Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Mıncır onun yanaklarınııııı.. ah kuzum eğer bebek peşinde koşmakla zayıflanasa hiç bir anne kilo almazki.. sorun şuki vücut alışıyor o ritme ve artık normal geliyor.. ben daha yeni evdeyim , şimdiye kadar restorantta şef olarak çalıştım.. günde sadece 20 dakika oturduğuma yemin ederim..21 000 ila 30 000 arası değişiyordu adım sayım sırf iş yerinde ama gram vermedim.. işten çık eve gel ( yemek işi eşimdeydi) çocuklarla ilgilen ertesi gün için tekrar toz al süpür vs vs inan hiç oturmazdım.. şimdi ev hanımıyım, ev hanımı olmak kolaymı ? Ama ben çalışırkende evimi ihmal etmedim hepiniz gibi , şimdi işim yok 30.000 adım atmıyorum ama kilo kaybediyorum.. çünkü alışkanlık dışı şeyler yapılıyor

Hosbulduk

Boy: 1.63
Baslangic kilosu: 64.500
Hedef kilo:55
Guncel kilo: 61

Aksam da menümü yazayim

An itibarı ile dijital tartım geldi Allahım tam da yarın 2.ay doluyor ve tartılacağım evren bana mesaj gönderiyor herhalde
Üstüne çıkmadım bile yarın sabah çıkacağım sabırsızca bekliyorum
bol eksili kiloların olsun inaşllah sabırsızlıkla bekliyoruz

12:30 16 saatlik oruç bitti
Bamya yemeği 5 kaşık
Yaprak sarma 8 adet
2 kaşık yoğurt yedim sizce çok mu

Ayyyyyy ne bilim yaaaaaaa içimde sürekli yemek isteği sanki boşluk var gibi yemek yemeyince
Hoş geldinnn birde üstüne sinirden kudurma ekle.. hah ben.. ne yapıyorum söylicem ama bak iğrenç deme.. başka çafem gok bacım napim.. şu durumda elimde kahçe önümde çikolata kurabiye çerez olması lazım .. anca onlar iyi gelio.. bir elimde kahve diğer elimde beokoli çorbam var .. yap gün boyu iç
Pazartesi geçer bu sıkıntın tartıldığında

Üfffff yaaa anneme geldim hep sevdiğim şeyleri yapıyor yemesem kızıyor

Tabi kendinin kilo sorunu yokkkk

günlük rutin hareketlerle zayıflanmadığını biliyorum tabiki de ama kendimi azıcık kandırıyordum işte... valla güneşte de yürümek işkence resmen.. biraz daha böyle gitsin bakalım.. azcık havalar serinleyince başlayacağım yürümeye..
An itibarı ile dijital tartım geldi Allahım tam da yarın 2.ay doluyor ve tartılacağım evren bana mesaj gönderiyor herhalde
Üstüne çıkmadım bile yarın sabah çıkacağım sabırsızca bekliyorum
oooooo hayırlı olsun inşallahhhh... hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini yarın sabah...
Üffff kızlar yaa benim bütün motivem gitti
hayırdır noldu ki?

Hayirli cumalar hanimlar,

Yeni ayin baslamasiyla birlikte yeni beslenme duzenimi de oturtmaya basladim. Bugun 3. gunum ve uyguladigim seyleri paylasmak istedim. Buradan paylasinca kendimi takip etmek de daha kolay olacak diye dusunuyorum. Bu iste daha tecrubeli olanlarinizdan eksik ve fazla yanlarina dair yorum bekliyorum.

1-2 Temmuz Carsamba ve Persembe
  • Sabah uyaninca 500 ml su
  • Saat 11:30’da sade Turk kahvesi
  • 14:30’da 2 yemek kasigi firinda sebze ve yogurt
  • Aralarda sekersiz cay
  • Aksam saat 20:00’ye kadar bir avuc kiraz+1 seftali
3 lt’ye yakin su ictim. Gunluk ortalama 5000 adim atabildim.

3 Temmuz Cuma
  • Sabah uyaninca 500 ml su
  • Saat 11:30’da bir bardak sekersiz cay+ 2 adet gun kurusu arasi 2 ceviz
  • 14:30’da bir porsiyon sebze yiyecegim.
  • Aksama da yaprak sarma var en gec 20:00’de yemeyi planliyorum.

Bir sure alisana kadar menu denemelerim surecek, bu surecte vucudumun tepkilerini olcuyorum acikcasi. Dedigim gibi fikir ve onerilerinizi bekliyorum.

Ayyyyyy ne bilim yaaaaaaa içimde sürekli yemek isteği sanki boşluk var gibi yemek yemeyince
psikolojiktir tahminen yada duygusal açlık kendini boş bırakma bi aktivite edin kendini ve kafanı meşgül edecek birlşey bul düşünecek zamanın olmayınca rahatlarsın diye düşünüyorum oruç saatlerini değiştir en çok canının istediği saatlere göre düzenleme yapmayı dene ama sakın vazgeçme hep beraber başaracagız

:) tamam canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim demek ki saate dikkat etmeliyim 2 saat falan ara koymalıyım yani... bana bildirim gelmeyince geç gördüm yazdığını ....neden bildirim gelmedi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…