- Konu Sahibi antidepresif
- #1.721
dün lahana sarması pişirirken midem kaltı resmen bi belirti daha belirdi....hadi bakalım inş müjdeyi alırım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inan hatunum hergün bakıyorum buraya birde sen bir ara diğer topikdeydin ya ondan gelmiyordum ama görüyorum ki burdasında o nedenle eski günlerde ki gibi yine burdayım sen benim için özelsin hatunumseni bırakır mıyım ben
![]()
yılbaşında ne yapıosunuz hatunlar var mı planlarınız![]()
dün lahana sarması pişirirken midem kaltı resmen bi belirti daha belirdi....hadi bakalım inş müjdeyi alırım..
varrrrrrrrrrrrrrrrr koçişle evde oturmak
Hem belki 3 kişi gireriz bellimi olur![]()
tamamm kııız affettim![]()
aynen sana katıldım cnm bu seferlik . önümüzdeki ayı bekliyecez .
ben güzel bi sofra filan hazırlıcam ama kayınvalidem olursa bizde yapamam çünkü o bu tür kutlamalara karsı
Canım Karadeniz usulü bir tavadır. Anlatayım. İki bağ taza soğan alıp bir güzel yıkıyoruz.Sonra birer santim genişlikte doğrayıp iki dolu yemek kaşığı unu ve bir miktar tuzu ekleyip karıştırıyoruz.Taze soğan fazla tuzu kaldırmaz bu arada tuz oranına dikkat. Karışımımızı kızgın yağlı tavamıza döküp üzerini düzeltiyoruz. Arada altını kontrol ederek kısık ateste kızartıyoruz. Sonra tavayı ters çevirip diğer yüzü kızartıyoruz. Afiyet olsun:)
bize yüksek ihtimalle bursadan ailem gelicek benım için bundan güzel yılbası olmaz sevdiğim herkes yanımda olcak inşallah![]()
ailen bursada mı ne güzel bende bursa doğumluyum ::)
daha öncedebir düşük yaptm onu kaybetmeseydim şuan 6 aylık hamile olacaktıhamileliğim yaza gelsin istemiyordum
aynen canım benim planımda bu
![]()
daha öncedebir düşük yaptm onu kaybetmeseydim şuan 6 aylık hamile olacaktıhamileliğim yaza gelsin istemiyordum
evet yeterki o sağlıklı doğsunda başka dileğim yok:))
Kızzzzlaaar günaydın,,,
sabahtan işlerim vardı giremedim... şimdi de azcık iş azcık geyik :)
yeni arkadaşlar da katılmış,,, hoşgelmişşşşşşş...
Bir de yaşasınnnnnnnnnnn bugün Cumaaaaaaa :)
bu ay hiiç kafaya takmıyorum cok relaxım hamişlikle ilgili pek bişey düşünmuyorum bakalım işe yarayacakmıı![]()