- 18 Eylül 2008
- 2.372
- 176
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.481
Sadece corba mi iceyim herhangi bir corba yoksa ozel bi corba tarifi ile mi?Eğer mümkünse 3/5 gün çorba detoxu yap bu hafta olmasada gelecek haftaya düzelmiş olur
Hoşgeldin tabi ki katılabilirsinMerhaba arkadaşlar ben de yarın sabah tartılarak aranıza katılmak istiyorumpandemi başlangıcından beri 2 öğün besleniyorum. Fakat öğünlerde dikkat etmediğim için sadece 3 kg verdim. yarından itibaren sıkı bir şekilde başlayacağım. ilk sayfadaki açıklamaları okudum. Gayet sağlıklı bir beslenme düzeni
Canım akşam öğününde yoğurt yada ayran da iyi olabilirselamlar
11
kaşarlı yumurta
zeytin domates salatalik
peynir
13 yeşil cay
17.30
2 kasik fırında türlü
4 kasik yeşil fasulye
1 dilim ekmek
3 lt su
regli oldum ve acayip odemim var suyu bol içtiğim halde
Merhaba tabi ki, bilgileri yaz beklerizMerhaba , bende bir haftadir aralikli oruc 16/8 seklinde besleniyorum . Spor yapiyorum hergun . Pazartesi tartilma gunum zaten . Saat 14 e kadar kilomu yazsam listeye dahin olabiliyor muyuz ?
Gunaydinlar. Evet harikayim iki haftalik emek cop oldu bi haftada. 75,3 bugun alkislar bana gelsin..Canım öncelikle dert etme hayat hep düz çizgi değil ki tabi inişler ve çıkışlar olacak. Bazen kopacağız sonra devam azmini bulacağız. Bunları paylaşmış olman bile yolda bir engele takıldığını ama üstünü basını silip devam ettiğini gösterir menün güzel zaten sen son derece disiplinlisin biliyorum
Bir hafta iki hafta geç olsun önemli olan uzun vadeli sonuçlarımız kendini strese sokup komple sistemi kapatma, bu hafta toparlarsın sen çok yüklenme❤
Canım yapma böyle.Gunaydinlar. Evet harikayim iki haftalik emek cop oldu bi haftada. 75,3 bugun alkislar bana gelsin..
Sebze çorbası yaparsan çok yardımını görürsün hatta iki günde bile.. aslında detox çorbası çpk basit ( soğan kabak sarımsak) yada ( lahana soğan salça) (brokoli soğAn sarımsak) böyle şeyleri pişir suda geçir mikserden ekle baharatını ohh misss.. tuz eklenmese daha iyi ama ben ekliyorum, içemem öyle tüm günSadece corba mi iceyim herhangi bir corba yoksa ozel bi corba tarifi ile mi?
Günaydın hanımlar
Harika bir hafta diliyorum herkese
Birazdan tartılacağım bir topice bakayım demiştim
Kilo bildirimlerinizi saat 14 e kadar bekliyorum akşam üstü düzenleme yaparım bende
Menüleri de akşam yazmanızı rica edeceğim
Umarım hedeflere ulaşma yolunda bir adım daha atmışızdır❤
Hoşgeldin tabi ki katılabilirsin
Günlük menü de bekleriz her gün
Canım akşam öğününde yoğurt yada ayran da iyi olabilir
İnşallah ödem çabuk sökülür
Merhaba tabi ki, bilgileri yaz bekleriz
Günlük menü de bekliyoruz her gün
Günaydınnn
01/06/2020 75kg
08/06/2020 72,700kg
15/06/2020 72kg
22/06/2020 72,200 (regles)
29/06/2020 69,700kg
06/07/2020 68.600kg
5 hafta -6.400kg❤
Tartıda 6lı sayıları görmek çok güzellll
Hepinize boool eksili hafta diliyorum canlar
Tartı sonucuna üzülme muhtelemelen çoğu ödemdir.Gunaydinlar. Evet harikayim iki haftalik emek cop oldu bi haftada. 75,3 bugun alkislar bana gelsin..