- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
- #29.081
günaydınnn teyzoşlarımmmmm yakışıklı ve güzel arkadaşlarımmmmm![]()
günaydın canım hoşgeldin kuzunla beraber...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn teyzoşlarımmmmm yakışıklı ve güzel arkadaşlarımmmmm![]()
cnm bu pantolonla yapmadım zaten,sabah giyidm bunu yeni ütüledim,ütülerken yoktu,nerden bulaştı anlamadım...:44::44::44:
valla makarna kadar olmuşGÜNAYDIN FULİM VE FİTOŞŞŞUMM
KİLOSUNA BAKIYOM RESMEN MAKARNA KADAR OLMUŞ OĞLUŞUN MAŞALLAH![]()
bende de oluyo cnm,dün gece ayağımda olacaktı tam,o anda uyandım farkettim hemen masj yaptım kramp girmeden kurtardım... o değilde ben karın kasılmasından korktuğum için içiyom daha çok...aynı ilaç canım benimkide o ihmal etmeden içicem dün gecede krampla uyandım çok ağrı yapıyor yaaa
günaydın fıstıklarr
ve hepimiz bu acı gerçekle yüzyüzeyiz öyle mi, neyse sağlık olsun,bebişlerimize yarasınnnnnnnngerçekler acıdır yavrum...![]()
ivittttt.... her zaman çare vardır....aklınızda bulunsun,siyah pantolon için siyah kalem,mavi kot için uygun renkli kalem göz kalemi kullanılabilir...neyseki çözüm bulmuşsunnn kurşun kalemle![]()
maşallahhhhhhh ne de çok yakışacak paşayaaaaaDün görümcemin oğluşuma aldığı cicileri teyzeleri...
Eki Görüntüle 727877 Eki Görüntüle 727878 Eki Görüntüle 727879 Eki Görüntüle 727880
ve hepimiz bu acı gerçekle yüzyüzeyiz öyle mi, neyse sağlık olsun,bebişlerimize yarasınnnnnnnn
maşallahhhhhhh ne de çok yakışacak paşayaaaaa![]()
Dün görümcemin oğluşuma aldığı cicileri teyzeleri...
Eki Görüntüle 727877 Eki Görüntüle 727878 Eki Görüntüle 727879 Eki Görüntüle 727880
valla makarna kadar olmuş
bakalım asıl kilosunu saat 5 te öğrencez bugün,burdan ileride çıkıyo genelde
bende de oluyo cnm,dün gece ayağımda olacaktı tam,o anda uyandım farkettim hemen masj yaptım kramp girmeden kurtardım... o değilde ben karın kasılmasından korktuğum için içiyom daha çok...
ve hepimiz bu acı gerçekle yüzyüzeyiz öyle mi, neyse sağlık olsun,bebişlerimize yarasınnnnnnnn
ivittttt.... her zaman çare vardır....aklınızda bulunsun,siyah pantolon için siyah kalem,mavi kot için uygun renkli kalem göz kalemi kullanılabilir...
benim vardı böyle şeylerim,bi gün veyaz pantolonuma kırmızı oje dökmüştüm,tam düğüne gidecekken.... onu da asetonla hallettim....asetonla silince çıkmıyo da başka metod kullandımbaşınıza gelirse deyin hemen tarif edeyim...
maşallahhhhhhh ne de çok yakışacak paşayaaaaa![]()
ben de bekliyorum oğluşumdan o performansı,500 olmasa da yaklaşmıştır herhalde...400 YAZIYODA BEN 500 BEKLİYOM TOSUNDAN O YÜZDEN MAKARNA KADAR DEDİMYERİM ONLARI YA KİLOSU MAKARNA AMA HER BİŞEYİ VAR ONLARIN RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN
![]()
evet kuzu hepimiz alacağız kilo...ben bugüne kadar görmediğim rakamları görüyorum baskülde...
oğluşum çok yakışıklı olacak zaten annesini hiç üzmeyecek ama...![]()
gerçi ben tartıda çok daha fazlasını gördüm hey yavrum heyyyyyy.....çok daha önceden,hem de hamile değilken
şimdi o eski kilomla doğuma giderim herhalde...![]()
bu beden ne kilolar gördü diyosun yani...
bu beden ne kilolar gördü diyosun yani...
bende hala en yüksek kiloma ulaşmadım bundan 4 sene önce ben baya şişkoymuşumm:18::18::18::18::18:
aynen öyle bak avatarıma,şuandan 15 kilo fazla halim![]()
bu da güzel bişey kuzu,daha en yüksek kilomuza gelmedik bile maşallahhhhhhh
senin boyun kaçtı cnm?
bende hala en yüksek kiloma ulaşmadım bundan 4 sene önce ben baya şişkoymuşumm:18::18::18::18::18:
Selammlarrr biz geldikkk naparsınızz hatunlarr???
Selammlarrr biz geldikkk naparsınızz hatunlarr???