Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hosbulduk:KK200:

Boy: 1.63
Baslangic kilosu: 64.500
Hedef kilo:55
Guncel kilo: 61

Aksam da menümü yazayim:dondurma:
ekledim canım hoşgeldin

12:30 16 saatlik oruç bitti
Bamya yemeği 5 kaşık
Yaprak sarma 8 adet
2 kaşık yoğurt yedim sizce çok mu
8 sarma 2 dilim ekmek + et hakkı yaklaşık (etli ise ) zeytinyağlı ise kalori daha fazla
toplamda ne yedin göremedim bu kadar mı ?

Ayyyyyy ne bilim yaaaaaaa içimde sürekli yemek isteği sanki boşluk var gibi yemek yemeyince 😭😭😭

Üfffff yaaa anneme geldim hep sevdiğim şeyleri yapıyor yemesem kızıyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Tabi kendinin kilo sorunu yokkkk🤣🤣🤣
o hissi derhal kafandan at. Annen veya annelerimiz, arkadaşlarımız, akrabalarımız sürekli ısrar edecek ve hayat boyunca bu tür ısrarlara maruz kalacağız. Sadece karar ver gercekten nelerden vazgeçip neleri azaltabilirsin, daha da önemlisi seni ne mutlu edecek? ısrarlar karsısındaki tavrın mı, yedikten sonraki pişmanlık mı ?
Hayirli cumalar hanimlar,

Yeni ayin baslamasiyla birlikte yeni beslenme duzenimi de oturtmaya basladim. Bugun 3. gunum ve uyguladigim seyleri paylasmak istedim. Buradan paylasinca kendimi takip etmek de daha kolay olacak diye dusunuyorum. Bu iste daha tecrubeli olanlarinizdan eksik ve fazla yanlarina dair yorum bekliyorum.

1-2 Temmuz Carsamba ve Persembe
  • Sabah uyaninca 500 ml su
  • Saat 11:30’da sade Turk kahvesi
  • 14:30’da 2 yemek kasigi firinda sebze ve yogurt
  • Aralarda sekersiz cay
  • Aksam saat 20:00’ye kadar bir avuc kiraz+1 seftali
3 lt’ye yakin su ictim. Gunluk ortalama 5000 adim atabildim.

3 Temmuz Cuma
  • Saat 11:30’da bir bardak sekersiz cay+ 2 adet gun kurusu arasi 2 ceviz
  • 14:30’da bir porsiyon sebze yiyecegim.
  • Aksama da yaprak sarma var en gec 20:00’de yemeyi planliyorum.

Bir sure alisana kadar menu denemelerim surecek, bu surecte vucudumun tepkilerini olcuyorum acikcasi. Dedigim gibi fikir ve onerilerinizi bekliyorum.
canım kolay gelsin, planın ve kararların hayırlı olsun. menülerine baktım, protein yok denecek kadar az ve çok az yiyorsun. Bu kadar az yiyerek bir noktada ciddi tıkarsın vucüdü benim fikrimce.Protein, yoğurt arttırmalısın ve biraz daha fazla yemelisin.
merhaba bende katılmak ıstıyorum lısteye tek basıma olmuyo belkı grup halınde daha ıyı motıve olabılırım :)
hoşgeldin ilk sayfa ilk posttaki bilgileri okuyup bilgi verirsen bekleriz.
Kızlar 12.00 da orucumu bozdum
2 yumurta
1 dilim kasar
5 peynir yedim

Akşama full liste de yazarım:)
5 peyniri anlamadım ? Afiyet olsun canım akşam menünü bekliyorum

Ben bugün biraz yoğunum hanımlar şimdiden menümü yazayım az evvel yedim ve kapattım gece veya sabah sizin menülerinize bakacağım.
12.30: 1 hindi füme, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 ince dilim kaşar, bol yeşillik, salatalık,domates, çay
15.30: 4 yemek kaşığı kısır,ayran
17.30: etli semizotu yemeği 6 kaşık, yarı kase yogurt
çay, yeşil çay,kahve maden suyu içtim
7 kilometre yürüdüm

slm kizlar,
bende bugun ku menumu yazayim
saat 13:00 bir tost, yarim domates, nane, 10 zeytin
saat14:00 sekersiz turk kahvesi
saat 15:30 bi bardak ayran, 10 adet ciğ badem
saat 17:00 3 kofte bol salata az yagli
3.5 litre ,su yesil ve siyah cay
saat 19:00 ve 20:30 arasi yürüyüş
( en korktugum haftasonu insallah irademi koruyup bozmam, bunun icin evde kalmamaya calisacagim)

03/07
16:00
Tavuklu salata
Protein bar
3 lt su şimdilik
2 saat spor -630kcal

arkadaşlar dün ekmek yaptım yani lavaş yapmaya çalıştım ama geometriye yeni şekiller kazandırmış olabilirim🤓 nys saat 8 sıcacık bi lavaşa tereyeğı sürüp yedim🙈 valla yedim baya bildiğin yedim
Bunu aslında yazmayacaktım geriletici bir etken olmaması adına ama Kmsl Hnd Kmsl Hnd ın yazdığını okuyunca bu kaçamağımı yazmazsam dürüst olmayacağımı düşündüm. Burda irademizi yazdığımız gibi zaaflarımızı da yazabiliriz bu bizi zayıf ya da iradesiz yapmaz yapmamalı yani😅😅
Velhasıl kimse eminim bayıla bayıla çoook zevk alarak diyet yapmıyor ama bu kendimize karşı sorumluluğumuz. Nasıl çocuğumuza ya da evcil hayvanımıza (teşbihte hata olmasın🤣) gözümüz gibi bakıyorsak kendimize de bakmalıyız. Baydım farkındayım özetle kendimizi sevelim sevmediğimiz yönlerimizle yüzleşelim🤗🤗🤗

Merhaba kızlar
16/8 14. Gün 70.6 kg hedef temmuz sonu 66kg

sabah
Sirkeli su
Türk kahvesini sıcak suyla demledim kendime pratik kahve yaptım
11:00 de kahvaltı
2 dilim minik kepekli zeytinli ev ekmeği
Kavurmalı yumurta
Peynir
domates
Salatalık
İncir reçeli

Öğlen sirkeli su
Türk kahvesi
Soda

birde alkali su yaptım 1 haftadır kapalı karanlık bir yerde su içinde kaya tuzunu beklettim ondan 1 tatlı kaşığı büyük su bardağına katıp içmeye başladım

akşam
19:00 smoothie

ve mutfak kapanmıştır

1.2 km yüzdüm

ekledim canım hoşgeldin

8 sarma 2 dilim ekmek + et hakkı yaklaşık (etli ise ) zeytinyağlı ise kalori daha fazla
toplamda ne yedin göremedim bu kadar mı ?

o hissi derhal kafandan at. Annen veya annelerimiz, arkadaşlarımız, akrabalarımız sürekli ısrar edecek ve hayat boyunca bu tür ısrarlara maruz kalacağız. Sadece karar ver gercekten nelerden vazgeçip neleri azaltabilirsin, daha da önemlisi seni ne mutlu edecek? ısrarlar karsısındaki tavrın mı, yedikten sonraki pişmanlık mı ?

canım kolay gelsin, planın ve kararların hayırlı olsun. menülerine baktım, protein yok denecek kadar az ve çok az yiyorsun. Bu kadar az yiyerek bir noktada ciddi tıkarsın vucüdü benim fikrimce.Protein, yoğurt arttırmalısın ve biraz daha fazla yemelisin.

hoşgeldin ilk sayfa ilk posttaki bilgileri okuyup bilgi verirsen bekleriz.

5 peyniri anlamadım ? Afiyet olsun canım akşam menünü bekliyorum

5 zeytin yazacaktim.canim yaaaaa :)

O zaman full menü

12.00
2 yumurta
1 dilim kasar
5 zeytin

Ara yapamadım malesef (yani şu altin gibi cikolatalar olurdu ya eskiden ondan vardı oğlumun elinde küçük onu attm agzima

Akşam 19.30
5 kofte
1 çatal.kavun
Az yoğurt
1 tabak salata

Bi de normalde icmem sade soda icerim ama 200 ml elmali soda cikti dolaptan su diye aldim elime soda cikinca devam ettim icmeye

20.00 itibariyle orucum:)

Hayirli cumalar hanimlar,

Yeni ayin baslamasiyla birlikte yeni beslenme duzenimi de oturtmaya basladim. Bugun 3. gunum ve uyguladigim seyleri paylasmak istedim. Buradan paylasinca kendimi takip etmek de daha kolay olacak diye dusunuyorum. Bu iste daha tecrubeli olanlarinizdan eksik ve fazla yanlarina dair yorum bekliyorum.

1-2 Temmuz Carsamba ve Persembe
  • Saat 11:30’da sade Turk kahvesi
  • 14:30’da 2 yemek kasigi firinda sebze ve yogurt
  • Aralarda sekersiz cay
  • Aksam saat 20:00’ye kadar bir avuc kiraz+1 seftali
3 lt’ye yakin su ictim. Gunluk ortalama 5000 adim atabildim.

3 Temmuz Cuma
  • Saat 11:30’da bir bardak sekersiz cay+ 2 adet gun kurusu arasi 2 ceviz
  • 14:30’da bir porsiyon sebze yiyecegim.
  • Aksama da yaprak sarma var en gec 20:00’de yemeyi planliyorum.

Bir sure alisana kadar menu denemelerim surecek, bu surecte vucudumun tepkilerini olcuyorum acikcasi. Dedigim gibi fikir ve onerilerinizi bekliyorum.

Bana menüler çok çok az geldi

Ben günlük 1 yumurta tüketimi peyniri falan nedense çok önemsiyorum

Ya da bu 3 günün en azından birinde et tavuk falan görsek de guzel olabilirdi

Selam canlar

Saat 13:00 brokoli detox çorba
15:00 9km yürüyüş
Saat 19:00 rumstek, bolll ızgara sebze, 2yaprak marul
19:30 iki kaysı ile kapattım bugünü
Bugün eşim restorana görürdü, biz bir roze ile başlayalım dedi garsona.. yok dedim ben su alayım.. sen? Roseye hayır diosun? İmkansız dedi.. yok cnm almıycam dedim
Yemeği yedik, ee tatlı ne alıosun dedi.. saol almıcam..
iyimisin sen yaaa??Rozeye hayır diosun tatlıya hayır diosun küstürdümde haberimmi yok hastamısın anlamadımki dedi..PAZARTESİ TARTI GÜNÜ! Dedim vallahi bşr kahkaha koptu ikimizdede.. doktorumdan korkmadım şu tartıdan korktuğum kadar 😂😂😂
Benimde tatlı yediğim günler gelecek yani 🤣

12de kahvalti zeytin peynir domates salatalik cay haşlanmış yumurta

16.00te bir fincan sekersiz turk kahvesi yaninda uc tane kuru kayisi

18.00de yogurtlu haşlanmış kabak
Bezelyeli taze fasulyeli patatesli karisik kuruşuk bir yemek yapmistim onu yedim

Ara öğünde bir muz yedim
Akşam yemeğim
Bezelye
3kasik makarna
Bir küçük kase yoğurt
Afiyet olsun canım muz çok kalorili 1/2 Büyük muz 1 meyve (1 yerli Anamur muzu ise 1 meyve)hakkı sorun olduğundan değil Bilgi için yazdım
slm kizlar,
bende bugun ku menumu yazayim
saat 13:00 bir tost, yarim domates, nane, 10 zeytin
saat14:00 sekersiz turk kahvesi
saat 15:30 bi bardak ayran, 10 adet ciğ badem
saat 17:00 3 kofte bol salata az yagli
3.5 litre ,su yesil ve siyah cay
saat 19:00 ve 20:30 arasi yürüyüş
( en korktugum haftasonu insallah irademi koruyup bozmam, bunun icin evde kalmamaya calisacagim)
Afiyet olsun tutuyoruz haftasonu kendimizi 😉👏
03/07
16:00
Tavuklu salata
Protein bar
3 lt su şimdilik
2 saat spor -630kcal

arkadaşlar dün ekmek yaptım yani lavaş yapmaya çalıştım ama geometriye yeni şekiller kazandırmış olabilirim🤓 nys saat 8 sıcacık bi lavaşa tereyeğı sürüp yedim🙈 valla yedim baya bildiğin yedim
Bunu aslında yazmayacaktım geriletici bir etken olmaması adına ama Kmsl Hnd Kmsl Hnd ın yazdığını okuyunca bu kaçamağımı yazmazsam dürüst olmayacağımı düşündüm. Burda irademizi yazdığımız gibi zaaflarımızı da yazabiliriz bu bizi zayıf ya da iradesiz yapmaz yapmamalı yani😅😅
Velhasıl kimse eminim bayıla bayıla çoook zevk alarak diyet yapmıyor ama bu kendimize karşı sorumluluğumuz. Nasıl çocuğumuza ya da evcil hayvanımıza (teşbihte hata olmasın🤣) gözümüz gibi bakıyorsak kendimize de bakmalıyız. Baydım farkındayım özetle kendimizi sevelim sevmediğimiz yönlerimizle yüzleşelim🤗🤗🤗
Afiyet olsun lavaş mi diyim ne diyim sevgi pıtırcığı bir mesaj olmuş 😂
Şaka bir yana evet hep paylaşalım ki hepimiz yaşıyoruz bunları normal diyelim ve devam gücü bulalım 😍🥰
İyiakşamlar
16 saat lik oruç menüü
Sabah
1 kase mercimek çorbası
Aksam
1 kase corba
Biraz kızartma
3 litre su
Çok Az menü ve fazla karbonhidrat olmuş. protein ekleyelim canım 🥰
Merhaba kızlar
16/8 14. Gün 70.6 kg hedef temmuz sonu 66kg

sabah
Sirkeli su
Türk kahvesini sıcak suyla demledim kendime pratik kahve yaptım
11:00 de kahvaltı
2 dilim minik kepekli zeytinli ev ekmeği
Kavurmalı yumurta
Peynir
domates
Salatalık
İncir reçeli

Öğlen sirkeli su
Türk kahvesi
Soda

birde alkali su yaptım 1 haftadır kapalı karanlık bir yerde su içinde kaya tuzunu beklettim ondan 1 tatlı kaşığı büyük su bardağına katıp içmeye başladım

akşam
19:00 smoothie

ve mutfak kapanmıştır

1.2 km yüzdüm
Senin sporlar iyi incir reçeli çok abartmamışsındır diye düşünüyorum
Alkali su yapmayı bilmiyordum teşekkürler tarif için 🥰
O zaman full menü

12.00
2 yumurta
1 dilim kasar
5 zeytin

Ara yapamadım malesef (yani şu altin gibi cikolatalar olurdu ya eskiden ondan vardı oğlumun elinde küçük onu attm agzima

Akşam 19.30
5 kofte
1 çatal.kavun
Az yoğurt
1 tabak salata

Bi de normalde icmem sade soda icerim ama 200 ml elmali soda cikti dolaptan su diye aldim elime soda cikinca devam ettim icmeye

20.00 itibariyle orucum:)
Soda ve çikolata kısmına kaza diyelim Haydi hafta sonu iyi konsantre bekliyorum 👍🥰
Selam canlar

Saat 13:00 brokoli detox çorba
15:00 9km yürüyüş
Saat 19:00 rumstek, bolll ızgara sebze, 2yaprak marul
19:30 iki kaysı ile kapattım bugünü
Bugün eşim restorana görürdü, biz bir roze ile başlayalım dedi garsona.. yok dedim ben su alayım.. sen? Roseye hayır diosun? İmkansız dedi.. yok cnm almıycam dedim
Yemeği yedik, ee tatlı ne alıosun dedi.. saol almıcam..
iyimisin sen yaaa??Rozeye hayır diosun tatlıya hayır diosun küstürdümde haberimmi yok hastamısın anlamadımki dedi..PAZARTESİ TARTI GÜNÜ! Dedim vallahi bşr kahkaha koptu ikimizdede.. doktorumdan korkmadım şu tartıdan korktuğum kadar 😂😂😂
Benimde tatlı yediğim günler gelecek yani 🤣
😂😂😂😂 tartı olayı önemli
Helal sana 👏
İnşallah eksilerin bol olsun pazartesi 🥰

12de kahvalti zeytin peynir domates salatalik cay haşlanmış yumurta

16.00te bir fincan sekersiz turk kahvesi yaninda uc tane kuru kayisi

18.00de yogurtlu haşlanmış kabak
Bezelyeli taze fasulyeli patatesli karisik kuruşuk bir yemek yapmistim onu yedim
Afiyet olsun canım 👍👏

X