- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.461
Zıvanadan çıktıgın hal benim normal halimden bile azSelam canlar.. bugün zıvanadan çıktım.. LİNÇÇÇ
Öğlen 12 1 dilim çavdar ekmeği acı biber kavurması yumurtalı,yoğurt..
Nedense saat 15:30 canım nasıl birşeyler yemek istiyor böyle bacaklarım titredi ve yedim
15:30 200g soya yoğurdu içine 2 yk yulaf
16:30 gene aynı kriz ve tutamadım kendimi
1 dilim çavdar ekmeği izerine yoğurt
Saat 19:00 3 tane ızgara kanat
Yarın gene detox a başlayayım ben
5 haftadır ilk defa böyle oldu, resmen kendime söz geçiremedim.. en büyük üzüntümde, dünki pastalar tatlılar içecekler yiyecekler dolu masada bir şeye dokunmayıpta bugün zıvanadan çıkışım
Selam canlar.. bugün zıvanadan çıktım.. LİNÇÇÇ
Nedense saat 15:30 canım nasıl birşeyler yemek istiyor böyle bacaklarım titredi ve yedim
5 haftadır ilk defa böyle oldu, resmen kendime söz geçiremedim.. en büyük üzüntümde, dünki pastalar tatlılar içecekler yiyecekler dolu masada bir şeye dokunmayıpta bugün zıvanadan çıkışım
Ciddimisin ?Bana güzel geldi menü neden cozutmak ki anlamadim
Sabah 1 dilim ekmek ideal sonra yumurta sebze yoğurt süper denge
Ara öğün gibi yulaf artı yoğurt o da süper tok da tutar
1 dilim ekmek ve yoğurt bu da ok bence
Akşam da şahane zaten
Ciddimisin ?
çünkü ekmek yemiyorum hafta içi, dünde yemedim ama bugün 2 tane
Hem hiç ara öğün yemem şimdide yiyince çok geldi gözüme
Birde kanat çok yağlı deilmi.. ? İnşallah dediğin gibi iyidir menüm yaa, kendime aman boş ver takma kafana derken bile gözlerim doluyor
Çavdar ekmeği. Normalde yerim sorun yapmıcam ama işte derdim kilo korumak deil,vermek.. 10 kilo daha versem bende ekliycem ekmekti meyveydiBenim diyetisyen 2 dilim ekmek ok derdi ama tabii ki beyaz değil etimek olur tam bugday olur cavdar olur
Seninki beyaz mi
Kanat yerine de but göğüs derdi ama bi kerelik ve 3 parçadan bi şey olmaz (derisini çıkar bari demişti tabak paylaşınca hahaha)
Çavdar ekmeği. Normalde yerim sorun yapmıcam ama işte derdim kilo korumak deil,vermek.. 10 kilo daha versem bende ekliycem ekmekti meyveydi
Çok iyi geldi mesajın çok sağol
Yeme aralığın sık olmuş ama cıslı bişey yok gibi biraz ekmek fazla olmuş sporla yarınki düzenle erir gider... size tavsiyem detoksa hiç girmeyin normal if e devam edin...Selam canlar.. bugün zıvanadan çıktım.. LİNÇÇÇ
Yazıyı okuyunca aminn diye bağırmam ?!Süper gidiyorsun hiç moral bozmalik bir durum yok
Sabah da tartıda güzel sonuç aldın mi tamamdir :)
İnşallah iyi sonuçlar gelsin bugün iyi geçmişBen dün geç vakitte cozuttugum için
Sabah
Filtre kahve
Maden suyu
15.00 da ilk menümu yaptım
1 incir
5 fıstık
Sonra
Ispanaklı soğanlı yumurta
Sonra
2 parca bitter şekersiz türk kahvesi
Ve kapattım
17.30 itibariyle
Sabah da tartı yüzümüzü güldürsün inşallah
Tabi kiYarın kilo bildirimi yapıp bende katılabilirmiyim aranıza)
Sıkıntılı bir durum yok senin normaline göre fazla olmuş , yoksa garip bir şey yok umarım iyi sonuçlar gelir, gelmezse de devamSelam canlar.. bugün zıvanadan çıktım.. LİNÇÇÇ
Sporun acayip iyi helal valla umarım güzel sonuçlar gelsinHerkese selam
15. Gün 18/6 dünden sonra saat arttı
bugün beni çıldırtan tartım sabah 70.7kg 1 saat sonra 70.5 kg nedesem boş
sabah 1 saat yürüyüş
Sirkeli su
Kahve
11:00 de kahvaltı
2 incecik ev yapımı zeytinli kepekli ekmek
Bir kaşık sucuklu yumruta
Peynir , salatlaık, domates, tahin&pekmez
bol bol çay
öğlen sirkeli su
Türk kahvesi
Soda
Bir minnak kakaolu kurabiye ev yapımı
akşam artık 17:00 de
Soğuk ayran aşı
yine sirkeli sularla mutfak kapanmıştır
15.795 adım 11,5 km bunun 4,5 km hızlı yürüyüş
Diğer öğün sebze yemişsin zaten kahvaltı sıkıntı olmaz bence öyle hemen demoralize olmuyoruz, devamslm arkadaslar
14: 2 dilum beyaz beynir, 2 dilim kaşar peynir, bi kac parca cecil peyniri, domates, salatalik, 5 zeytin, 2 dilim ekmek ( arkaslarla disardaydik bugun kahvaltiya recel, bal, tereyag yada borek hic birini yemedim ama peynirleri bitirdim)umarim yarin cok uzulmem
15:00 sade Türk kahvesi
16:00 1 adet nektari
19:00 1 tabak kabuska ve yogurt
klima carpmis dun gece gune nane limonla basladim umarim bununda bi zararini gormem
yarin icin bende cok heycanlliyim
sonuc kotu cikarsa demorelize olmaktan cok korkuyorum...
insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz
İnşallah iyi sonuçlar alırsın13:30da salatalik menemen zeytin peynir recel ekmek cay
Arada su kahve
19:00da karpuz taze fasulye karpuz
Sabah ac karnina bolgesel egzersizler ve cardio yaptim
Ay çok sevindim o zaman ne demekÇok abartmayim diyorum sporublondeaddict çünkü bırakıncada kilo alınıyor ama bu yemek düzeni sizler sayesinde kilo vermemi hızlandırdı harikasınız vallaha
İnsan gaza geliyor
Canım menü hareket iyi aslında da 1 lahmacun=2 dilim ekmek 1 et 1 yağ gibi değişim listelerinde tabi biraz ekmek fazla olmuş bir dahaki sefer için aklında olsunBugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 16.30
2 lahmacun
Yeşillik
1 bardak ayran
3 lt su içildi hatta daha fazla da olabilir..
Spor
Akşam
1 saat tempolu yürüyüş yapıldı dışarda...
Dip köşe ev temizliği yapıldı ... pazarları sabah sporu yapmıyorum
Canım , aynı zamanda diyetisyene gidiyorum onayladı 2 taneyi... bu böyle büyük lahmacun değil yuvarlak iki tane mayasız olanlardan. Şöyle tut karşıyı gör o kadar ince...Canım menü hareket iyi aslında da 1 lahmacun=2 dilim ekmek 1 et 1 yağ gibi değişim listelerinde tabi biraz ekmek fazla olmuş bir dahaki sefer için aklında olsun
Büyük değilse süperCanım , aynı zamanda diyetisyene gidiyorum onayladı 2 taneyi... bu böyle büyük lahmacun değil yuvarlak iki tane mayasız olanlardan. Şöyle tut karşıyı gör o kadar ince.....
Biz de her pazar lahmacun olur.. kızım çok seviyor ben de temizlik yapıyorum kendime özel bişeyler hazırlayamıyorum...