Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben de çok güvenemiyorum. pahada kıymetli şeyler oldu mu yanıma alıyodum. ama ne yalan sölim mutfak malzemelerini de hep kontrol ederdim. daha önce başıma gelenler ve duyduklarım yüzünden...

bu devirde birine güvenip evine sokmak cok zor bir iş aslında Allah kötü insanlarla karsılastırmasn :25:

nası yapıyonuz onu.. ben de deneyim. K'larıma (kalça, kilo, kalori:)) K'lar katayım :1:

heheheeeevalla öylede tadına doyum olmuyo şekerimmmm bak çok basittt kahveni normal yapıyosun şeker yerine 1 er tatlı kaşığı nutella koyuyosun hem kıvamı hem tadı mükemmel oluyooo :1::1::1:

kuzum keske hepimiz aynı sehirde olsaydık söyle hiç degılse ayda bir toplaşır kaynatırdık:27:

evet ya süper ötesi olurduuuuu :29::29::29:

istanbula beklerim kahveye

bende sitanbuldayımmmmm neresindesinkiiii :1::1:

günaydın arkadaşlar.muhabbetnz cok güzel.herkes birbirni tanıyo.valla özeniyorm benide alsanıza aranıza :) (bu arada bende anne aday adayıyım coğunluk gibi bebiş istyrm).öyle birsy oldukı sanırım bilinç altı dün bu yazsmaları okuudm beğendm vs.dün gece rüyamda pzt dr gitcemde pzt olmş gitmişim dr hamilesin diyo cok mutlu uyandm gerck gibi sizce bu nedr

günaydın arkadaşlar.muhabbetnz cok güzel.herkes birbirni tanıyo.valla özeniyorm benide alsanıza aranıza :) (bu arada bende anne aday adayıyım coğunluk gibi bebiş istyrm).öyle birsy oldukı sanırım bilinç altı dün bu yazsmaları okuudm beğendm vs.dün gece rüyamda pzt dr gitcemde pzt olmş gitmişim dr hamilesin diyo cok mutlu uyandm gerck gibi sizce bu nedr

gel canım bizim topiğimizde herkese yer var:34:inşallah rüyan gördüğün gibi çıkar ve hamile kalırsın:46:

inşallah canım hayırlısı olsunnn hoşgeldinn bende yeniyim aslında :16::16::16::16::16::16::16::16::3::3::3::3:

Back