- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.321
ekledim canım hoşgeldinHosbulduk
Boy: 1.63
Baslangic kilosu: 64.500
Hedef kilo:55
Guncel kilo: 61
Aksam da menümü yazayim
8 sarma 2 dilim ekmek + et hakkı yaklaşık (etli ise ) zeytinyağlı ise kalori daha fazla12:30 16 saatlik oruç bitti
Bamya yemeği 5 kaşık
Yaprak sarma 8 adet
2 kaşık yoğurt yedim sizce çok mu
toplamda ne yedin göremedim bu kadar mı ?
Ayyyyyy ne bilim yaaaaaaa içimde sürekli yemek isteği sanki boşluk var gibi yemek yemeyince
o hissi derhal kafandan at. Annen veya annelerimiz, arkadaşlarımız, akrabalarımız sürekli ısrar edecek ve hayat boyunca bu tür ısrarlara maruz kalacağız. Sadece karar ver gercekten nelerden vazgeçip neleri azaltabilirsin, daha da önemlisi seni ne mutlu edecek? ısrarlar karsısındaki tavrın mı, yedikten sonraki pişmanlık mı ?Üfffff yaaa anneme geldim hep sevdiğim şeyleri yapıyor yemesem kızıyor
Tabi kendinin kilo sorunu yokkkk
canım kolay gelsin, planın ve kararların hayırlı olsun. menülerine baktım, protein yok denecek kadar az ve çok az yiyorsun. Bu kadar az yiyerek bir noktada ciddi tıkarsın vucüdü benim fikrimce.Protein, yoğurt arttırmalısın ve biraz daha fazla yemelisin.Hayirli cumalar hanimlar,
Yeni ayin baslamasiyla birlikte yeni beslenme duzenimi de oturtmaya basladim. Bugun 3. gunum ve uyguladigim seyleri paylasmak istedim. Buradan paylasinca kendimi takip etmek de daha kolay olacak diye dusunuyorum. Bu iste daha tecrubeli olanlarinizdan eksik ve fazla yanlarina dair yorum bekliyorum.
1-2 Temmuz Carsamba ve Persembe
3 lt’ye yakin su ictim. Gunluk ortalama 5000 adim atabildim.
- Sabah uyaninca 500 ml su
- Saat 11:30’da sade Turk kahvesi
- 14:30’da 2 yemek kasigi firinda sebze ve yogurt
- Aralarda sekersiz cay
- Aksam saat 20:00’ye kadar bir avuc kiraz+1 seftali
3 Temmuz Cuma
- Sabah uyaninca 500 ml su
- Saat 11:30’da bir bardak sekersiz cay+ 2 adet gun kurusu arasi 2 ceviz
- 14:30’da bir porsiyon sebze yiyecegim.
- Aksama da yaprak sarma var en gec 20:00’de yemeyi planliyorum.
Bir sure alisana kadar menu denemelerim surecek, bu surecte vucudumun tepkilerini olcuyorum acikcasi. Dedigim gibi fikir ve onerilerinizi bekliyorum.
hoşgeldin ilk sayfa ilk posttaki bilgileri okuyup bilgi verirsen bekleriz.merhaba bende katılmak ıstıyorum lısteye tek basıma olmuyo belkı grup halınde daha ıyı motıve olabılırım :)
5 peyniri anlamadım ? Afiyet olsun canım akşam menünü bekliyorumKızlar 12.00 da orucumu bozdum
2 yumurta
1 dilim kasar
5 peynir yedim
Akşama full liste de yazarım:)