- 29 Temmuz 2015
- 1.071
- 2.431
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.501
Günaydınnn
01/06/2020 75kg
08/06/2020 72,700kg
15/06/2020 72kg
22/06/2020 72,200 (regles)
29/06/2020 69,700kg
06/07/2020 68.600kg
5 hafta -6.400kg❤
Tartıda 6lı sayıları görmek çok güzellll
Hepinize boool eksili hafta diliyorum canlar
herkese günaydın..
ben dün azcıkm sınırı geçtim galiba..kahvaltıda biraz fazla oldu galiba.. akşam yemeğimi de geç yedim biraz ve karpuzda yedim...o saatte meyve yememeye çalışıyordum malum.. Ama dün sıcak altında çok kaldım ve resmen içim yanmıştı.. wc sorunumda var 2 gündür.. sabah tartıldım ama + çıktım.. çok üzgünüm. bu hafta tartıya katılmak istemiyorum yaa... bu hafta sıkmam lazım baya bi...yoksa bu şekilde tüm motivemi kaybederim..
teşekkür ederim desteğin için..Dogadan kayisili Form cayi icebilirsin aksamlari . Bende iciyorum ama Eger 2 3 gun tuvalete cikamadiysam buyuk bi kupanin icine iki tane salliyorum caydan . Sonra o bitince tekrar sicak su koyuyorum ayni fincana ayni posetle onu da iciyorum ertesi gun muhakkak cikiyorum . Tavsiye ederim . Bozma moralini olur oyle arada .
Bozma moralini devam ediyoruz.o + kiloyu eksiye çevirmek bizim elimizde bol su içmeye devam.benimde vücudum bu beslenme düzenine alışmaya çalışıyor.tuvalete çıkamam sorunu yaşıyorum.alisinca tıkır tıkır gidecek kilolarherkese günaydın..
ben dün azcıkm sınırı geçtim galiba..kahvaltıda biraz fazla oldu galiba.. akşam yemeğimi de geç yedim biraz ve karpuzda yedim...o saatte meyve yememeye çalışıyordum malum.. Ama dün sıcak altında çok kaldım ve resmen içim yanmıştı.. wc sorunumda var 2 gündür.. sabah tartıldım ama + çıktım.. çok üzgünüm. bu hafta tartıya katılmak istemiyorum yaa... bu hafta sıkmam lazım baya bi...yoksa bu şekilde tüm motivemi kaybederim..
yaa saolasın ama 1 günlük dikkatsizlikle hemen nasıl bu kadar fark oluyor anlamıyorum.. fark dediysem öyle kiloya çıkmamış tabi ama yine de 1 hafta sonucunda o kadar dikkat edipte + çıkmak sinir bozucu.. tabiki yılmak yok.. devam edeceğim ama yine de azcık bozuluyor insan...Bozma moralini devam ediyoruz.o + kiloyu eksiye çevirmek bizim elimizde bol su içmeye devam.benimde vücudum bu beslenme düzenine alışmaya çalışıyor.tuvalete çıkamam sorunu yaşıyorum.alisinca tıkır tıkır gidecek kilolar
teşekkür ederim desteğin için..
zaten içtiğim çaylar form kayısılı ve kiraz saplı çaylar.. ama 2-3 gündür felan içmiyorum.. hafta sonu olunca malum düzen biraz bozuluyor. ctesi değil ama pazar günü biraz bozuldu düzenim..eşim evde olunca herşey birbirine giriyor..((
zaten hafta içi eşim geç geldiği için yemeğimi ben erken yiyorum. ama evde olduğu zaman mükellef kahvaltı yapalım ister.. yapıyoruz haliyle... her ne kadar dikkat etsemde kaçıyor biraz haliyle...Bizde de ayni malesef ben cozumu yemegimi onceden yapmakta buldum . Bide onu disleri yolladim dedim git arkadaslarinla okey oynagaribim sevinerek gitti spor yapiyor musun sen ?
hafta içi 81.5 görmüştüm oysaGünaydın hanımlar
Harika bir hafta diliyorum herkese
Birazdan tartılacağım bir topice bakayım demiştim
Kilo bildirimlerinizi saat 14 e kadar bekliyorum akşam üstü düzenleme yaparım bende
Menüleri de akşam yazmanızı rica edeceğim
Umarım hedeflere ulaşma yolunda bir adım daha atmışızdır❤
Hoşgeldin tabi ki katılabilirsin
Günlük menü de bekleriz her gün
Canım akşam öğününde yoğurt yada ayran da iyi olabilir
İnşallah ödem çabuk sökülür
Merhaba tabi ki, bilgileri yaz bekleriz
Günlük menü de bekliyoruz her gün
zaten hafta içi eşim geç geldiği için yemeğimi ben erken yiyorum. ama evde olduğu zaman mükellef kahvaltı yapalım ister.. yapıyoruz haliyle... her ne kadar dikkat etsemde kaçıyor biraz haliyle...
fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum iş çıkışı.. ama çok düzenli yapamıyorum tabiki.. bende eksik olan spor kesinlikle.. farkındayım...
işin ilginç yanı eski beslenme şeklimde kilo almıyordum ama vermiyordum da.. şimdi baya baya azalttığım halde birazcık gidiyor gibi ama çok yavaş sankii birde böyle arada çıkıyor duruyor felan...
evet spor şart.. ama sadece iş çıkışı eve yürüyebilirim.. o da güneşli olunca çok zor oluyor.. 3,7 km mesafe...hiç yoktan iyidir ama..Bence kahvaltida ekmek ve kizartma yenilmedigi surece sorun yok . Ben hergun spor yapiyorum beim 4 cm gogsum 3 cm gobegim 4 cm inceldi sadece 1 haftada . Sadece diyetle gevsek kaliriz . Sıkılasmak icin spor yapmamiz lazim .
Çok sevindim sende iyi ki gelmişsin bizle güzel sonucunu paylaşmışsıngunaydin,
arkadaslar benim tarti sonucum 82.6
1.8 vermisim
yarin bi hafta oluyor bugun 6. gunum bunun icin yarin sabah tekrar tartilcam
sagolun kizlar sayenizde tekrar basladim...
ve paylastiginiz bilgilerle guz3l bi sonuz aldim diye dusunuyorum...
iyiki bu topic karsima cikmis..
Evet listede 50 kişiyiz bakalım kaç kişi bildirim yapacak ?Günaydın kızlar
Listede 50 kişi görünüyoruz
Ben de daha tartılmadım ama bollll bol eski ve güzel menüler gelsin inşallah:)
Inşallah wc çıkarım sonrasında da tartı:)
AyKizlarrrrrr
Dayanamadimmmm wc yok ama tartıldım
52.1
Allahım çok mutluyum
If 8. Gun
Geçen hafta pazartesi 53.5
Bu pazartesi 52.1
Giden kilo 1400 ay ben şok:)
Ya süpersin ya devam devamGünaydınnn
01/06/2020 75kg
08/06/2020 72,700kg
15/06/2020 72kg
22/06/2020 72,200 (regles)
29/06/2020 69,700kg
06/07/2020 68.600kg
5 hafta -6.400kg❤
Tartıda 6lı sayıları görmek çok güzellll
Hepinize boool eksili hafta diliyorum canlar
Tebrikler çok süperPerşembeden bu yana 4 günde 0.8 gitmiş58 olmuşum. Tartılmadan önce unutup biraz su içmiştim. İçmesem 57.9 falan olabilirdim
tebrik ederim güzel sonuçGünaydın hanımlar
Salı başlamıştım 63.400 ile tartıldım şimdi 62.400 ta. 1 kilo vermişim.hedef kilom 55 daha dikkat ederek devam edicem.
herkese günaydın..
Canım tebrikler azı çoğu yokGünaydın yurdumun güzel indanları
Dün ben de kaçırdım yani kaçırdım derken iki bardak vodka ve bir dondurmane uyumlu! Eş zamanlı tüketmedim tabi de
Nys nihayetindee bir tartı kabusu daha mutlulujla sona erdi 83,200 çıktım insanlık için küçük ama benim için büyük bir adım
Kilo verebilen veremeyen ama bu işin içinde olan mücadele eden herkese tebrikler
Geçmiş olsun canım üzüldümGünaydınn Kızlar. Bir kaç gündür giremedim. 24 saatlik aralıklı oruç yaptım 3 gün oda bağışıklığımı düşürdü hasta oldum. 2 gündür hiç dikkat etmiyorum.
Güncel kg: 70.5 kg
Tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.7
Muhtemelen öyledir canımhafta içi 81.5 görmüştüm oysa
82.800 bugün maalesef regli inşallah odemdir yoksa moralim yerlerde
Tebrikler güzel sonuçGunaydinlar
66.7 olmuşum Kizlar. 68.0 ile baslamistim.
:)
Canım teşekkürler inşallah daha iyisi sana olsunblondeaddict kilo değişimin muhteşem. Darısı basima inşallah