- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.681
ben de çok güvenemiyorum. pahada kıymetli şeyler oldu mu yanıma alıyodum. ama ne yalan sölim mutfak malzemelerini de hep kontrol ederdim. daha önce başıma gelenler ve duyduklarım yüzünden...
ay ben şimdi içtim ofiste yapıyoruz biz :):) gelin bende yaparım size
canımm denedim su nutellalı kahveyi perfect yani bayıldııım
canımm denedim su nutellalı kahveyi perfect yani bayıldııım
ayyy ne güzel olur şöyle toplaşıp birer kahve içme imkanımız olsaaa
heheheeeee süperdir o süperrrr kahve sevmeyene bile sevdirirrr
günaydın gurbetcim hoşgeldin
Hoşbulduk cnm. ... Bu ayda kırmızı kartı yedim hihi artık birdaki aya ..
nası yapıyonuz onu.. ben de deneyim. K'larıma (kalça, kilo, kalori:)) K'lar katayım
kuzum keske hepimiz aynı sehirde olsaydık söyle hiç degılse ayda bir toplaşır kaynatırdık
istanbula beklerim kahveye
canım umudumuzu kaybetmiyoruz kırmızlar bitsin çalışmaya devaam
o nasıl kahve ben görmedim neskafe mi
hoşbulduk cnm. ... Bu ayda kırmızı kartı yedim hihi artık birdaki aya ..
yok cnm türk kahvesiii normal türk kahvesi yapar gibi yapıyosun şeker yerine nutella koyuyosun ne kadar tatlı olmasını istersen o kadar işte ama dene çok beğeniceksinnn
aa denicem ama nutella almam lazım diyetteyim ben ama :ühühühü
günaydın arkadaşlar.muhabbetnz cok güzel.herkes birbirni tanıyo.valla özeniyorm benide alsanıza aranıza :) (bu arada bende anne aday adayıyım coğunluk gibi bebiş istyrm).öyle birsy oldukı sanırım bilinç altı dün bu yazsmaları okuudm beğendm vs.dün gece rüyamda pzt dr gitcemde pzt olmş gitmişim dr hamilesin diyo cok mutlu uyandm gerck gibi sizce bu nedr
günaydın arkadaşlar.muhabbetnz cok güzel.herkes birbirni tanıyo.valla özeniyorm benide alsanıza aranıza :) (bu arada bende anne aday adayıyım coğunluk gibi bebiş istyrm).öyle birsy oldukı sanırım bilinç altı dün bu yazsmaları okuudm beğendm vs.dün gece rüyamda pzt dr gitcemde pzt olmş gitmişim dr hamilesin diyo cok mutlu uyandm gerck gibi sizce bu nedr
bi kereden bişey olmazzz yawrum yaaa hem kahvenin içinde mesela misafirlere de çok büyük jest oluyo aaaa nasıll kahve bu fln die meraklanıyolar :d aklında bulunsun işte
arada bir ufak tefek kacamaklar olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?