
Bence yapma. 24 saat sonunda saldırı moduna geçebilirsiniyi aksamlar kızlar bugun hiç diyet yapmadığım gibi üstüne üstelik çok yemek yedim yarın 24 saatlık oruca girecem toparlamak adına
500 defa ip atladım balkonda, niyetimden 20 dk da bölgesel egzersiz yapmak var
Yarın iyi bir menü bekliyoruz o zamanBugun kotu beslendim
12de klasik kahvalti ama 6dan once yedim yemegimi patatesli tavuk yemegi ve makarna yedim
Ustune tatli yedim
Spor yok
Karnim sisti
Regl mahvetti
Yarin düzeltmem lazim kendimi
Menüafiyet olsun
Biraz da yürüyüş olsa
Menü iyi sadece biraz daha protein olabilirdi ilave ( bu Dukan birası protein içeriyor mu bilmiyorum ) yada lor peynir miktarı artabilirdi
evet proteine biraz daha dikkat edicem. Dukkan birasi 2 tatli yesil cay 750 ml suyla demleniyor icine yarim limon 1 sisede soda ilave ediliyor yani proteinli bisey degil detox aslinda
Ayyyyy aynıymışızzzzzz yaaaaa bende ne yemekler yerim ama burda söylemeyeyim3 ogun Bürger King yiyebilecek potansiyele sahip bi insanim ve asla 1 taneyle doymuyodumesimle Burger king e gittigimizde 2 tane buyuk wooper buyuk patates kola ustune bide esimin bitiremedigini yiyodum bosanda semerini ye derler adama ama bu sefer kendimi kontrol etcem 3 tane yemicem aslinda bendeki istahi dusununce cok da kilo almamisim diyorum
3 ogun Bürger King yiyebilecek potansiyele sahip bi insanim ve asla 1 taneyle doymuyodumesimle Burger king e gittigimizde 2 tane buyuk wooper buyuk patates kola ustune bide esimin bitiremedigini yiyodum bosanda semerini ye derler adama ama bu sefer kendimi kontrol etcem 3 tane yemicem aslinda bendeki istahi dusununce cok da kilo almamisim diyorum
Leslie candır evcimenlereYaa çok istiyorum yürüyüş yapmak ama ben aşırı evcimen bı insanim, markete bile zorla cikiyorum hiç sevmiyorum evden ayrılmayı. Sırf o yüzden koşu bandı almak istiyodum ama onu da alamıyorum şuan ☹
Ya gördüğüm kadarıyla 2-3 kg veriliyormuş ben de şu 80 li rakamlardan kurtulurum diye denemek istedim açıkçası. Yediğim az olmaz mı kıvranıyorum şu an
Ahh benim yediklerimi bir bilseniz kıtlıktan çıkmış bu kadın derdiniz.Ben de öyleyim. Çok iyi yerimEşimin 2 hatta 3 katı yerim. Hep bana en az 100 kilo olmalıydın bu kadar yemeye der Gerçekten de öyle. Tabi şu an öyle değil yanlış anlaşılmasın blondeaddict
Yahu bir soslu fistigim var neyim var baska yag seker ekmek cikolata cips kola hepsini kestik iclerinde en saglikli soslu fistikdi onu aldimAfiyet olsun canım bayılıyorum senin detoks suları çorbalarına ya ne güzel uyduruveriyorsun❤
Tamamen insülin salgısı ile ilgili bu konu maalesef
Bu tür basit karbonhidrat içeren yiyecekler yedikçe yedirtiyor bu arada ben de bayılırım çok severim ve yerdim.
Zamanla aralıklı oruca gerçekten adapte oldukça o his gidecek inşallah eskisi kadar istemeyecek canın
Helal
Afiyet olsun canım soslu fıstık zaman içinde normal ceviz vs ye dönecektir
Aynen -100 süper
Tutmaz ki o istersen 10 tane ye
Acıktırır normal olarak
Bisküvi de aynı şeyi yapacak maalesef bununla ilgili ayrı bir post yazacağım
Kolay gelsin
Ay ben dayanamam bu tür detokslara
Bekliyorum yorumlarını
Ben yemek secmem pek herseyi de istahla yerdim . ben evlendigimde 66 Kilo falandim . 1 sene sonra ise 90Ayyyyy aynıymışızzzzzz yaaaaa bende ne yemekler yerim ama burda söylemeyeyim
Ben de öyleyim. Çok iyi yerimEşimin 2 hatta 3 katı yerim. Hep bana en az 100 kilo olmalıydın bu kadar yemeye der Gerçekten de öyle. Tabi şu an öyle değil yanlış anlaşılmasın blondeaddict
yedimvallahi yedim yapma capo çok pişman olacaksın diye diye 1 kaşık nutellayı ekmeğe sürüp yedim
Kendime bu yüzden çok kzııyorum, önümde pastalar börekler varken hayır diyebiliyorum, bu ne şimdi ? Hemde bu saatte !?
yedimvallahi yedim yapma capo çok pişman olacaksın diye diye 1 kaşık nutellayı ekmeğe sürüp yedim
Kendime bu yüzden çok kzııyorum, önümde pastalar börekler varken hayır diyebiliyorum, bu ne şimdi ? Hemde bu saatte !?