- 5 Şubat 2018
- 975
- 2.625
- 37
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.681
Valla ben öyle çoook hareketli sporlar yapamıyorum tai chi filan nefes alıp verip sakin sporlar taraftarıyım gilbert hastalığım varBu kadin normal degil ya . 11 dk lik videosunu yaptim karnimda nasil agri oldu . Acayip calistiriyo .
Valla ben öyle çoook hareketli sporlar yapamıyorum tai chi filan nefes alıp verip sakin sporlar taraftarıyım gilbert hastalığım var
Teşekkür ederim canimTarçın ve elma iyi gelebilir
Afiyet olsun canım
Ve 64 ler için çok çok tebrikler
chloe ting in (no jumping) yazan videolarında atlama zıplama yok oyle hareketlı degıl
bolgesel calıstırma
ama ergın kırbac asırı fena :)
Merhaba hoşgeldinMerhaba,
Ben de aranıza katılabilir miyim :)
33 yaş
1.70
güncel kilom 80,9
hedef kilom 65
Bence ödül günü İçin idealMenü geliyor (ödül günü diyelim )
Sabah 9.00
Yumurtalı peynir
Işaret parmak büyüklüğünde simit
Zeytin
Peynir klasik işte
Ana öğün 13.00
1 büyük kase çorba
Yoğurt
Kapanış 17.00
Bisküvili pasta :)
Sabah 9 da acarım inşallah orucumu :)
Ödül günü kızlar ona gore değerlendirin lütfen:)
Yıllardır kilo sorunum var denize düşen yılana sarılır misali çok mutsuz hissettiğim dönemlerde kullandım çeşitli takviyeler kesinlikle tavsiye etmem verdiğin paraya yazık sağlığını tehlikeye atmaktan başka birşey değil şükür ki giden sade param oldu...blondeaddict iyi geceler canım. Ben kilomu bildirmedim. Çünkü bu hafta başarısızdım. Emzirdiğim için akşamları zorlanıyorum. Kilom 63 tü yine bu sabah.
Menü paylaşamıyorum. Öyle oturup yazacak vaktim olmuyor. Hep aynı şeyleri yazmak ta mantıklı gelmiyor.
Takviye bir ürün mü denesem diye düşünürken karşıma acopex çıktı. Kullanan bilgisi olan var mı acaba? Akşamları tüketsem en azından diye düşünüyorum. Bilgisi olan varsa yazar mı? Teşekkür ederim...
Ergin Kirbac farkli platformda da duydum ama gözüm kesmedi yapmaya günlük bir saat yürüyüş yetiyor şimdilik bana... 4-5 kg daha hafiflersem inşallah leslie den başlamayı planlıyorum...Canım her gün düzenli video yaptım
Bi Ara chloe ting takildim onun programı var ona başladım
Ergin kırbaç yaptım
Holly dolke cok cok iyi son zamanlarda onu yaptim
Bi de bilmiyorum etkisi var mı son zamanlarda aktardan yağ aldım inceltici yag onu her yerime surup streç sarıp öyle yapıyorum
Menü geliyor (ödül günü diyelim )
Sabah 9.00
Yumurtalı peynir
Işaret parmak büyüklüğünde simit
Zeytin
Peynir klasik işte
Ana öğün 13.00
1 büyük kase çorba
Yoğurt
Kapanış 17.00
Bisküvili pasta :)
Sabah 9 da acarım inşallah orucumu :)
Ödül günü kızlar ona gore değerlendirin lütfen:)
Ayyyyy benimde kendime ödülüm hamburger olacakValla guzel Odul yapmissin bende 1 ay dolunca Hamburger yemeye gitcem insallahh guzeln kilo verirsem, hayallar Hamburger hayatlar kabak diyip bu gunumuze sukrediyoruz
Ayyyyy benimde kendime ödülüm hamburger olacak