Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Patates haşlama ve makarna ikisi de yerken iyi ama sonrasında çok acıktıran lezzetler
Biraz daha protein ve salata sebze ekleyelim

Tamam canım ☺ yorgunluk var çok bu ara kolaya kaçıyorum bugün de benzer olacak gibi ama 1 2 güne toparlayacağım inşallah. Hiç olmadı pazartesi tartı kendime getirir

Gram kilo oynamamış
Canım şu iki gün tartılma ve mümkün olduğunca bol sebze ve ızgara protein Ve yoğurt ye, lütfen karbonhidratlardan uzak dur Bol su iç ve yapabilirsen Biraz yürü
16/8 dünün menüsü
13.00 patatesli omlet
16.00 zero kola albeni
20.30 nohut+bulgur
Albeni ?
Patatesli omlet varsa akşama bulgur olmasın bence ağır karbonhidrat ve şeker olmuş miktar olarak çok birsey yemesen de

Merhaba canım başarılar detoksta
Yaaa valla bravo .süper gitmiş super... Çok sevindim..
Çok teşekkür ederim
O zaman herkese benden filtre kahve :)
Alırım valla

Eki Görüntüle 2657694

Kızlar böyle bir görsel gördüm 3 4 5 kesinlikle katılıyorum ama

1 ve 2 den emin olamadım valla ?
1 ve 2 sen bende emin değilim özellikle oruç süresini arttırmak ve sonuçları kişiden kişiye değişir bence
Erken açılış konusuna çok inanmadım bence erken açılıştan çok gece geç yemek sıkıntı

Yaaaaaaaa muhteşemsinnnnnnn seni böyle görünce tekrar motive oldum

Yaaaaaaaa muhteşemsinnnnnnn seni böyle görünce tekrar motive oldum
Canım çok teşekkürler
Ne olur inanın sizde yapacaksınız sadece biraz biraz sağlıksızlarla sağlıklı gıdaları yer değiştirip biraz da spor başka sırrı yok bu işin
Pazartesi yi merak ediyorum asıl sizler ne yaptınız bakalım

Bu hafta muhtemelen sabitim canım çünkü 3 gündür dikkat edemiyorum

4 Haziran da yazmışım bunu tam 1 ay sonunda
Hedeflerimi gerçekleştirdim hiç bozmadım ağzıma yazdığım dışında lokma atmadım,18/6 ile devam ettim 1 ay boyunca 2 gün 24 ve 28 saat tutttum.

️Temmuz Ayı Hedefim

Yürüyüş süre ve kilometresini uzatmak
Ciddi menü kontrolü
18/6
Haftada bir tartı
İkinci hedef 75 e ulaşmak

Harikasın yaa ben geçen hafta karadut şarabına hayır diyememiştim Eşin de süper bazıları diyeti sabote etmeye çalışır da

Harikasın yaaa darısı başımıza iradene hayranım yemin ederim

Maşallah canım çok güzel veriyorsun çok çok tebrikler senin adına çok sevindim

Hepimizin hayalini yaşıyorsunnnn.. Nasıl mutlu oldum İnşallah aynen böyle devam ederde birlikte şahit oluruz tırtılın kelebeğe dönüşüşüne
Yanlız şu yazın ilaç gibi geldi, hepimiz bu aralar neden takıldı kilom neden girmiyor of derken.. ohh dedik olacak olacak bizimkide olacak

Ay canım benim ya
Çok teşekkür ediyorum
Umuyorum öyle olur hepimiz için gerçekten bunu diliyorum tıkır tıkır gitsin
Olacak azimle devam eden herkesin olacak eminim ben

blondeaddict bugün dediğini denemek istedim ve denedim tabiki.. aç karnına spor yaptım ki beni yerle bir ediyor.. öncesinde temzlik de yaptım sadece çok geç yatıp erken kalkmanın verdiği bi sersemlik ve baş ağrısı var, yoksa hala sağlamım spor sonrası kahvaltımı ettim 11.30-12 gibiydi.. resmen iştahım kapandı ama yedim tabiki.. artık sabahları işe başlamadan önce az biraz erken kalkıp aç karnıma sporumu yapmayı deniycem.. yarın da aynen bu şekil devam edicem..

ayy valla hayran kaldım azminee ve tbrk ediyorum canı gönülden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…