• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

[sıze=3]herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn[/sıze]:3::3::3::3:

gunaydın patronnn

[sıze=3]ne hissettiğimi bilmiyorum bir yanım hamilesin dio bir yanımda değilsin kendini kandırma dio böyle belirsiz beklemek çook zor[/sıze]:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ben eminim adet ağrım var :( çok geçmez gelir belkide geldi bile hiç gitmedim wc ye :14::14::14::14::14::14:

günaydın kızlar ben adet oldum gözümüz aydın :ssz:

eli kulağında benimde :14::14::14::14::14::14:

Ya ben biliyodum hissediyodum da işte yinede kötü oluyo insan daha çok yeniyim ama kendimi eksik gibi hissediyorum saplantı olucak bu bebek işi bende bu gidişle kendimi çok kötü hissediyorum ortam müsait olsa böğüre böğüre ağlarım :14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
gunaydın patronnn

ben eminim adet ağrım var :( çok geçmez gelir belkide geldi bile hiç gitmedim wc ye :14::14::14::14::14::14:

Ya ben biliyodum hissediyodum da işte yinede kötü oluyo insan daha çok yeniyim ama kendimi eksik gibi hissediyorum saplantı olucak bu bebek işi bende bu gidişle kendimi çok kötü hissediyorum ortam müsait olsa böğüre böğüre ağlarım :14::14::14::14::14::14::14:

biliyoruz hissediyoruz ama insan işte umut ediyo bi yerde bu çok normal benimde aynı durumum bir kaç saate olur çok az kaldı üzgünüm :ssz:

gunaydın patronnn

kıız dur daha adet olmadan aglanır mı rabbim büyük dur bakalımm:20::20:

olsun canım pes etmek yok kırmızlar bitsin çalışmalara son sürat devam edersnz bende bekliyorum kurbanlık koyun misalı :31::31::31:

aynen canım devam edecem çalışmalara ama inan bıktım ağlayıp zırlamamak için kendimi zor tutuyorum ,yarın yine doktora gidicem ,çok ümidim kalmadı artık,inşallah diğer bütün arkadaşlar hamiledir bu ay

günaydınn herkesee...

Flyrey cim depresif bir hava sezdim sende canım benim üzülme kırmızılar gelse de gelmese de üzülme e mi? Keşke bizim elimizde olsa her şey de ah vah diye üzülsek ama verecek olan vermedikten sonra sen ağzınla kuş da tutsan olmayacak işte. Kendinizi üzmeyin :43::43:

aynen canım devam edecem çalışmalara ama inan bıktım ağlayıp zırlamamak için kendimi zor tutuyorum ,yarın yine doktora gidicem ,çok ümidim kalmadı artık,inşallah diğer bütün arkadaşlar hamiledir bu ay

rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın evlat hasreti yasatmasın..

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:zaten duygusallıgım tavan yapmıs durumdaaa:14::14::14:

hiç bu hale geleceğimi tahmin etmezdim inannın ,ablalarımın hepsinin 2_3 tane benim niye yokkkkkkk niye yokkkk ,biliyomsunuz benim evliliğim mükemmel her istediğim var ,kendi kendime diyorumki Allahım herşeyi verdi acaba çocuk mu vermeyecek illa bişey eksik olur ya insanın hayatında ,korkuyorum ya kızlar

Back
X