- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.301
Mıncır onun yanaklarınııııı.. ah kuzum eğer bebek peşinde koşmakla zayıflanasa hiç bir anne kilo almazki.. sorun şuki vücut alışıyor o ritme ve artık normal geliyor.. ben daha yeni evdeyim , şimdiye kadar restorantta şef olarak çalıştım.. günde sadece 20 dakika oturduğuma yemin ederim..21 000 ila 30 000 arası değişiyordu adım sayım sırf iş yerinde ama gram vermedim.. işten çık eve gel ( yemek işi eşimdeydi) çocuklarla ilgilen ertesi gün için tekrar toz al süpür vs vs inan hiç oturmazdım.. şimdi ev hanımıyım, ev hanımı olmak kolaymı ? Ama ben çalışırkende evimi ihmal etmedim hepiniz gibi , şimdi işim yok 30.000 adım atmıyorum ama kilo kaybediyorum.. çünkü alışkanlık dışı şeyler yapılıyorsek limon suyunu sabah denemedim hiç.. ama onada tamam ya... yapacam yarın sabah itibari ile..
sabah işe yürüyerek gitme şansım yok ama iş çıkışı yürümek istiyorum. çok sıcakta o da zor geliyor. haftada 3 gün yapsam yeterli aslında.. hiç yoktan iyidir. ama benim hafta sonlarım genel anlamda hareketli geçiyor. birde benim 21 aylık sıpam eve gidince hiç oturtmaz beni.. sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. o da bayaa spor oluyor bana...