-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.301
Mıncır onun yanaklarınııııı.. ah kuzum eğer bebek peşinde koşmakla zayıflanasa hiç bir anne kilo almazki.. sorun şuki vücut alışıyor o ritme ve artık normal geliyor.. ben daha yeni evdeyim , şimdiye kadar restorantta şef olarak çalıştım.. günde sadece 20 dakika oturduğuma yemin ederim..21 000 ila 30 000 arası değişiyordu adım sayım sırf iş yerinde ama gram vermedim.. işten çık eve gel ( yemek işi eşimdeydi) çocuklarla ilgilen ertesi gün için tekrar toz al süpür vs vs inan hiç oturmazdım.. şimdi ev hanımıyım, ev hanımı olmak kolaymı ? Ama ben çalışırkende evimi ihmal etmedim hepiniz gibi , şimdi işim yok 30.000 adım atmıyorum ama kilo kaybediyorum.. çünkü alışkanlık dışı şeyler yapılıyorsek limon suyunu sabah denemedim hiç.. ama onada tamam ya... yapacam yarın sabah itibari ile..
sabah işe yürüyerek gitme şansım yok ama iş çıkışı yürümek istiyorum. çok sıcakta o da zor geliyor. haftada 3 gün yapsam yeterli aslında.. hiç yoktan iyidir. ama benim hafta sonlarım genel anlamda hareketli geçiyor. birde benim 21 aylık sıpam eve gidince hiç oturtmaz beni.. sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. o da bayaa spor oluyor bana...
Canım gayet güzel kolay gelsin benim de bugün evde ütü vs vardı piştim bu sıcakta
O karbonhidrat gidecekMenülerini bekliyorum o zaman mutlaka
Hoşgeldinçok teşekkür ederim güzel sözlerine Hepimiz mutlulukla destekle yol alalım istiyorum ne mutlu bana
E 50 sayfa okudu isen zaten hakimsin konuya
Buyur gel bekleriz eğer tümden burada olacaksan biz de pazartesi tartılıyoruz , o zaman ben senden boy, yaş, hedef kilo bilgisi isterim onları at
Arada uğrarım dersen paylaş menülerini bakarız beraberce
bol eksili kiloların olsun inaşllah sabırsızlıkla bekliyoruzAn itibarı ile dijital tartım geldi Allahım tam da yarın 2.ay doluyor ve tartılacağım evren bana mesaj gönderiyor herhalde
Üstüne çıkmadım bile yarın sabah çıkacağım sabırsızca bekliyorum
ne oldu hayırdırrr beraber aşabiliriz neden kıırldı şevkin hadi hep beraberÜffff kızlar yaa benim bütün motivem gitti
Ne oldu canım Eylül e az kaldı çok da guzelnkiko veriyorsunÜffff kızlar yaa benim bütün motivem gitti
ne oldu hayırdırrr beraber aşabiliriz neden kıırldı şevkin hadi hep beraber
Ayyyyyy ne bilim yaaaaaaa içimde sürekli yemek isteği sanki boşluk var gibi yemek yemeyinceNe oldu canım Eylül e az kaldı çok da guzelnkiko veriyorsun
Hoş geldinnn birde üstüne sinirden kudurma ekle.. hah ben.. ne yapıyorum söylicem ama bak iğrenç deme.. başka çafem gok bacım napim.. şu durumda elimde kahçe önümde çikolata kurabiye çerez olması lazım .. anca onlar iyi gelio.. bir elimde kahve diğer elimde beokoli çorbam var .. yap gün boyu içAyyyyyy ne bilim yaaaaaaa içimde sürekli yemek isteği sanki boşluk var gibi yemek yemeyince
Üfffff yaaa anneme geldim hep sevdiğim şeyleri yapıyor yemesem kızıyorHoş geldinnn birde üstüne sinirden kudurma ekle.. hah ben.. ne yapıyorum söylicem ama bak iğrenç deme.. başka çafem gok bacım napim.. şu durumda elimde kahçe önümde çikolata kurabiye çerez olması lazım .. anca onlar iyi gelio.. bir elimde kahve diğer elimde beokoli çorbam var .. yap gün boyu iç
Pazartesi geçer bu sıkıntın tartıldığında
günlük rutin hareketlerle zayıflanmadığını biliyorum tabiki de ama kendimi azıcık kandırıyordum işte...Mıncır onun yanaklarınııııı.. ah kuzum eğer bebek peşinde koşmakla zayıflanasa hiç bir anne kilo almazki.. sorun şuki vücut alışıyor o ritme ve artık normal geliyor.. ben daha yeni evdeyim , şimdiye kadar restorantta şef olarak çalıştım.. günde sadece 20 dakika oturduğuma yemin ederim..21 000 ila 30 000 arası değişiyordu adım sayım sırf iş yerinde ama gram vermedim.. işten çık eve gel ( yemek işi eşimdeydi) çocuklarla ilgilen ertesi gün için tekrar toz al süpür vs vs inan hiç oturmazdım.. şimdi ev hanımıyım, ev hanımı olmak kolaymı ? Ama ben çalışırkende evimi ihmal etmedim hepiniz gibi , şimdi işim yok 30.000 adım atmıyorum ama kilo kaybediyorum.. çünkü alışkanlık dışı şeyler yapılıyor
oooooo hayırlı olsun inşallahhhh... hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini yarın sabah...An itibarı ile dijital tartım geldi Allahım tam da yarın 2.ay doluyor ve tartılacağım evren bana mesaj gönderiyor herhalde
Üstüne çıkmadım bile yarın sabah çıkacağım sabırsızca bekliyorum
hayırdır noldu ki?Üffff kızlar yaa benim bütün motivem gitti
şu kilo sorunu olmadan yiyebilmek.....Üfffff yaaa anneme geldim hep sevdiğim şeyleri yapıyor yemesem kızıyor
Tabi kendinin kilo sorunu yokkkk
Yaaaa annemin hiç diyet yaptığını görmedimşu kilo sorunu olmadan yiyebilmek.....Allah'ım ne büyük bir nimet yaaaa....
Anneciğinin yemeklerini ye ama az pazartesi düşünerek yeYaaaa annemin hiç diyet yaptığını görmedim
Aslında bende çok yememe rağmen kilo almazsım ama 2. Doğumdan sonra vücut çok çabuk alıyor kiloyu
psikolojiktir tahminen yada duygusal açlık kendini boş bırakma bi aktivite edin kendini ve kafanı meşgül edecek birlşey bul düşünecek zamanın olmayınca rahatlarsın diye düşünüyorum oruç saatlerini değiştir en çok canının istediği saatlere göre düzenleme yapmayı dene ama sakın vazgeçme hep beraber başaracagızAyyyyyy ne bilim yaaaaaaa içimde sürekli yemek isteği sanki boşluk var gibi yemek yemeyince
Yok bayaa yememissin ama biraz karman corman
Yani benim diyetisyen ara ogunler ve ana öğün arasında da zaman farklı olmalı der
Sabah 9.00 kahvaltı
Yumurta domates biber zeytin güzel. Yanina peynir eklerim Yesillik eklerim
11.30 ara öğün
Fındık
Yeşil çay yaparım
Sonra yine ara öğün olacaksa 13.00 da
Meyve
Yoğurt yaparim
Yanı 9 da ye 9.30 ye 10 da ye 10.30 ye 11 de ye 11.30 da ye 11.45 te ye 12.00 da ye yapmam:) yediğim.bir findik da olabilir bir domates de fark etmez :)