Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Canım Karadeniz usulü bir tavadır. Anlatayım. İki bağ taza soğan alıp bir güzel yıkıyoruz.Sonra birer santim genişlikte doğrayıp iki dolu yemek kaşığı unu ve bir miktar tuzu ekleyip karıştırıyoruz.Taze soğan fazla tuzu kaldırmaz bu arada tuz oranına dikkat. Karışımımızı kızgın yağlı tavamıza döküp üzerini düzeltiyoruz. Arada altını kontrol ederek kısık ateste kızartıyoruz. Sonra tavayı ters çevirip diğer yüzü kızartıyoruz. Afiyet olsun:)

Dün hemen yapıyım istedim ama evde taze soğan yokmuş,, nasıl üzüldüm... bugün akşam yapcam çok çok lezetli birşeye benziyor..

aynen canım benim planımda bu :7:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

en güzel plan :)

daha öncedebir düşük yaptm onu kaybetmeseydim şuan 6 aylık hamile olacaktı:( hamileliğim yaza gelsin istemiyordum

canım daha öncekine takılıp kalma öyle olsaydı benimde öyle olurdu bunu düşünüp kendimizi kahretmeyelim sağlıcakla gelsin bebeişlerimiz inşallah

Kızzzzlaaar günaydın,,,
sabahtan işlerim vardı giremedim... şimdi de azcık iş azcık geyik :)
yeni arkadaşlar da katılmış,,, hoşgelmişşşşşşş...

Bir de yaşasınnnnnnnnnnn bugün Cumaaaaaaa :)

bu ay hiiç kafaya takmıyorum cok relaxım hamişlikle ilgili pek bişey düşünmuyorum bakalım işe yarayacakmıı:27::27:

bende öyle yapmaya çalışıyorum bakamalım ne olucak ister istemez düşünüyorum da gecen ay ilk deneme fln derken hep ona odaklanmıştım sanki sırf onun için birleşiyomuşuz gibiydi bu ay olursa olur ben tadını çıkarırım modundayım bakalım nolcekkk :27::27::27:

Back