Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yok canım önemli değil ben İKcıyım ondan merak ettim büyük tesadüf ama aynı kurum olması

aaa IKcı mısın sen? ben de bi kaç yıl IK danışmanlığı yapmıştım.... şimdi de ara ara IK projeleri yapıyorum... çok zevklidir IK
Ik'da ne yapıyosun?? gerçi belediyede hangi IK fonksiyonları var bilmiyorum ama...

ne kadar güzel bir hikaye emeğine sağlıkk

ben yazışmalar konusunda iyi değilim arkadaşlar msj larıma nasl cvp yazıldı anlayamıyorm konuyu sürekli acarak tek tek bakarak buluyrm nasl takip ediyosnz birinn size cevabını

ben yazışmalar konusunda iyi değilim arkadaşlar msj larıma nasl cvp yazıldı anlayamıyorm konuyu sürekli acarak tek tek bakarak buluyrm nasl takip ediyosnz birinn size cevabını

canım sayfayı yeniden yükle dersen yeni cevaplar açılmış olur

daha çok özlük işleri canım evrak işleri izin işe başlama ayrılış gibi işe alım ve diğer işler zaten merkezi atama ile oluyor ona müdahale edemiyoruz zevkli kısmı değil yani :)

daha çok özlük işleri canım evrak işleri izin işe başlama ayrılış gibi işe alım ve diğer işler zaten merkezi atama ile oluyor ona müdahale edemiyoruz zevkli kısmı değil yani :)

Kolay gelsin canım ya IK genelde sevilmeyen departmandır özel şirketlerde ama belediyeyi bilemiyorum tabiii... zordur IKcı olmak ne patron sever; çalışanları koruyor diye,,ne çalışanlar sever; patronun hakların gözetiyor diye :)

kızlar napıyosunuz. ben yoğun bir günü ve haftayı geride bıraktım. eve geldim yemek, mutfak, çamaşır ser derken pestil oldum valla şimdi köşe kotuğuma oturdum ayaklarımı da uzattım dinleniyorum. ara ara vuran bel ve karın ağrısını saymazsak iyyim. kürtajdan sora miras kaldı bu bel ağrısı bana...

kızlarrr grip oluyorumm ve ilaç kullanmak istemiyorum napcam ben

benim klasik yöntemi söliim sana... büyük kola bardağının içine 2 çorba kaşığı kuşburnu marmelatı, 1-2 limon ( ne kadar dayanabiliyorsan) (oy oy ağzım sulandı üzerine sıcak su, karıştır, içebileceğin sıcaklığa getir iç. uyku yapıyo biraz. uyandığında ki ben içince sabah gözümü açıyorum, kendini daha iyi hissediyosun...

ha ha senin reçetenin devamı güzelmişş. ben de bunu tuttum

kızlar az önce bir yayınevinden aradılar editörlük teklifi geldi ama istanbulda oldugu için nasıl olur bılemıyorum ayın 18ne görüşme tarihi verdiler :26:

tebrik ederim canım. bence git görüş en azından gitmedim acep neydi demezsin, içinde kalmaz. hem sizin oradan ist. gidenler varmış. durumunu bile bile çağırıyolar. ona göre de şartlar sunarlar sana...

ben çok duygulandım sizlerlede paylaşmak istedim

büyükler der ya çıkmadık candan umut kesilmez diye aynen öle olmuş.
bundan çokacak ana fikir neymiş: hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmıyoruz, moralimizi yüksek tutuyoruz, yumoş ve spolara iyi bakıyoruz....

yemek ağırlığı da çöktü bana kızlar...
ben kaçar... herkeslere iyi geceler veee çoookkk güzel hafta sonu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…