- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.321
ekledim canım hoşgeldinHosbulduk
Boy: 1.63
Baslangic kilosu: 64.500
Hedef kilo:55
Guncel kilo: 61
Aksam da menümü yazayim
8 sarma 2 dilim ekmek + et hakkı yaklaşık (etli ise ) zeytinyağlı ise kalori daha fazla12:30 16 saatlik oruç bitti
Bamya yemeği 5 kaşık
Yaprak sarma 8 adet
2 kaşık yoğurt yedim sizce çok mu
Ayyyyyy ne bilim yaaaaaaa içimde sürekli yemek isteği sanki boşluk var gibi yemek yemeyince
o hissi derhal kafandan at. Annen veya annelerimiz, arkadaşlarımız, akrabalarımız sürekli ısrar edecek ve hayat boyunca bu tür ısrarlara maruz kalacağız. Sadece karar ver gercekten nelerden vazgeçip neleri azaltabilirsin, daha da önemlisi seni ne mutlu edecek? ısrarlar karsısındaki tavrın mı, yedikten sonraki pişmanlık mı ?Üfffff yaaa anneme geldim hep sevdiğim şeyleri yapıyor yemesem kızıyor
Tabi kendinin kilo sorunu yokkkk
canım kolay gelsin, planın ve kararların hayırlı olsun. menülerine baktım, protein yok denecek kadar az ve çok az yiyorsun. Bu kadar az yiyerek bir noktada ciddi tıkarsın vucüdü benim fikrimce.Protein, yoğurt arttırmalısın ve biraz daha fazla yemelisin.Hayirli cumalar hanimlar,
Yeni ayin baslamasiyla birlikte yeni beslenme duzenimi de oturtmaya basladim. Bugun 3. gunum ve uyguladigim seyleri paylasmak istedim. Buradan paylasinca kendimi takip etmek de daha kolay olacak diye dusunuyorum. Bu iste daha tecrubeli olanlarinizdan eksik ve fazla yanlarina dair yorum bekliyorum.
1-2 Temmuz Carsamba ve Persembe
3 lt’ye yakin su ictim. Gunluk ortalama 5000 adim atabildim.
- Sabah uyaninca 500 ml su
- Saat 11:30’da sade Turk kahvesi
- 14:30’da 2 yemek kasigi firinda sebze ve yogurt
- Aralarda sekersiz cay
- Aksam saat 20:00’ye kadar bir avuc kiraz+1 seftali
3 Temmuz Cuma
- Saat 11:30’da bir bardak sekersiz cay+ 2 adet gun kurusu arasi 2 ceviz
- 14:30’da bir porsiyon sebze yiyecegim.
- Aksama da yaprak sarma var en gec 20:00’de yemeyi planliyorum.
Bir sure alisana kadar menu denemelerim surecek, bu surecte vucudumun tepkilerini olcuyorum acikcasi. Dedigim gibi fikir ve onerilerinizi bekliyorum.
hoşgeldin ilk sayfa ilk posttaki bilgileri okuyup bilgi verirsen bekleriz.merhaba bende katılmak ıstıyorum lısteye tek basıma olmuyo belkı grup halınde daha ıyı motıve olabılırım :)
5 peyniri anlamadım ? Afiyet olsun canım akşam menünü bekliyorumKızlar 12.00 da orucumu bozdum
2 yumurta
1 dilim kasar
5 peynir yedim
Akşama full liste de yazarım:)
Kızlar 12.00 da orucumu bozdum
2 yumurta
1 dilim kasar
5 peynir yedim
Akşama full liste de yazarım:)
:) tamam canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim demek ki saate dikkat etmeliyim 2 saat falan ara koymalıyım yani... bana bildirim gelmeyince geç gördüm yazdığını ....neden bildirim gelmedi acaba??
ekledim canım hoşgeldin
8 sarma 2 dilim ekmek + et hakkı yaklaşık (etli ise ) zeytinyağlı ise kalori daha fazla
toplamda ne yedin göremedim bu kadar mı ?
o hissi derhal kafandan at. Annen veya annelerimiz, arkadaşlarımız, akrabalarımız sürekli ısrar edecek ve hayat boyunca bu tür ısrarlara maruz kalacağız. Sadece karar ver gercekten nelerden vazgeçip neleri azaltabilirsin, daha da önemlisi seni ne mutlu edecek? ısrarlar karsısındaki tavrın mı, yedikten sonraki pişmanlık mı ?
canım kolay gelsin, planın ve kararların hayırlı olsun. menülerine baktım, protein yok denecek kadar az ve çok az yiyorsun. Bu kadar az yiyerek bir noktada ciddi tıkarsın vucüdü benim fikrimce.Protein, yoğurt arttırmalısın ve biraz daha fazla yemelisin.
hoşgeldin ilk sayfa ilk posttaki bilgileri okuyup bilgi verirsen bekleriz.
5 peyniri anlamadım ? Afiyet olsun canım akşam menünü bekliyorum
Hayirli cumalar hanimlar,
Yeni ayin baslamasiyla birlikte yeni beslenme duzenimi de oturtmaya basladim. Bugun 3. gunum ve uyguladigim seyleri paylasmak istedim. Buradan paylasinca kendimi takip etmek de daha kolay olacak diye dusunuyorum. Bu iste daha tecrubeli olanlarinizdan eksik ve fazla yanlarina dair yorum bekliyorum.
1-2 Temmuz Carsamba ve Persembe
3 lt’ye yakin su ictim. Gunluk ortalama 5000 adim atabildim.
- Saat 11:30’da sade Turk kahvesi
- 14:30’da 2 yemek kasigi firinda sebze ve yogurt
- Aralarda sekersiz cay
- Aksam saat 20:00’ye kadar bir avuc kiraz+1 seftali
3 Temmuz Cuma
- Saat 11:30’da bir bardak sekersiz cay+ 2 adet gun kurusu arasi 2 ceviz
- 14:30’da bir porsiyon sebze yiyecegim.
- Aksama da yaprak sarma var en gec 20:00’de yemeyi planliyorum.
Bir sure alisana kadar menu denemelerim surecek, bu surecte vucudumun tepkilerini olcuyorum acikcasi. Dedigim gibi fikir ve onerilerinizi bekliyorum.
Mesela biri mesajını beğendi ona bakmadın
Daha da bildirim gelmiyor :)
bunu bende bilmiyordum yeni uye oldum acikcasi forumda hic bisey billmiyorum ogrencem insallahaaaaa :) buralarda yeniyim öğrendiğim iyi oldu canım
bunu bende bilmiyordum yeni uye oldum acikcasi forumda hic bisey billmiyorum ogrencem insallah
tsk ederim :)hoş geldiniz :) sağ olsun arkadaşlar yardımcı olup açıklama yapıyorlar biz de öğreniyoruz..
Afiyet olsun canım muz çok kalorili 1/2 Büyük muz 1 meyve (1 yerli Anamur muzu ise 1 meyve)hakkı sorun olduğundan değil Bilgi için yazdımAra öğünde bir muz yedim
Akşam yemeğim
Bezelye
3kasik makarna
Bir küçük kase yoğurt
Afiyet olsun tutuyoruz haftasonu kendimizislm kizlar,
bende bugun ku menumu yazayim
saat 13:00 bir tost, yarim domates, nane, 10 zeytin
saat14:00 sekersiz turk kahvesi
saat 15:30 bi bardak ayran, 10 adet ciğ badem
saat 17:00 3 kofte bol salata az yagli
3.5 litre ,su yesil ve siyah cay
saat 19:00 ve 20:30 arasi yürüyüş
( en korktugum haftasonu insallah irademi koruyup bozmam, bunun icin evde kalmamaya calisacagim)
Afiyet olsun lavaş mi diyim ne diyim sevgi pıtırcığı bir mesaj olmuş03/07
16:00
Tavuklu salata
Protein bar
3 lt su şimdilik
2 saat spor -630kcal
arkadaşlar dün ekmek yaptım yani lavaş yapmaya çalıştım ama geometriye yeni şekiller kazandırmış olabilirimnys saat 8 sıcacık bi lavaşa tereyeğı sürüp yedim valla yedim baya bildiğin yedim
Bunu aslında yazmayacaktım geriletici bir etken olmaması adına amaKmsl Hnd ın yazdığını okuyunca bu kaçamağımı yazmazsam dürüst olmayacağımı düşündüm. Burda irademizi yazdığımız gibi zaaflarımızı da yazabiliriz bu bizi zayıf ya da iradesiz yapmaz yapmamalı yani
Velhasıl kimse eminim bayıla bayıla çoook zevk alarak diyet yapmıyor ama bu kendimize karşı sorumluluğumuz. Nasıl çocuğumuza ya da evcil hayvanımıza (teşbihte hata olmasın) gözümüz gibi bakıyorsak kendimize de bakmalıyız. Baydım farkındayım özetle kendimizi sevelim sevmediğimiz yönlerimizle yüzleşelim
Çok Az menü ve fazla karbonhidrat olmuş. protein ekleyelim canımİyiakşamlar
16 saat lik oruç menüü
Sabah
1 kase mercimek çorbası
Aksam
1 kase corba
Biraz kızartma
3 litre su
Senin sporlar iyi incir reçeli çok abartmamışsındır diye düşünüyorumMerhaba kızlar
16/8 14. Gün 70.6 kg hedef temmuz sonu 66kg
sabah
Sirkeli su
Türk kahvesini sıcak suyla demledim kendime pratik kahve yaptım
11:00 de kahvaltı
2 dilim minik kepekli zeytinli ev ekmeği
Kavurmalı yumurta
Peynir
domates
Salatalık
İncir reçeli
Öğlen sirkeli su
Türk kahvesi
Soda
birde alkali su yaptım 1 haftadır kapalı karanlık bir yerde su içinde kaya tuzunu beklettim ondan 1 tatlı kaşığı büyük su bardağına katıp içmeye başladım
akşam
19:00 smoothie
ve mutfak kapanmıştır
1.2 km yüzdüm
Soda ve çikolata kısmına kaza diyelim Haydi hafta sonu iyi konsantre bekliyorumO zaman full menü
12.00
2 yumurta
1 dilim kasar
5 zeytin
Ara yapamadım malesef (yani şu altin gibi cikolatalar olurdu ya eskiden ondan vardı oğlumun elinde küçük onu attm agzima
Akşam 19.30
5 kofte
1 çatal.kavun
Az yoğurt
1 tabak salata
Bi de normalde icmem sade soda icerim ama 200 ml elmali soda cikti dolaptan su diye aldim elime soda cikinca devam ettim icmeye
20.00 itibariyle orucum:)
Selam canlar
Saat 13:00 brokoli detox çorba
15:00 9km yürüyüş
Saat 19:00 rumstek, bolll ızgara sebze, 2yaprak marul
19:30 iki kaysı ile kapattım bugünü
Bugün eşim restorana görürdü, biz bir roze ile başlayalım dedi garsona.. yok dedim ben su alayım.. sen? Roseye hayır diosun? İmkansız dedi.. yok cnm almıycam dedim
Yemeği yedik, ee tatlı ne alıosun dedi.. saol almıcam..
iyimisin sen yaaa??Rozeye hayır diosun tatlıya hayır diosun küstürdümde haberimmi yok hastamısın anlamadımki dedi..PAZARTESİ TARTI GÜNÜ! Dedim vallahi bşr kahkaha koptu ikimizdede.. doktorumdan korkmadım şu tartıdan korktuğum kadar
Benimde tatlı yediğim günler gelecek yani
Afiyet olsun canım12de kahvalti zeytin peynir domates salatalik cay haşlanmış yumurta
16.00te bir fincan sekersiz turk kahvesi yaninda uc tane kuru kayisi
18.00de yogurtlu haşlanmış kabak
Bezelyeli taze fasulyeli patatesli karisik kuruşuk bir yemek yapmistim onu yedim