Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba
Karbonhidrat krizini yenmenin en iyi yolu proteinden zengin kahvaltı. Peynir yumurta sevmiyor isen süt, yulaf 2 ceviz olabilir.
Ya da önce börekleri daha hafif karbonhidratlara çevirmeyi dene (tam buğday ekmeği ile atıyorum hindi füme bol yeşillik madem peynir yumurta sevmiyorsun
Mutlaka bir yol bulursun

Son düzenleme:
yaa patates hiç pişirmemeliydim aslında..dayanamayacağımı biliyordum... bulgur pilavınıda uzun zamandır yapmamıştım. eşimin en sevdiği menülerden biridir fırında tavuk+b.pilavı.. birazda onun keyfi olsun diye yaptım..ama adam demez mi hani bizim diyete noldu diye..
tamam dedim o zaman.. bundan sonra yaktım çıranı senin..

bugün acısını çıkaracağım merak etmeyin.. ptesi yaklaşıyor malum...

günaydın kızlar Hayırlı sabahlar,
dün öğlen yagsız tavada snitsel domates yedim
akşam mercimek çorba salata bir ısırık adana dürüm
akşam 8 gibi yarım elma,1 küçük nektari yedim
kabızlık başladı bende su içmeyide azalttım yogunluktan suya vaktim olmuyor

Cnm yeme saatin geldiğinde iki kaysı ye, 2 bardak su iç.. 30 dakika bekle sonra yemeğini ye.. kabızlığa iyi geliyor.. benim yaptığım çorba detoxuda inanılmaz bağırsak çalıştırıyor ama tabi sebzeyle aran iyiyse

Sana ceza limon sık iç , ister koşa koşa temizlik yap ister tempolu yürü.. akşamda biraz erken kapat tamammı kuzum
erken kapatma konusunda kararlıyım zaten de masa başı işte çalışıyorum ve hareket çok kısıtlı malum...iş çıkışı eve gdip yemek hazırlamakta zaman kaybettiriyor ama bugün yapacağım yemeğim kafamda planlı. çabucak yapılıp yenecek bişey... bol su içmeliyim bugün...haa limon konusunda da sıkıntı yok. çokta severim limonlu su...

tarifini verir miisn canım

Ben eskiden limonu suyuma sıkar gün içi tüketirdim.. tanıdığım bir diyetitisyen dediki: su içmene yardımcıysa tabiiki yap ama önemli olan kalktığında sek limon suyu içmek.. sık tuzlamadan şekerlemeden iç, iki saat bekle demişti
O zamanlar nerdeee gözümü çikolata kurabiye ile açıyordum ne iki saati ama şimdi yapıyorum
Seninlede pazarlığa tutuşayım biraz dur: masa başı ya senin iş, yürüyerek gitsen sabah ? Çok uzaksa koy çantana steletto larını giy sporları 6.7 km yürü sonra neyle ulaşılıyorsan ona bin çıkart çantandakileri
Eee ne diosun ?

tarifini verir miisn canım

çorbayı soruyorsan yukarda :)
Bunun yanı sıra lahanada yapabilirsin, inanılmaz güzel oluyor( lahanaya nane ve salçada ekliyorum)

Bi detox çorba tarifi de ben yazayım yazdım.sanirim daha önce ama

Kabak
Soğan
Maydonoz
Domates
Dereotu
Limon
Baharatlar istediğiniz

Hepsini suda kaynat ve blender geçir iç enfes :)
Aslında detox çorbaları aşağı yukarı aynınoluyor galiba..istediğin sebzeyi doğra , kaynat blenderdan çek.. lahanayı kesinlikle deneyin kızlar.. tat süper.. veeee inanılmaz lif var içinde

Günaydın kızlar
Leslıe 1 mıl yaptım
2 yumurta
Maydanoz nane
1 cevız
Peynır
Zeytın
Peynırı güzel yağlı olanlardan yıyourum öyle yarım yağlı falan sevmiyorum
Hahaayyy nasıl kafama vurduysa artık.. 2 yumurta mayonez nane okuyorum.. dedimki ayyy nasıl yakışıyor ama yumurtaya mayonez.. ohh dür onu ekmek arası üstünede nane ekle offf yerim dedim.. sonra neyyyy diye geri okudum.. madanozmuş ya o

sek limon suyunu sabah denemedim hiç.. ama onada tamam ya... yapacam yarın sabah itibari ile..
sabah işe yürüyerek gitme şansım yok ama iş çıkışı yürümek istiyorum. çok sıcakta o da zor geliyor. haftada 3 gün yapsam yeterli aslında.. hiç yoktan iyidir. ama benim hafta sonlarım genel anlamda hareketli geçiyor. birde benim 21 aylık sıpam eve gidince hiç oturtmaz beni.. sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. o da bayaa spor oluyor bana...

Aaa hıc denemedim merak ettim yumurta mayonez güzel olur mı bıleöedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…