Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

18/6
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13.00
1 bardak sekersız cay 2 adet yumurta yesıllık bıraz peynır kucuk bır kase kabuklu fındık
16.00 1 fıncan tarcınlı kahve
18.30 19.00
3 adet mınık kıymalı bulgurlu dolma salata yogurt
1 saat yuruyus 2.5 lt su

Valla siz 70.8 kilo bel ölçünüz 74

Ben 53 kilo bel ölçüm 71 sanırım sabah tekrar ölçerim

Ahh yuruyus yuruyusu ılk zamanlar arttırmak ıstemıyorum vucudumu ıyı tanıyorum 5 yıl once gunde 9 km yuruyus yaparak kılo almıs bır ınsanım tabı kastan dolayı ama benım androjenler cok yuksek ve ben cok cabuk kaslanıyorum bacaklarım zaten cok kalın kasta yapınca pufff
Yuzme ve yuruyus dısındakı sporlar bana yasak boynumda ve omurılıgımde dahıl 3 tane fıtık boyun omuz kurek kemıgı yogun kıreclı sımdılık en az 30 dk en fazla 1 saat yuruyus ıle devam edeyım dıyorum

Birde kızlar farkettiğim birsey ;

Ben uzuuun süre kaldığım kiloyu verirken daha uzun zaman gerekiyor sanki vucüd orayı bir direnç noktası yapmış gibi

Sizde de oluyor mu ?

Aynen öyle. Eylülden beri kendi kendine 10 kilo gitmişti şubata kadar. O zamandan beri 57 59 arası değişiyor ama hiç inmedi.

Afiyet olsun
Menü iyi umarım sonra bir mantı krizi olmamıştır
Diğer menülerine göre biraz kaçmış ama çok dert etme yarın az şeker az karbonhidrat
Bel ölçüsü spor menü
Canım menü iyi afiyet olsun aman moral bozukluğuna yeme dün ben de öyleydim sonradan pişman olursun çok çok iyi gidiyorsun
selam kızlar
11
kuymak 3kaşık
peynir
zeytin domates

17
3köfte
2kaşık yeşil fasulye
bolca salata

3lt su
1 saat yürüyüş
Kuymak miktarın az bu sebeple görmüyorum
Bi de kızlar biliyor musunuz

Ideal bel ölçüsü
Ideal iç bacak
Ideal kol
Ne biliyim kaç olsa iyi biliyor musunuz:)
Menün güzel canım ölçüler ile ilgili hiç fikrim yok
Bugun Ki if menum Bı tabak taze fasulye yanında 2 dilim karpuz ve cacık 2 lt su Bı maden suyu
Bu kadar mı? bu çok çok az
Afiyet olsun canım

C Çok güzel vermissiniz ben konuya yeni bakıyorum da 2 ana öğün 1 ara öğün sanırım nasıl beslendiniz yazar mısınız?

C
Çok güzel vermissiniz ben konuya yeni bakıyorum da 2 ana öğün 1 ara öğün sanırım nasıl beslendiniz yazar mısınız?
Merhabaaa :)
Ara öğün yapmıyorum cnm ben.. yani canım isterse tabiki metvemi yiyorum ama yoksa iki ana öğünle bitiriyorum günü.. 12/13 ilk öğün 19/20 son öğün
Ekemek ilk zamanlar öğle akşam tükettim geçemedim çünki, ama şimdi hafta sonları kahvaltıda siyah ekmek.. şöyle söyliyeyim, inanılmAz sağlksız besleniyordum, yavaş yavaş saplıklı beslenmeye döndüm
Öğlen ( yunurta, peynir,domates,biber,patlıcan közleme) vaktim yoksa yulaf yağsız süt içine dındık yada ceviz
Akşam balık, tavuk yada ızgara et, cnm istemezse mercimek yada nohut bulunan bir yemek.. sebze ve salatayı çok tüketiyorum
Herkes menüsünü yazıyor bakıp kendine uygun olanları yap, yaz buraya iyi kötü ne yapmışsın beraber bakalm .. sabah kalktığımda limon sıkıp içiyorum 2 tane, ve tempolu yürüşümü yapıyorum(son 3 günü sayma)
Kolay gelsin :)

Aslında ben genel olarak aksam 8den sonra pek bişey yemem ama şu an çok açım yani öğleni bekleyem sanırım 5 kilo vermek istiyorum belki çok değil ama iradem iyi değil evdeyim sürekli 9 aylık bebisim var ona yemek hazırlarken atistiriyorum sürekli çok olmamakla birlikte emziriyorum da

herkese günaydın....
02/07 tarihli menü
16/8
sabah 10.30 : 1 tahıllı ekmekle tost+ 1 yumurta+zeytin+peynir+çay
arada 12.30 : 2 dilim karpuz+1 sade nescafe
akşam 19.30 : fırında tavuk+patates (patates 3-4 elma dilim) + 1 kepçe mercimek+3-4 kaşık bulgur pilavı+salata (biraz geç yedim ve azcık fazla oldu sanki..)
Gün içinde çay+kiraz saplı çay+2 litre su

Yaaa yerim ben onuuu.. sağlıcakla büyürün inşallah
Zaten bizim sorunumuzda bu, mideyi hiç 16/18 saat aç burakmıyoruz.. ill bişi atıyoruz.. sen bebeğind haIrlarken, bende eşiem sabah 6 çanta hazıdlarken , sabah 8 kızkara kahvaltı hazırlarken.. öyle siye diye 24 saat atıştırır oldum
Senin benişi çok küçük aase emzirmeyle besleniyor
Sen yapma zaten 2 öğün.. sabah sağlıklı kahvaltı yap öğlen ve akşamda mümkünse ekmek ve karbonhidrattan kaçın tamamdır..zaten gider o 3/5 kilo
birde tatlı krizlerin varsa emzirdiğin için , ondan kaçın :)

Günaydın cnm.. fırında tavuk süper yanındada ya mercimek ya bulgur olsaymış yetecekmiş sanki.. aslında çok güzel ama naçizane fikrim ( patates, mercimek, bulgur) bşraz karbonhidrata yüklenmişiz gibi :) o da akşam olduğu için, yoksa gayet güzel
Afiyet olsun, hepimize boool eksili günler olsun

Çok teşekkür ederim ☺karbonhidrat işte ya en büyük sorunum benim börekli kahvalti yapıyorum peynir zeytin yumurta hiç sevmiyorum tatlı krizim oluyo evet bakalım Allah kolaylık versin senin gayet iyi gidiyo bozmadan devam ☺☺

Günaydın kızlarrrr
Harika bir gün diliyorum tartıya son 3 gün hafta sonu patlatmayın aman haaaa
Yarın benim 2 ay olacak o sebeple pazartesi öncesi de tartılacağım acayip heyecanlıyım
Acayip yakın takipteyim
Canım evet akşam biraz yüklü olmuş mercimek bulgur patates birinden birini tercih etmekte fayda var
Sende farketmiştim zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…