- Konu Sahibi antidepresif
- #5.561
[sıze=3]nasılsınız kızlar 3 ocak geldi çattı bakalım ne olck bugün[/sıze]:18::18::18::18:
inş güzel şeyler olur da kırmızılar gelmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=3]nasılsınız kızlar 3 ocak geldi çattı bakalım ne olck bugün[/sıze]:18::18::18::18:
sen ne hissediyosun canımcım
inş güzel şeyler olur da kırmızılar gelmez![]()
günaydın kızlar ben adet oldum gözümüz aydın![]()
[sıze=3]herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn[/sıze]![]()
[sıze=3]ne hissettiğimi bilmiyorum bir yanım hamilesin dio bir yanımda değilsin kendini kandırma dio böyle belirsiz beklemek çook zor[/sıze]![]()
gunaydın patronnn
ben eminim adet ağrım varçok geçmez gelir belkide geldi bile hiç gitmedim wc ye
eli kulağında benimde
Ya ben biliyodum hissediyodum da işte yinede kötü oluyo insan daha çok yeniyim ama kendimi eksik gibi hissediyorum saplantı olucak bu bebek işi bende bu gidişle kendimi çok kötü hissediyorum ortam müsait olsa böğüre böğüre ağlarım![]()
ne hissettiğimi bilmiyorum bir yanım hamilesin dio bir yanımda değilsin kendini kandırma dio böyle belirsiz beklemek çook zor![]()
gunaydın patronnn
ben eminim adet ağrım varçok geçmez gelir belkide geldi bile hiç gitmedim wc ye
eli kulağında benimde
Ya ben biliyodum hissediyodum da işte yinede kötü oluyo insan daha çok yeniyim ama kendimi eksik gibi hissediyorum saplantı olucak bu bebek işi bende bu gidişle kendimi çok kötü hissediyorum ortam müsait olsa böğüre böğüre ağlarım![]()
en kötüsü bu cnaım calışmak yumurtlamak filan işin eğlencesi ama kötüsü beklemek cuma mı yapacan test bebeğimmm![]()
olsun canım pes etmek yok kırmızlar bitsin çalışmalara son sürat devam edersnz bende bekliyorum kurbanlık koyun misalı![]()
aynen canım devam edecem çalışmalara ama inan bıktım ağlayıp zırlamamak için kendimi zor tutuyorum ,yarın yine doktora gidicem ,çok ümidim kalmadı artık,inşallah diğer bütün arkadaşlar hamiledir bu ay
evet canım yarın yapmayı düşünüyorum tabı kırmızı kartı yemezsem![]()
olmassa ne yaparım diye düşünüyorum ve gözlerimden yaşlar süzülüyoo,![]()
olmassa ne yaparım diye düşünüyorum ve gözlerimden yaşlar süzülüyoo,![]()
ay hadi bakalım ne olacak bende çok heyecanlıyım sizin için :18::18:
zaten duygusallıgım tavan yapmıs durumdaaa
![]()